(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, January 4, 2010

Tentang Lelaki

tadi aku ade terbace dr blog sorang ni. ape tah name dia. tp ni link blog die 
http://cintaleaixora.merepek.com/2010/01/jom-intai-personaliti-lelaki.html

die cte pasal laki je. and aku pun saje la nak copy & paste dr blog dia. si jejaka kacak ku lahir 26 Februari 1989. so, die dlm kategori Pisces. aku Aries, sebelah je Pisces, 21 March 1989. so, ni ape yg aku dpt dr blog die =)

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy.. Mudah perasan. walaupon tak hensem..
Tips utk memikat: Senyum sikit kat dia, mesti dia akan ingat sampai bila-bila.
WARNING: Mungkin bakal jadi playboy.



nota aku: wahahahaha. aku rase sme ni pun btol. tp yg bab mudah perasan wlopon x ensem tu tak kot. sbb die mmg kacak (pd pndgn akula). 
tp bila tang warning tu, risau je aku. hahaha. insyaAllah tak. aku cube utk menjadi yg terbaik utk dia. ceh2 =P


yang ni plak Index Cemburu Lelaki ikut Horoskop.
Lelaki yang paling mulia dan baik hati, lagi kuat cemburunya. Tak lain dan tak bukan adalah lelaki Pisces. Indeks cemburunya amat memeranjatkan. Kalau kekasihnya menderhaka kepadanya, dia akan menjadi seperti wanita meraung-raung. Air matanya juga akan tenggelamkan anda.
Indeks: xxxxx

nota aku: ni pun betol jgk. mmg kuat cemburu. kdg2 pelik2 je cemburu2 dia tu. hehh. tp aku msh menjaga hati dia ;)

6 comments:

  1. bf kite lak mmg kuat cemburu..
    cam ne tu..
    bnde kecik pun nak cemburu..
    rase nak lempang laju3 jerw taw..

    ReplyDelete
  2. CANTIK LA BLOG NI.
    tuan punyer blog pun comel.

    ReplyDelete
  3. CANTIK LA BLOG NI.
    tuan punyer blog pun comel.

    ReplyDelete
  4. bunga: ahaha macehh. tadela cntk mane pun. simple je ;)

    ReplyDelete
  5. wah cnatik blog! tolong mekap aku nyer bleh? kang aku upah laa...

    ReplyDelete