(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, February 11, 2010

Zero to Hero 2 !

yeahh ! da selamat sampai rumah. ceh, mcm jauh sgt umah aku tu. heeee.

korang penah dgr tak program Zero to Hero kat Astro Ria? aku rasa sape yg minat Rally ke Drift ke Autokhana ke, mesti penah dengar and pernah tgk. aku takdela minat sgt rally2 ni. so kenape aku ckp psl ni?

pasal.... dlm Zero to Hero musim ke-2, abg aku masuk ! name die Ikhwan Budiman. die sbg driver and abg Im sbg co-driver. abg Im ni dr x kenal jd kenal sbb dorg sll singgah tido umah aku kalo ade challenge kt area KL , Selangor. name team dorg : Rally Spirit.

program ni da start 3 minggu kot tayang kat Astro Ria. tp tak kesempatan lagi nak tgk, psal aku dok kolej kan? ade plak Astro? huhuh. so, cuti ni br la aku sibuk2 nak tgk. naseb baek kt astro, astro kan suke ulang2. so boleh la tgk yg dah termiss bpe minggu lepas pnye. heeee.

tgkla video ni.
video
yang pkai kemeja kelabu & chubby2 sikit tu la abg aku.
heee.

kalau nak tau team abg aku dpt no bpe dlm Zero to Hero 2 ni, korang tgk la kat Astro Ria hari selasa bak kate mak aku kul 9.30PM. aku tau dah no bpe. hihihihihihi. usha team RS (Rally Spirit) je taw. ngeh3 *mcm sabotaj team len plak?*

selamat menonton !

6 comments:

  1. avid: haha tade gud lucknyee. mende ni sme da jd rakaman. bkn live lg.

    arieza: tu lahh bangga i.hahaha

    wanie: wahhhhh :P

    ReplyDelete
  2. cool la abg hang.. keta apa dia pakai tu? camaro eh

    ReplyDelete
  3. lt : tahleee. tah kete ape tah. hehehehe

    ReplyDelete