(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, January 11, 2010

Dengan ini saye mengumumkan .....

saye

dah

single !!

hehh. bunyi mcm gile bahagia. bahagia laaa, sikit tak nanges bile dia mintak putus. hehhh. pdhal dlm entry ni, aku ckp kompem aku nanges. tp tak plak? tabah gile hati aku. ehhh tabah ke takde perasaan aku ni? hehh. lebeh kpd takde perasaan kot.

entry ni aku da ckp kan, aku nak break dgn dia? tapi, bukan aku yg mintak break. dia yang mintak. dia pun pk ape yang aku pk. tepat 2.19 AM dia mintak break dgn aku. dan aku redha. dan dia mintak utk jadi kawan baik. dan aku pn mengiakan sahaja sbb aku pun nak kawan baik saje dgn die. mungkin ini the best utk aku dengan dia. mungkin dia belom ready nak ade komitmen, dan biarlah kawan saje. kalau ade jodoh tu, tak kemana kan? =)

aku boleh menaip dgn tersenyum lagi entry ni. heh.bile die call aku boleh ketawa2 lagi. hehh. ni adalah saat break yg paling bahagia dalam hidup aku. hahahahaha. mcm org gile lak aku ni. hehh. korang jangan risau la. siyes aku OK. lepas ni kalo die nak ajak lepak pun, aku okay saja ! lagi aku rasa lega ada la =)

Muhammad Nazri bin Ibrahim, aku doakan ko berjaya dalam idup ko. doakan ko lebih matang pd masa hadapan. doakan ko mendapat jodoh yg sesuai dgn ko. kite kawan forever. ok?

note: da single ni, sape nk isi borang, meh2 ! hahahahaha.

19 comments:

  1. wah baru lbh krg 2 jam single :p

    ReplyDelete
  2. i think both of u make a right decision..

    lagipun bila ko cerita y dia suruh kau pakai tudung cam Yuna tu pun aku dah rasa something ngan mamat ni...

    opsss...termengumpat kawan baik ko plak..

    hehe..sorry

    semoga ko bahagia Eri,lepas ni try la adjust fahrin apa plak ek...

    ReplyDelete
  3. takperlah.. kalau ada jodoh.. pasti tak ke mana.. hidup perlu di teruskan.. pentingkan yang penting dahulu yer.. (^__^)

    ReplyDelete
  4. wah...
    spesis plik...
    but...both of u make a right decision...hehe...mayb be a fren is better than couple..right?

    ReplyDelete
  5. sabar oke ery. welcome to the club. hehe. ala ery muda ag. perjalanan masih jauh. jgn risau ye. insyaAllah, jodoh kita semua sudah ditetapkan oleh Allah :)

    ReplyDelete
  6. arieza: hahaha.
    dila: takpe2. aku rase mmg elok aku kwn je ngn die.
    faarihin: btol2. tenx :)
    zaty: hahaha jgn pelik :P yupp. lbh slesa cmtu kot.
    kak huda: sabar je kak. hehehe.
    suraya: kah3. kuat lah konon :P

    ReplyDelete
  7. adakah borang2 sudah di edarkan wakakakkakaa....

    ReplyDelete
  8. gila easy going ko nih...respek dari aku..

    ReplyDelete
  9. cik ery:bertabah le ni.heee
    kai: dah2. sile ambil di kaunter pertanyaan.hahaha
    avid:mekaseh2 :P

    ReplyDelete
  10. kenape sengih? nak ngorat? hahahaha.

    ReplyDelete
  11. kslsu saye ajak lepak ok??// - ezac

    ReplyDelete
  12. eryy...ni dgn sape pulak nie???satu2nye entry yg aku tak like pon fb like button...hmmmmm

    ReplyDelete