(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, February 4, 2010

Apesal dok emo emo ni?

waduhh. lately ni aku asik emo emo je. tak pasal hape tahh. dr hari isnin sampai la hari ni (kames), ade je mende berlaku yg membuat aku emo emo. aku rase aku emo emo ni sbb hormon tak stabil kot. kitaran haid aku tak normal ni. hesshhh. emooo lg. kwn2 aku semua dok pelik aku dok emo emo je. hehh siann mereka. tak pasal2 kene tempias emo aku ni. sowie ye korang semua. 

tp siyesly minggu ni cm ade je tak kene. mood nak blogwalking masih pudar. pastu bile wat entry baru pun, mcm takde komen. hehhhh. emooo lg. aku tak salahkan sape2. sbb akula takde org komen2 psl aku sendri da jrg jengah2 blog org. nak sgt jengah, tp mood sila la dtg ! i need u. 

keemoan bertambah hari ni bile tibe2 kakak di lab kimia mengatakan report experiment aku takde. die kate aku tak hanta. T___T ok, emosi lg. lab partner aku sendri kate die nampak lab report aku dlm fail masa die hanta. warghhh! sape lak amek lab report aku hah? ke dorg yg cicirkan hah? hishh. marah btol. tak psl2 kne buat balek psl xnak lose mark. huh! 

aku taktaula punca emo semua ni dtg dr mana. dtg dr keRINDUan ke? T___T dah2. tutup bab rindu wlopon sememangnye aku rinduuuuuuu. 

note: jom la teman aku release emo ni :(

11 comments:

  1. Uish tamo la emo² tak best la emo nie ! huhu

    ReplyDelete
  2. mel: mmg x bes.
    tp minggu ni mmg malang ahh.
    juhuhuh

    ReplyDelete
  3. apa tu emo...?
    biskut ke..?
    hehe..gurau je lah..

    hadapi semua dengan senyuman..nanti baik la semua tu.

    ReplyDelete
  4. dila: kalo biskut sdp jgk
    heheheh

    tenx babe :)

    ReplyDelete
  5. jgn emo2.. nnti x lawa

    jom i blanje u cadbury ;p

    ReplyDelete
  6. rentan: xnak ikot. tp emo gk.huhu
    nawal: yeahhh nak cadburyy!! :D

    ReplyDelete
  7. jgn bersedey mengenangkn yg dh tiada. hdp msti terus :)

    ReplyDelete
  8. a'ah..sbb kau rindu..kau emo la

    ReplyDelete
  9. ah fat: knpe ko xtau? :PP
    arieza: sob3 tu laaa..
    faiq: huwaaa ye kot :(

    ReplyDelete