(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, January 3, 2010

aku ngidam AVATAR!


sherlock holmes. detektif terhebat!


ehh. tajuk ngidam AVATAR tp pic SHERLOCK HOLMES, ape kejadahnye? isk3~
okeh. aku mmg ngidam nak tgk AVATAR. minggu ni je aku da 3x gi wayang, tapi AVATAR penuh aje. huwaaaa. sedey! =(
1st wayang kt Mid, tgk Alvin. 2nd, g TS tgk Storm Warriors. 3rd, g IOI Mall Puchong, tgk Sherlock Holmes.
tapi rasa berbangga jugak dpt tgk Sherlock Holmes. kalau tgk kat tmpt2 hot mcm Mid, TS & seangkatan dgnnye, mesti tade peluang jgk nak tgk. tp sbb tgk kt IOI Mall Puchong, tak bpe nak ramai, dpt la tgk Sherlock Holmes bersama si jejaka kacak ku *wink2*
aku mmg tak reti nak wat review filem. tp mmg THUMBS UP la kat cte Sherlock ni. duration cte ni 2 jam 15 minit. boleh tahan lama. tapi org kate, AVATAR lg lame ye? yang buat Sherlock ni best pasal die ade terselit unsur2 jenaka blur oleh si Holmes tu. jalan cerita pun gempak. aku pasti ade sambungan nanti sbb ayat last Holmes, "Case Reopen." lg pun, mmg bile habis cte tu, ade kes yg blom settle. yahhh! tak sabar tunggu sambungannye. heeeee.
so mmg x rugi tgk Sherlock Holmes ni. aku gerenti! cehhh.



mau tgk AVATAR!!



cte yang sgt kiut miut!
sesuai utk tontonan umum.x brenti ketawa.



Storm Warriors.
dilayan krn x dpt tgk Avatar & Sherlock.
cte OK kot =P

13 comments:

  1. hah. aku lebih kurang senasib. kempunan aku nak tgk dua2. avatar dengan sherlock. huh.

    ReplyDelete
  2. heh. sila jeles. sy dh tgk both avatar and sherlock :)

    ReplyDelete
  3. ery!
    terus kn usaha anda...
    klu g weekdays pas nih kompem x rmi da..
    xpun booked on9 jela tiket wayang..
    avatar sgt besh!
    n duration dlm 2jam setgh laa..
    :D

    ReplyDelete
  4. dah tgk avatar... thumbs up jgk... CGI yg sgt menarik dan cantik... jln cerita yg bermotif...

    ReplyDelete
  5. yob: haha jom kte geng, tgk wyg jom!
    kak huda: cisss. x aciii!! x ajak :(
    ikin: hahaha. kdg2 kua tu ikot org. tu yg x book on9.
    niza: yeah? nak tgk jgk!huuh
    anna: nape? lme x tgk wyg ke?

    ReplyDelete
  6. wah bila bace ur review, rasa nk g tgk sherlock holmes skrg.. huhuh but i ni dr kecik2 dlu mane penah la bace ttg si pakcik holmes ni.. huhu kurang berminat.. tggu dvdrip kuar ar. baru i sedut both citer avatar & holmes! hahahah (xde ms nk g tgk wyg :( i hate class!!!)

    ReplyDelete
  7. blum tgk gak.. ape kata tgk versi 3D jer.. tp mahal sket la.. yg tu mungkin tak pnuh kot..

    ReplyDelete
  8. arieza: i pn x folo komik dia. tp tgk movie pn da blh paham. hee.
    posh: sila2 tgk. kiut!!
    ezany: same je kot. ari tu 3D pn sme penuh.huhuhu

    ReplyDelete
  9. untung leh tengok wayang huhu.. ni dok tunggu baca review orang lain jerk. hehe.

    ReplyDelete
  10. aku hanya tonton avatar je, tak minat citer laen..kehkeh

    ReplyDelete