(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, February 9, 2010

True Love.

okay, baru lepas bace satu entry "Love Story" kat this blog. aku tau kisah ni dr blog kukukakisya. sumpah, sweet sgt kisah percintaan diorg. mcm fairy tale. ohh and im still wondering, masih wujudkan lelaki sebegini? kalau la i di approach oleh lelaki begini, sumpah, he's the one, my True Love. bak kate tuan empunya blog sendiri, orgnye pun kacak - tinggi , putih, hidung mancung. mmg perfect lah.

entry die mmg pjg, tp da mcm addicted bile skali bace. dgn style penulisan die yg x jemu2. so sweet couple of them. nak lelaki mcm ni lahhh (berangan ye kau ery?). bukan ape, sbb bg aku, cara dorg bercinta HALAL. maksudnye, bercinta lepas berkahwin. tp kisah cemane laki tu approach mmg sgt sweet & sgt gentle. susah maw jumpe ini kind of lelaki lahhhh. tp kalao nak jumpe lelaki begini, cermin2 diri dulu la ye x? layak ke nak terima lelaki begini? =)

*masih di awang-awangan kalo boleh berjumpe lelaki begini. ohhh so sweetttt~

14 comments:

  1. da bace ek ika? kan kann?
    care dorg sgt sweet. da la laki tu pn ensem. bkn sebarangan org lak tu.
    fuhhh~~

    ReplyDelete
  2. ghostone: soalan utk sape?
    saye nak kawen trus mcm dlm cite ni. ngeeeee.

    ReplyDelete
  3. bahaya sweet2 sgt ni..bleh kena diabetes hehe

    ReplyDelete
  4. zamz: aahaksss.. tula psl

    ahfatt: errrrr anda pasti??

    ReplyDelete
  5. Saya tak abes baca lagi tapi best la so far. Baru setengah article baca. Semasa baca cerita dia, tak tersangka dia pernah pergi workshop Archi yang sama! Rupa rupanya Chika ni saya pernah dulu follow 2 tahun lepas tapi selepas beberapa bulan baca post2 dia, lama tak follow dia dah. Dia pun buat kursus Archi cam saya, pernah pergi worshop TranXXit USM yang dia ceritakan kat blog tadi.

    Thanks link cerita dia kat sini. Baru saya tahu blog baru dia. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh..nice blog....suka berangan jugak?hehe....

    lagu dia x best sgt...

    ReplyDelete
  7. wahhhh...
    sweet sgt..
    boleh kne diabetes..
    entry die wat sy xsabar2 nak kawen je..
    =P

    ReplyDelete
  8. black mel: hahaha berangan tu hobi :P
    alaa suke jugak! :PP

    rowena: fuhh rileks. jgn smpi kne diabetes.heheheh

    ReplyDelete