(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, February 27, 2010

Saya dah menang !

aku baru je bangun tido ni. semalam tido lambat, bangun awal. sbb da janji ngn member nak lepak same2 Temasya Highlanders kt kolej aku ni. mcm biase, bila bgn aku check shoutmix tu. yelah, tgk2 kot ade org tinggal pesan pape ke an. tengok tengok : 


aku terbace yg si ejaa tu tulis dulu (dalam kotak ijau), aku tertanye2, "ehh aku menang ape lak ni?". boleh terlupa pulak ade masuk contest kan? ahaha. mmg mamai br bgn tdo. pastu bru terbace msg uncle tuh. (kotak itam) waaaahhh trus berdebar2 an nak bukak page uncle


woh ! tempat pertama tu. maksudnye tmpt pertama dpt CD jejakahot FT itu + pacak banner kt blog uncle for 3 weeks. dpt CD itu yg penting okeh. ahaa. suke2 ! ni mungkin gara2 doa Senah ni. hakhakhak tahniah jugak utk ejaa (my referrer-tanpa ko,aku xtau ade contest cd FT ni.thanx babe.jgn sedeh lak x dpt cd ek?) dan lg 3 pemenang dpt pacak banner kt blog uncle

okeh, stop dlu. baru lepas mesej uncle. so, insyaAllah minggu dpn dpt la cd FT tu. boleh lyn sampai lebam. hoyehhh !! 

18 comments:

  1. tnpa aku jgk ko xle mng tau sb ko xpacak baner kontes tu. hakhak.

    *tgh tmpar2 pipi tnda masih tidak pecaya

    ReplyDelete
  2. tahniah, bila la aku nk mng contest.







    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. senah: hahaha ye. aku dah backlink ko tu. sila berbangga sekejap. ekeke
    tampar kuat2 lg pipi ko tu :P

    fitri: ahaha join je ape2 contest. jgn berharap. kalo berharap sll x dpt.eehe

    kak syma: ngeh3. suke gile~

    ReplyDelete
  4. salam,,,tahniah ok....tp u dpt yg ori ker,,,hehe

    ReplyDelete
  5. yupp. gi tgk blog uncle nak tau ori ke x. ngeeee.

    ReplyDelete
  6. meh ler join kontes no pin plak. ko kan lucky person.huhu

    ReplyDelete
  7. ahah br ingat.
    okeh2. ko beria ajak :P

    ReplyDelete
  8. saje nak menyemak kat page komen nie jugak.. hahha.. tahniah menang..

    ReplyDelete
  9. chaon: mekaseh la semak2. hakhak :P

    ReplyDelete
  10. uish..bhaye smpai lbam 2..
    jng smpai mrempat lam ICU da la..haha
    neyway..tahniah ye...

    ReplyDelete
  11. tahniah jugak..teringin uncel nak menang macam ko..hihihi jeless nyer..hihihi

    ReplyDelete
  12. congrat ya

    maya

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

    ReplyDelete