(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, February 18, 2010

Kalau kucing urut2, kenape ye?

video

kalau kucing urut2 mcm video kat atas ni (maap gmbr senget), kenape ye?
kucing kt atas ni kucing aku sendri, Ayu tu haa. die yg plg suke urut2 org. tp yg die urut ni bantal. bantal pn jadi la. asal lembut. hahahaha =P

aku realize kucing suke urut2 ni bile time die nak bermanje2 dgn org. bukan "manje2" ye. heeeee. haa dah sudah. sila jwb soalan aku dulu yee.

13 comments:

  1. waaa.. boleh buka kedai urut ni.. hahaaa...

    ReplyDelete
  2. morriss: hahaha sme kucing blh berurut :P

    ReplyDelete
  3. waaah. igt sbb kucing tu nak menggatal. hahaha

    ReplyDelete
  4. rasanye bkn dia urut kot.. dia mcm nk testing ketajaman jari dia :p

    ReplyDelete
  5. Err tak tau jugak..sbb ape ek?? kuceng wani nak bermanja dia datang gesel2 kat kaki jek..huhuhu

    alangkah indahnye kalau kuceng ku pandai urut jugak..hahaha

    ReplyDelete
  6. dia xcrsise la~~tk kuatkan muscle kaki dia tu..hihi
    leh trima x jwapan ecah ni???hoho

    ReplyDelete
  7. arieza: yeke?? tp dok ngiau2 ngade2 je.huhuh

    wanie: oh yeahh? kucing ery blh dikatekan sme cmtu. jantan ke betina ke.same je.

    ecah: hurmmmm bolehla sikit2 kottt. tp die miaw2 manje. cne tu?

    ReplyDelete
  8. mine pon cmtu jgk.
    knp eh?
    mood manje dtg je dye main urut2 gitu.
    haha

    ReplyDelete
  9. jimat kos.. tayah amek tukg urut ;)

    ReplyDelete
  10. lil caliph: haa ye kott. time die manje2,nak ngade2 tu la die ske urut. ohoho

    cik epal: yeahhh!

    nawal: huhuh tp die urut kua kuku. sakitt woo

    ReplyDelete
  11. ahahahaha....comel giler Ayu mengurut. same la cm kucing nierah. ske mengurut, kadang2 dtg belakang bdn kite then die wt urut2. hbs calar bdn. hehe

    ReplyDelete
  12. hahaha
    belakang ehh? ayu ni plak suke carik tmpt2 lembut. phm kan?
    hahaha.
    kua kuku lakk. tajamm~

    ReplyDelete