(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, January 31, 2011

Mandi manda beramai-ramai.

Hyeeeeee. Salam Isnin.
Tajuk ni macam lucah plak. Mandi pun nak beramai-ramai. Mandi sorang-sorang dah ler. Haha. Semalam satu hari sejuk. Mana taknya, masa menaip entry ni pukul 4.30am, hujan tak reda lagi. Phewww. Tak mandi pun sejuk jugak. Ehh, kantoi pulak. Lalalalala ;)) 

Actually, ni cerita lebih seminggu yang lepas. Hahaha :)) Masa cuti Thaiphusam. Sekarang dah nak raya Cina baru nak cerita kan? Kui kui. Yang sebenarnya, aku terlupa pasal cerita ni tapi tadi tiba-tiba teringat. Apa mimpi entah? Eh, mimpi apa tidur pun tak lagi :| Cuti Thaiphusam hari tu, aku dan beberapa bloggers lain pergi bermandi-manda bersama-sama di Sungai Congkak. Bersama-sama gitew, baru lah beramas mesra. Kui kui. Gerak pukul 10am dengan Cik Helena tapi sesat punya pasal, 12 tengah hari baru sampai Sungai Congkak. Padahal bukan jauh mana Sungai Congkak tu dengan Sri Kembangan. Hahaha ~x( 
5 orang tengah berendam, Hamzah + Shara gi melantak habiskan makanan :P
Yang nampak badan dari kiri : Linda, Cik Helena, Andy.
Yang nampak kepala je : Emi dan Aku. Hahaha (macam kura-kura bak kata Hamzah)
Lepas aku, Emi, Linda naik. Dua orang ni dok dating lagi. Andy dah sejuk gila, tu la cikhel tamo hug. Kuikui.


Kitorang berendam dari pukul 12 tengah hari sampai 5 petang kot. Ada lah naik kejap-kejap nak makan, gosip-gosip. Yang beria berendam dari awal sampai akhir aku dengan Emi je. Lain semua duduk atas batu, Cik Helena dah last-last baru nak berendam. Hek hek. Aku berendam pun berpaut pada batu, takut hanyut macam lagu Faizal Tahir tu. Kui kui. Diorang tak habis-habis buli aku. Tarik kaki aku lah. Grrrr ! Nasib tak tenggelam taw !

Ok semua dah naik. Masa ni proses keringkan baju. Haha.
Beza gambar atas dan bawah ; Andy dah bertukar menjadi Shara. Kui kui.
Baju aku besar kan? Selamat dari kelihatan sexy :P
Lepas dah kering baju, dan salin baju, maka kami pun berangkat pulang. Takde lepak-lepak pun, sebab Emi balik kampung lepas tu. Cik Helena pun kata tak leh lama-lama. Balik tak sesat. Hehehe :D 

Fariq soh aku buang, tapi aku taknak. Blur kan je boleh? Haha. Ce teka gambar apa? :P






gambar semua kredit to Shara.
seronok dapat mandi sungai,
dah lama gila tak pergi sungai, bertahun !

42 comments:

  1. kapel tu kalau baca entry ne,,mengucap panjang dia.haa tahu takut!hahaaha

    ReplyDelete
  2. adeh... kesian depa no.. buang2 gambar ni.. boleh mengaibkan lor..

    *gi mandi2 tak ajak lak tu,, jeles betul aku..

    ReplyDelete
  3. wah2...
    seronoknye mandi sungai...nanti boleh buat lagi la ye...
    nak join sekali...hehehehe...

    ko tak try tegur ke kapel tu buat ape?...hehehehe

    ReplyDelete
  4. @Fariq
    mengaibkan ke?
    tak nampak muka pun lor.
    org bukan leh teka sape pun
    aku pon x ingat muka depa cmne
    haha

    ReplyDelete
  5. @Aizat Shafiq
    haha bukan aku yang organize pon :P

    ceh nak tegur cemane? public la. hoho

    ReplyDelete
  6. amboi erryyy..ko xpergi gath tapi ko leh mandi manda yer..hahhaa... :D

    bahaya gile korg nie..siap amik gamba kapel kat sungai..hahaha...mmg soooo panas!! :)))))))

    ReplyDelete
  7. @Wan Gerrard
    tau xpe
    kalo mandi laut xpela air panas
    hahaha

    ReplyDelete
  8. @~eZmALiZa~
    hahaha sebab gi mandi sungai naik kete :P

    tu keje hamzah. bukan aku. kuikui

    ReplyDelete
  9. @Ery Farieha
    mmg tak nmpk muka,, tapi aib orang kalo ditunjukkan,, dosa wo..

    ReplyDelete
  10. aaaaaaaaaaaa.....ape bezanya yg mereka ber2 tu dgn korg?

    ReplyDelete
  11. bestnya pegi mandi sungai..lupa dah bila last time sy mandi sungai..ada la dlm 2 3 thn lepas..haha..

    ReplyDelete
  12. ery,ko seyes weyhh ? bru nak hapdet ? keh keh keh

    ReplyDelete
  13. @sharaBUNGA
    siyes la
    kalo x siyes x kua entry ni
    ahahahaha

    ReplyDelete
  14. @hiro
    gambar bawah sekali tu paling enjoy :P

    ReplyDelete
  15. pegi tak ajak hehe...
    :P
    aku tau tempat tu
    lama dah x mandi sungai

    ReplyDelete
  16. bestnya mandi sg. lme gak dah xmandi sg.
    ha, pasal gmbr last tuh tau dah. tgk kat blog amjah. ;p

    ReplyDelete
  17. @Eazy Izzuddin
    aku tak pernah gi
    setakat tau nama je
    hahaha

    ReplyDelete
  18. @beLLa
    hahahaha.
    mejah mmg x cover langsung :P

    ReplyDelete
  19. hoo.bestnye...

    pic tu nasib baik gua dah tengok dulu.haha

    ReplyDelete
  20. @cik helenahahahah...seb bek blurrrr gambar tu..ngeh3..

    ReplyDelete
  21. orang thaipusam gi batu caves ni pegi mandi pulak.
    hahahahah

    ReplyDelete
  22. andy kat mane2 ade je. korang x nak gerak sungai chilling kat kuala kubu bharu? contact eman eheh

    ReplyDelete
  23. @Un Phat Lee
    hahaha
    ko tgk kat mana?
    mesti kat blog mejah

    ReplyDelete
  24. @ReD Linda
    hahaha
    asalnya gambar tu tak blur
    tp ada org ckp mengaibkan
    so aku blurkan la :P

    ReplyDelete
  25. @Arief Arf
    hahahah
    habis takkan nak sambut thaipusam gak?

    ReplyDelete
  26. bestnya mandi sungai..
    gambar kapel tu i dah tgk kat blog hamzah..
    hahahaha!!! agak2 dorang baca tak blog ni?? :)

    ReplyDelete
  27. wow, seronoknyer mandi sg congkak..aritu pernah pi tp sbb ramai sgt org xjadik mandi..aku ske tempat sunyi2 :))

    ReplyDelete
  28. @Ery Farieha pape hal ajak lah ye! hehe tweets saja emancloud!

    ReplyDelete
  29. aku risau la kot2 orang akan ingat tu gambar aku,, sebab kau btau aku yg suruh buang.. wakakakaka

    ReplyDelete
  30. Haha!Gambar yang last tu macam ada unsur lucah..haha!malas tekan?

    ReplyDelete
  31. best gile mandi beramai-ramai nih..

    ReplyDelete