(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, January 25, 2010

A Very-very-very Tired Weekend

mood : demam kure2 + sengal2 bdn.

kritikal tak bunyi mood di atas? siann aku kan? heshh. tah ape la yg aku buat smpi nak demam2, sakit2 bdn segala. meh aku listkan aktiviti aku pd weekend lepas dr Jumaat smpi Ahad :

Jumaat - hbs kelas pukul 12pm. pukul 2pm pergi Sogo, tujuan Shopping! sampai kolej 8pm. lepas tu, tibe2 pukul 9.30pm keluar lg, pegi Kajang. konon2 nak pegi tgk Majlis Kebudayaan Pesta AngPaw tp sampai2 semua dah habis. melepak kt Nims Little Island kt Kajang pulak. sampai bilik pukul 1.00am. terus buuum atas katil!

Sabtu - 10am dah bangun utk pergi wat program mengutip brg recycle kat Sek 3 BBB. recycle ni utk cari sikit dana utk program kolej aku. dengan panasnya melakukan program recycle dr rumah ke rumah. pukul 4pm baru balik. penat mmg berganda2. dpt pulak, aku dah lame x kene panas ni. mmg mcm nak pengsan dah. muke pun xyah katela burn mcm mane. malam aktiviti berehat d bilik je. nak g makan pun x larat dah.

Ahad - kul 6.30am dah bgn utk program Larian 1 Malaysia. taktau ape tujuan larian ni T___T wajib utk semua pelajar tahun 1 & ko-k tahun 2. aku seorg yg stamina rendah. yelaaa, exercise sekali setahun, tup2 nak lari 1 UKM. dah la UKM ni berbukit2. penattttt sgt! kul 3pm lak, ikot mereka keluar ke Alamanda. tgk wayang ToothFairy. mase ni tak terase lg penat berlari tp dah terase sengal2 badan segala. balik kolej pukul 11pm. balek2 trus buuuum.

rate: 4.8/5 stars

Isnin - bgn2 pagi, kaki gile sakit. rase mcm semua otot membengkak. nak jalan g amek bakul mandi nk g mandi pun x larat. kesimpulannye, aku terpakse ponteng kelas lg. sgt2 x larat. lepas tu, tup2 rase nak demam. arghhhh ! lemahnye antobodi aku ni. uhukss.

penat tak korg tgk jadual weekend aku tu? huhuks. penatttttttt T____T

note : tak sbr maw g olide nanti Jumaat ke Langkawi. 

4 comments:

  1. adakah pas oliday tidak mao ke kelas isnin nieyh?? hehehehe (^_^)v

    ReplyDelete
  2. dja: kah3. tu tak kot. sbb nek flight. tak la pnt sgt. heheheh

    ReplyDelete
  3. haha. sek keb jln 3? my x school ;p

    ReplyDelete