(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, January 19, 2010

Again? oh tolong la !

again?! ape yang aku dah buat ni? adehhhh. relax u all. kisahnye begini.........

semalam, aku TERponteng kelas utk the whole day. hoiii, bersebab lahh. sebabnye, aku tak bpe nak sehat a.k.a DEMAM. tapi demam ni dtg tibe2. malam sebelom tdo tu da rase panas2, then trus tdo. melarat sampai pg sampai tengah hari. dgn liatnye aku bgn gak, makan ubat. then, bum semula. da ptg bru la reda. sebab aku demam aku pun tataw. tapi kemungkinan besa sbb sejuk malam2. itu je la yang logik kot? hurm. coursemate aku, Ain da wisau sehari suntuk aku tak gi kelas, tak anta mesej. maap ye Ain. bese la org demam. heeeee.

and again, pagi tadi, aku miss lagi class. hehhhh. ini gara2 aku terlupe set alarm. ke aku da set tp aku x ingat aku tekan Turn Off ? huuuuuu. lg 1 ketertaksengajaan. dahla aku miss kelas P.S.M yg kedue utk minggu ni. yg 1st Isnin. hehhh rugiii =.="

hehhh masalah2. kelas aku 3 hari turut2 start 8 AM. gile liat otot2 aku ni nk bgn. mungkin tak cukup semangat kot. cehhh ! so, ape kate korg bg semangat utk aku bangun pagi2 ?? sila kann wahai kawan2 ku ^___^

21 comments:

  1. bahaya tu. kang x cukup peratusan kehadiran nak masuk exam

    ReplyDelete
  2. HAHA kak ery kak ery, suh abg erol kejotkan! gerenti die dgn rela hati tlg kejutkan. Mcm akak tatau abg erol kalo bab menelefon adik-adiknye! Hahaha :DD

    ReplyDelete
  3. bahaya ni...kang tak pasal2 kena bar exam.

    kanapa tak amik MC...?kenapa tak suruh roomate tolong kejutkan..?nimak pak tau tak ni..?

    haha..berlagak plak tanya macam2 soalan.


    semangat...?aku pon tak bersemngt..nak bagi semngat konon.hahaha...


    bngun pg tau esok.

    ReplyDelete
  4. ahfat: hehh kene bar tu tak kot. psl tade kehadiran pun.huhuh
    violet: tdo awl ke tak,same jgk.huhu cne ni.
    eeqa: hahahahahahha :P xmo ah akak :P
    dila: rumet kelas lmbt sket dr ery sll. mak tau sgt. haha :P

    ReplyDelete
  5. hi!
    salam ziarah. baru first time singgah sini.
    saya dah link kan blog awak ni

    p/s:jgn lupa klik2 nuffnang saya jgk=p

    ReplyDelete
  6. fatin : tenx singgah :)
    miss lolly: tenx dear~~

    ReplyDelete
  7. same r kita..

    demam gak.. tp g lagi kelas..

    jgn lupa makan ubat eh;)

    ReplyDelete
  8. salam...u nk smangat ker..u kna cari smangat tu...u jgn tggu ia dtg...okay??

    ReplyDelete
  9. bro sham: cne nk cari semangat tu ekkk??

    ReplyDelete
  10. zue: ni sbb bdn rase mcm lemah je. sian i. sob3~~

    ReplyDelete
  11. meh tido ngan kawie.. bleh kawie kejutkan bangun pagi.. bleh solat subuh jemaah ker... hehehehhehhe...

    p/s: kalau sakit2 badan atau demam bleh kawie tolong picitkan kepala... hehehehehehhe...

    ReplyDelete
  12. kawie: ahahaha..amek kesempatan nmpk :P

    ReplyDelete
  13. tido awal..jangan tidur lambat :)

    ReplyDelete
  14. faiq: semangat ko x gune la.. cisss
    cik epal : akan ku cube ye cik epal :D

    ReplyDelete
  15. hahah i plak tersengaja ponteng kelas dekat nk smggu dh ahhaa

    ReplyDelete