(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, January 27, 2011

Majlis Penganugerahan MiG dan Shaheizy Sam.

Hyeeeeee. Salam Khamis.
Baru nak semangat update kan lepas dah jumpa artis-artis MiG semalam? :P Tapi ini bukan cerita keseluruhan majlis malam semalam sebab masih menunggu beberapa gambar dari bloggers yang lain dan juga aku sampai agak lambat dan dah banyak miss T________T Ini cerita tentang Shaheizy Sam

taktau apesal ada jarak tu ! adoii. 
dress tu kakak aku punya :D
Lepas ambil gambar dengan Sam ni, aku cerita sikit pasal Twitter. Dia sangat sempoi okay. Siap boleh buat perangai gedik, lepas tu dia pi tumbuk nyah dekat aku. Tumbuk nyah tu maksudnya tumbuk slow, main-main ler. Keh keh getik jugak Sam ni. Lepas tu dia hulur salam kat aku. Uik uik, jangan jeles korang. Kui kui. Dah la macam comel lotte je sebab tinggi sikit je dari aku. Kih kih. Kalau dengan Tia, memang kalah la Sam ni. Haha. 

Bonus yang Sam dapat semalam adalah rumah Semi-D 2 Tingkat dan Pakej Umrah Bersama IbuBapa RM 30,000. Phewww Congratz Sam ! Baru join dah dapat rumah sebijik ! 

credit to Budiey.
Tu sahaja. Ok thanx byeeeeeeeeeee !



Dah rasa macam wartawan artis skrg :P
Ynn, jeles tak? Kui kui :P

49 comments:

  1. mak aihhh .
    sebelah jep tu .
    kalau sam lahh , nak tumbunk kuat2 pun i rela ;P

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaaaa sam..jeles jugak hehehh

    ReplyDelete
  3. hensem gak sam ni ek....hehe..nice dress ery...

    ReplyDelete
  4. bestnya. x try ngorat sam ke? ehe

    ReplyDelete
  5. wow ! sam tuu..
    beshnya lah haii men tumbuk2 nyah la pulak kan! :D

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHAHA kau tahu, sam dh janji dh nk tngkap gamba ngn pompuan jejauh HAHWHAHAHAHA

    padahal aku ada kat tgh tu, sbb tu berjarak ;p

    eh ehhhhhhhhhh saja kau kn bg aku jeles post pasal dia. tahniah ery tahniahhhhhhhhhhhhh !!!!!!


    *makan kerusi*

    ReplyDelete
  7. @atok
    ngorat? kuikui
    ni baru pertemuan pertama kali
    lain kali boleh la ngorat2
    kuiukiu

    ReplyDelete
  8. @Liyana Lunia.
    hihihih.
    saje nak buat post pasal dia.
    spesel beb!

    ReplyDelete
  9. ekeke apsal berjarak tu? dua2 nmpk mcm malu2 kucing...

    ReplyDelete
  10. @cik aiLebiu
    malu2 kucing?
    auwww ada makna tu
    kuikuikui

    ReplyDelete
  11. mmg bleh nmpk die rendah tp x sngka rendah cmni.. hehe..

    ReplyDelete
  12. terbaik ah sam!!! hahaha.. eh maksudnya dia sama tinggi dengan aku jelah ekkk?

    ReplyDelete
  13. perrrgghhhh tak yah pikir nak beli umah dah!

    ReplyDelete
  14. *tgh sepak angin ibarat sepak kaki ery laju2*
    HAHAHAHAHA!

    ReplyDelete
  15. waaaa best tu jelesh i tau x dapat gi isk isk.. next time de pape event invite la ika mau join jugak!!

    ReplyDelete
  16. bestnya. nk sign ery....eh bukan, ada mintak sign sam ke :) korang hot

    ReplyDelete
  17. murah rezeki dye kan? hehe. kenapa jarak tu? malu3 ke? hehe

    ReplyDelete
  18. @kak ina kl (1)
    mungkin takde chemistry kot kak
    tgk lg 1 gmbr kak dgn sut merah
    fuhh mcm kapel. ekekeke!

    ReplyDelete
  19. @adrinaqamarina
    malu2 kucing
    bila malu2 kucing, ada makna tu
    kuikui

    ReplyDelete
  20. demmmm!!!aku tak dapat pun gambar ngan sam~~sebab diorang tggal aku time nak bergambar ngan sam~~:(

    ReplyDelete
  21. dress tu mmg anggun, okkey.. i like..!

    ReplyDelete
  22. @NUNU EERA
    hihihik TQ.
    tq to kakak sebab pinjamkan :P

    ReplyDelete
  23. wah bestnye dpt amik gamba ngan sam..
    anda kelihatan sangat anggun =)

    ReplyDelete
  24. terbaek la.. best giler dapat join mereka semua. salam pkenalan, saya dpt link anda pn dr redmummy..tahniah ! semoga anda semain maju dlm dunia blogger :) Blog Bebas

    ReplyDelete
  25. padan la aku mcm kenal baju tu

    ReplyDelete
  26. @eLiza
    hahaha kan aku dah kata nak pinjam dinner rabu ni :D

    ReplyDelete
  27. Aku jadik artis nak join MIG David Teo nih gak la..
    Dia sangat menghargai artis2 dan pengarah2 filem dia kann..

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  28. @||| PöJìé PööH |||
    feewiittt
    saye nak jadi wakil media cukup la
    xmo jd artis
    kuikui

    ReplyDelete
  29. tu je??
    pkkn full la entri kaw
    hahaha

    ReplyDelete