(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, January 26, 2011

Jemputan ke Dinner Metrowealth (MiG).

Hyeeeee. Salam Rabu.
Ehemmm. Lama okay tak update blog, ini pun dikira quick update lah. Malas mau menaip panjang-panjang. Sebulan lepas, aku ada kecoh-kecoh dekat Facebook dan Twitter, tentang jemputan Metrowealth ke majlis mereka. Terbuka kepada bloggers sahaja. So sesiapa yang ada Facebook aku tu mungkin perasan status aku tu. 

Jadi aku ditugaskan untuk mencari seberapa ramai bloggers dalam masa SEHARI sahaja. Macam mana aku boleh diberi tugas ni, aku rasa macam private pulak nak cerita kat blog. Sorry korangg. So dalam sehari aku dapat lah dalam 40 je senarai bloggers. Yelah, sehari je kot. Hok hok. Jadi, nak dijadikan cerita, last week, ramai bloggers dapat email jemputan ke dinner. Tapi aku tak dapat. Mula lah nak frust kan sebab aku beria organize tapi aku tak dapat emel T__________T 

Tapi, masa on the way ke Sungai Congkak Khamis lepas, aku dapat call dari orang Metrowealth. Dia minta confirmation, boleh hadir atau tidak. Aku terus "YES" kan aje. Peluang derr. Rugi tak join. Cuma yang aku tak faham, ada bloggers yang dapat, ada yang tak. Tak tau la dia pilih macam mana. Majlis dinner tu akan berlangsung malam ni, yup MALAM NI (26 Jan 2011). 

Curik dari Cik Hel sebab aku tak dapat emel kan? 
Pakaian ANGGUN ok. Aku rembat dress kakak aku. Nak tahu cemane rupa aku pakai dress tu, nanti-nanti la aku cerita. Kuikuikui. Yang penting, sangat teruja nak pergi petang ni. Tak sabar okey? :D Kepada bloggers yang dapat jemputan ni, jumpa malam ni ! Kepada artis-artis yang hadir, nantikan kehadiran kami. Keh keh, perasan je. Nak lah bergambar dengan Shaheizy Sam, wajib ni, sebab nak jeleskan Liyanaa. Kui kui. Jangan marah Ynn :P Kepada yang tak dapat jemputan ni and yang tak dapat pergi, korang jangan sedih ye. Mungkin next event pulak kan? ;) 



jenuh aku cari partner.
nasib dapat jugak last minit. huhu.

35 comments:

  1. wah.
    dasat2.
    XD
    tak sabar nak tengok dress tu.
    haha.

    ReplyDelete
  2. huk4..am i'm not one of those 40..sedih2..mau bawa diri lari balik kampung..hik4....

    ReplyDelete
  3. derhh! jeles gile! ni laa tak ajak kan... :(

    ReplyDelete
  4. sam cakap asal tolak, pegi lah (PEH CAIR AKU :*)

    sedihhhhhhhhhhh aku tak terfikir yang sam ada kalau tak confirm aku sanggup je pegi :(

    kim salam dkt dia. ko amik la gamba dia sesorg byk2. xmo la ada ko tauu. ni amanah ni sila buang kih kih T____________T

    aku nak suruh sam kasi aku satu seat unuk pra tonton kongsi nanti. tak kiraaa !

    ReplyDelete
  5. wowww..bestnyeee ery!!!
    pakai lawa2 okey..

    ReplyDelete
  6. @eyriqazz
    hehehe
    takpela bro
    next time mungkin? :D

    ReplyDelete
  7. @elmoluya
    hahaha tak ajak sape2 pun
    sape perasan status tu nasib la :P

    ReplyDelete
  8. @Liyana Lunia.
    hahaha mana boleh
    mst la gmbr aku dgn dia
    kuikuikui

    ReplyDelete
  9. erryyyy!! jeles oke!!

    aku balik kl esok..apasal diorang xnak tunggu aku balim dulu eh??

    adeiii....org tu pon ade call aku gak! tapi aku masih kat UniMAP..

    cene nak balik ???????jeles!!!

    amikkan gambar byk2 eh erryyy...tang dress tu kalo labuh, pakai heel taw..hik3... :D

    ReplyDelete
  10. @~eZmALiZa~
    ko balik esok?
    alahai takde rezkinya
    huhuh

    err mmg la pakai heels. kuikui

    ReplyDelete
  11. kenpa ak tak dapat pon? ang tak kenai ak dah ka? huhuh

    ReplyDelete
  12. wow...anggun...
    beshnyer mkn free..hehehe

    ReplyDelete
  13. Bro malam nie dengan Heliza... dah mintak izin mahu posing puas2 huhu

    ReplyDelete
  14. hehe..xleh pg,meraung je dlm bilik ni..
    apepon enjoy ek,slam cium pp dkt david teoh dr ak..hahaha

    ReplyDelete
  15. @Cik Dara
    jangan meraung sampai gila pulak ye
    :P

    ReplyDelete
  16. aku dapat tapi aku tolak sebab banyak keje nak kena submit esok + esok befday incik bf. kehkeh.
    kalau aku tahu ada SAM, memg aku tak tolak!!!! huwaaa!! ery...aku jeles! menyesal bole tak? LOL!
    hv fun wehh. kau pegi dgn sape?

    btw, thnx wehh dah promote ritu..heee

    ReplyDelete
  17. oo pegi majlis dinner artis2 tu..

    ReplyDelete
  18. cepat update pasal dinner ni.. aku nak tahu!! :D

    ReplyDelete
  19. sedihnya aku xdijemput
    baru cadang nak jumpa Sam
    hohohoho

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    ReplyDelete
  20. xsedih sbb tadi dah syak jiran saya pergi...

    ReplyDelete
  21. omg. jeles gile :)

    nanti tunjuk gambar aww :)

    ReplyDelete
  22. tau pasal ni dari blog tia.. alaaaa.... nak ikutttt.... huhuhuhuhuhu... t kalau ada lagi, bagitau kat kite eaaa...... hihihi... suka!jeles tau yang!

    ReplyDelete