(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, January 22, 2010

Dah lame tak cerita pasal kucing kan?

ni kan blog pencinta kucing, tp agak da lame aku tak upload gmbr kucing ke, video kucing ke.
so ni aku ade upload video kucing aku, Pok & Ayu. aaaa comel nyeee mereka ini ! Ayu tu mmg kuat main. Pok tu tak sangat, tp dalam video ni Pok tu sgt beria main. heeee. suke2. layannnnn~ zasssss~


video

note : td main dgn hamster Annis. tak seronok mcm main kucing. heeeee =P

19 comments:

  1. me pon suke kucing..penah bela 6taun tp die dh r.i.p dh now,,sbb virus infection..sgt sedey..2years dh ..nak amik kucing baru but my mom ckp nanti my cat jeles hehehe..padahal die dh xde dh but still smpai skang teringat lagi kat die..

    ReplyDelete
  2. alalala. shiannye.
    mcm kehilangan org lak. huhuh.

    ReplyDelete
  3. mmg treat die mcm org dh..makanan die sume org makan die nak.bawak naik kereta la moto la..enjoy je heheh merajuk dan kuat merungut pon cm org heheh

    ReplyDelete
  4. dashing: hohohoh. kelaka lahhh. ngeee.
    fatin : yeee sgt suke! :D

    ReplyDelete
  5. okay mau tnye. ngape nama seekor tu POK? yg ayu tu, leh terima ar.. yg POK tu?

    ReplyDelete
  6. main ke bergaduh tu..?takut plak tengok.tapi best jugak...pagi2 da leh tengok kucing berwrestling..hehe!

    ReplyDelete
  7. kucing tue beriye sbb
    tuan nyew p0wn beriye gak..
    hehehe..

    *juz j0kes!

    ReplyDelete
  8. x de ke pic kucing yg sedang buat perlakuan aneh? hehhehehhehehe

    ReplyDelete
  9. geram betul dengan kucin. rase nak gigit.

    ReplyDelete
  10. hamster kecik kot..x se'best' kucing huhu

    ReplyDelete
  11. arieza: sbb die tompok2. heheh
    dila: main je. gaduh lain. ganas lg, siap berbunyi. ni tade bunyi2.hehe
    a person on earth: yupp.
    liez: cett2 :P
    kawie: aneh cmne tu??
    org lidi: hhaha xmo gigit2. sian kucing tuuuu
    azuan: btoooll!

    ReplyDelete
  12. tiba2 rasa rindu kat my achu[nama kucingku]..wuwu

    ReplyDelete
  13. hey.. i luv dis video okeh..so damn cute.. biasa la..kucing banyak tabiat.. ekekeke..

    ReplyDelete
  14. giggle gal: heee im loving it too~

    ReplyDelete