(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, March 15, 2010

Aku JAKUN, bukan berlagak hokeh

kecik? sila besarkan ^___~

hah. aku JAKUN ! dapat buffered earning. hehhh.. sumpah aku JAKUN ! bukan nak berlagak pun. sebab aku bace byk blog, ramai dpt buffered earning. so, bukan aku sorang kan. so tak la special kan. hohoho. tp sebenarnye aku tak paham sgt cmne buffered earnings ni function. aku tau ramai otai bloggers kt luar sana. macam RIO, tp die taknak cite kat aku. hehh dekott ! hakhakhakk hamek kau rio. 

so anyone tlg ceritakan pasal buffered earnings ni? pls share ur knowledge. tak baik simpan sorg2. hikhikhik (bunyi agak memaksa ye). 

nota : ingt nak cashout minggu ni. tp earning x mencapai target. so next week lah kot T____T

27 comments:

  1. a'a..sy pun dpt gk minggu ni..hehe..
    tahniah2x..dpt buffered

    ReplyDelete
  2. heh mende tu cmne sbenanye?
    huhuhuh~~

    ReplyDelete
  3. buffered earning tu ape jadah ehhh??

    ReplyDelete
  4. amende tu ek sebenanye? tak paham gak aku. aku pon ade gak mende tu.

    ReplyDelete
  5. heheh,, xtawu jugak la.. papepon kite same dpt gak,heheh

    ReplyDelete
  6. haha blm jmp org yg nak cte.huhuhu~

    ReplyDelete
  7. salam...sori la..i pun xtau sgt...hehe..duit pn x byk...huhu

    ReplyDelete
  8. setelah dikaji selidik dalam kotak menjerit sehigga page 25.. didapati segala kata2 enche mario telah hilang berkenaan dengan buff nie.. sekian.. hahha.. tanye pink!

    ReplyDelete
  9. ape plak.. betol la.. tue yang sebok tadi.. rupanya dah ilang.. hahha..

    ReplyDelete
  10. yelaa. ko sehari chat 30 page lebeh. mau x ilang. hahahaha

    ReplyDelete
  11. buff tu apa ek?kahkahkah..dpt gak tp fungsi menda alah tu apa?kahkahkah

    ReplyDelete
  12. tanye pink.ahaha sy pun tarak taw~

    ReplyDelete
  13. ni penerangan from blogger melromeo...
    nak citer pun x pndai..boleh view kat blog dia...

    http://melromeo.blogspot.com/2010/01/nuffnang-buffered-maximum-explosion.html

    ReplyDelete
  14. aku tau..aku tau..buffered tu nanti dapat duit..haha

    ReplyDelete
  15. woo dapat buffered earning tuh!
    jelessssss!!!
    huhuhuhu

    tanye nuff terus.
    dorangg akan explain.tak kisah bM pun die jawab

    ReplyDelete
  16. black mel : thanx :)

    ejum: haha mmgla dpt duit.

    ejaa: ohohoh yeke? :P

    ReplyDelete
  17. yeker? :P alahai. tu kalau tadee idea nak wat pe, baru la post berita berita :D singgah la selalu ehh

    ReplyDelete
  18. sll je singgah.
    die yg x sll singgah cni
    =P

    ReplyDelete
  19. nah baca ni

    http://www.unfiltered-madness.com/2010/03/memaksimakan-nuffnang.html

    ReplyDelete