(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, January 28, 2011

[Gambar] Artis yang Hadir Malam Penghargaan & Penyampaian Bonus MiG.

Hyeeeeee. Salam Jumaat.
Semalam aku cerita pasal Shaheizy Sam je, sebab dia yang mendapat bonus paling besar malam tu. So special sikit. Lagi pulak, aku tahu ramai peminat Shaheizy Sam kat luar sana. So tak salah kan sharing sharing? Sharing is Caring. Kui kui kui. Sekarang, korang boleh cuci mata tengok artis yang hadir. Ni mungkin bukan semua, mungkin sebahagian je. 

Artis Berkumpul. 
Lisa Surihani.
Angah Raja Lawak.
Fida, pelakon Epilog Syurga Cinta.
Farid Kamil.
Shaheizy Sam.
Intan Ladyana.
Along Raja Lawak.
Marsha. 
Mia Sara Nasuha.
Heliza Helmi.
Azad Jasmin.
Fizo Omar.
Putri Mardiana.
Yana Samsudin.
Chloe Nicole (Sara dalam Adamaya).
Amy Mastura, kanan Eryyna (pelakon Damping Malam)
Bf aku. eh salah! Aeril Zafril (pelakon Aku Tak Bodoh)
Gambar ni special sikit. Kui kui.
Ramai lagi sebenarnya ! Tapi, tak banyak gambar solo. Banyak gambar dengan orang lain. Nora Danish, Diana Amir, Lan Pet-pet dan ramai lagi lah ! Gambar-gambar ni aku kutip dari pelbagai kamera. Yang mana ada watermark tu, korang tahu lah dari siapa kan. Aku mintak izin untuk share dekat sini ye. (Dah share baru mintak izin :P ) 

Memang ramai sangat artis malam tu. Kalau nak tangkap gambar semua artis, memang tak terkejar hoi ! Ini adalah pengalaman pertama buat semua bloggers yang join malam tu. Kami bertindak sebagai media, menyebarkan event mereka. Nak gosip-gosip artis pun boleh. Kuikui. Dan malam tu juga dipenuhi wartawan-wartawan. Tunggu je lah rancangan Fuhhh! , Melodi, or Galaksi nanti. Confirm ada pasal event ni ! Korang boleh terjah blog-blog di bawah, untuk mengetahui lagi update tentang majlis ni : 


13) Akmal Hilmi : http://akmalhilmi.com/
14) wakil Redmummy, suami RM, Red Daddy (RD). (ada lagi yang miss tak?)



p/s : Untuk mengetahui bonus yang diberikan kepada Staff dan Artis MiG, boleh terjah [SINI].


lupa amik gambar dgn Kak Lily.
dia yang tolong adjust ni =____=

32 comments:

  1. ko tertinggal lagi sorang artis..ery farieha! huhu..

    ReplyDelete
  2. fuh...menyala baju ery...hehe

    ReplyDelete
  3. Ok kak Ery

    mmg jelessss bila tgk akak dgn Aeril Zafril tu

    dah lah sama kaler baju tuu .T__T

    ReplyDelete
  4. bahahaha. bestnya korang dapat pergiiiiii~~~ =p

    ReplyDelete
  5. Naa nk pegi jugak cane len kali kalo bole..haha.. berangan nih... ;)

    ReplyDelete
  6. erk*
    tu fiffy?

    bukan fida ke yunk? huhu

    ReplyDelete
  7. @NuR 'aQiLaH
    haah fida! tq yunk!
    taktau la apesal selalu konfius fida dengan fiffy. huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Ery Farieha

    yang warna merah tu blur giler gambar..tak nampak siapa..huhu

    ReplyDelete
  9. bestnye weyh!! isk isk isk (nanges dlm hati)

    ReplyDelete
  10. hak2 aku rasa pelakon lelaki ramai yg pakai smart2 ;D
    pelakon perempuan hot2 belaka
    eh bestnyer cmner lah boleh masuk dalam tu owh
    hohoh

    ReplyDelete
  11. @Ery Farieha

    teruk ea? Kasi Famous Korean Lense satu please..hehe

    ReplyDelete
  12. whoaaa... nie dah macam selebriti blogger nie... confimr lepas nie masuk melodi punya...

    ReplyDelete
  13. oke!best gilee!glamoroussss korang..best2..blogger pon da hot mcm artis da ha..hihihi..best2!=)

    ReplyDelete
  14. eryyyy macam mana ko leh dapat jemputan tu ha?? kasi ah tips. aku pun nak gak! grr :P

    ReplyDelete