(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, February 1, 2010

Nak Blogwalking

aku nak blogwalking, memandangkan dari Kames lepas aku tak online sbb pegi holiday. 

aku nak blogwalking tapi aku tau blogwalking memerlukan masa yg sgt panjang, sbb kalo dah start "walk", aku susah nak brenti. memandangkan esok (selasa) ade midsem Kimia Koordinatan, tak dpt jgk nak blogwalking.

views dlm minggu ni mmg sikit gle lah. earning nuff tu takyah kate la. mmg tak naik. dapatwang pun x berkembang. adehh. awatla dok sibuk sgt? ehh sibuk ke? 

skrg tgh musim mid sem test. so, kang tibe2 je tau ade mid sem. 

later2 aku jengah blog korg ehh. lg2 yg sll singgah nuffwalking tuh. terimas tak terhingga pd yg x jemu2 visit blog aku. tenx babes. 

sekian.

yg merinduimu, 
ery farieha a.k.a pencinta kucing.

7 comments:

  1. maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

    senang2 leh tgok dkt entry nih

    thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga...hehehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah... memang sejak akhir2 ni bz sgt2 kan.. kawie pun sama gak.. hehehhehehehe

    ReplyDelete
  3. tula kawie.
    sian blog, kne tinggal.
    huhuhuh

    ReplyDelete
  4. dear eri..
    i miss you too

    y ikhlas
    adila

    ReplyDelete
  5. dila : hahaha. ko btl wat surat x rasmi ni :P

    ReplyDelete
  6. aelfi: kucing sehat2 belaka. hehe

    ReplyDelete