(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, February 15, 2010

Ape guna semua ni?

sudah ku agak. kalo aku tak buat blogwalking ke, mst komen kt entry kurang. erti kate lain, traffic kurang daripada biase la. hehhh. adat blogging la kan? sape soh aku x blogwalking? hehh. bkn tamau tp maklomla, cuti. g balek kampung la. tgk tv beria2 la, disbbkan tenet yg x penah nak laju. lepas tu kne take turn nak mentenet. abah, mak, akak sme men tenet. abah, bile mau tuka stemix? T___T kalo tuka stemix, xyah adek on9 gune PC, ley gune wireless. heeee. takde rebut2 kan? kan?

okeh, ape yg aku nak katekan kat cni, adelah
"Apa guna korang beria2 add someone kt YM or FB or yg seangkatan dgnnye, tp tak pernah nak bertego sapa? lepas tu, kalo ditego, takde respon pulak?"

aku mmg jenis yg jrg nak nak add org sebarangan. kalau aku add pun, aku akan ade jgk la tego org tu. tp kalo rase cm xde modal sgt aku nak tego die, maap le, mmg aku delete lah. same thing jgk lah kalo org yg add aku kat YM or FB tapi tak tego2, mmg x lame lahh. hahaha (alamak, tergelak evil lak)

aku bukan nak jadi sombong ke berlagak ke. hehh tak terlintas langsung cmtu. tp mmg aku tak suke golongan cmni. harap maaf lah. sbb kalau aku berkawan, aku mmg btol2 berkawan. even kenal from internet sahaja ^__^

note: sila la add sy di FB. kahkahkah. (motip gelak?)

23 comments:

  1. biasalah tu
    trafik aku naik pun sebab umah aku baru pasang streamyx
    nanti balik kampus dah busy jatuh balik
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hans: hahaha. cenggitu eh? mau stemix! brukband slow sgt.uhuhuh.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...
    adat blogging, biase arr..
    kita bukannye femes mcam org2 femes wat blog, kan??

    ReplyDelete
  4. biase la tuh kaka , adat berblogging . heh , blog dee pown same jep . if ta blogwalkin pown same . and org yg add add tuh , ta tego pown . cett . tah hape hape . lebeh baek ta paya add . bukan begitu . ghee!~ tp tp kn , dee ade tego akk ta at fb ? sbb takot jugak . ke akk suda delete dee . haa . baek check balek :((

    ReplyDelete
  5. cero: hahaha tulaaa. blom femes lg*ceh brangan nk jd blogger pemes*

    dee: hahaha dee sll tego akk kat fb. tenx dear. tadenye akak buang. ngee

    ReplyDelete
  6. nak cepat naek p la jadi kawan baikk FT.. pastu glemor trus.. hahha..

    ReplyDelete
  7. hahahaha. mmg x approve since awal la kalu mmg x knal, eventhough dye kolej same pom.ngaaa.

    ReplyDelete
  8. chaon: alaaaa kalo ade chance gitu, mmg da lame grab. huwaaaa

    alynn: hahaha. dlu cmtu gk. tp skrg consider gk lah, since ramai bloggers da knal kan? so xnak la reject trus. ngeee

    ReplyDelete
  9. hahahhahaha...nak buat camna suma pon mood bercuti kan...

    ReplyDelete
  10. kawan FB ramai..
    tapi sayapun x selalu online FB..
    apekah?

    ReplyDelete
  11. huhu.. mmg bgg kan org add kita sbb nak tmbhkan kwn die..tpi x penahtego kite, bile kite tego die, wat budu jepp!

    ReplyDelete
  12. AHAHHAHA i nak delete orang yang ada hati dgn suami i FT. i nak deleteeeee HAHAHAHA

    ReplyDelete
  13. hahaha serupa jugak kot.. wtpe add kt link tp xjenguk? betul tak? wtpe folllow tapi tak bace? tul tak? hehhe :p

    ReplyDelete
  14. violetless: haha tu laa. musim cuti. kan 1msia.hehehe

    noorafzan: cne kwn leh ramai lak? men approve je ek? ngeee

    nawal: yeee sgt bgg!

    ynn: uiiiiii jgnla gitu syg :PP

    ahfatt: jrg bukak takpe.

    arieza: ngeee. btl gk tu kott. :P

    ReplyDelete
  15. Kengkadang org add ym sebab nak luaskan network jewr....

    ReplyDelete
  16. bile rasa nak bersembang kat fb chat, saya akan on9, kalau tk rasa nak bersembang, saye off9 jek, tapi kalau tegur kat wall confirm laju jek balas kohkohkoh

    ReplyDelete
  17. hahah
    cmtu ekk?
    sy tgk jgk laaa
    cmne keadaannye.

    ReplyDelete