(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, March 4, 2010

Happy Birthday 4 my Only Guy.

sedar tak sedar, dalam kebengangan aku semalam pasal template yg cm haremm ni, sedar2 dah masuk 4 March 2010. pada 4 March genap lah umo abah ku 60 tahun. yeppp, 60 tahun. dah boleh kategori warga emas kot? hehehehehee. alhamdulillah, even dah 60 tahun pun, beliau masih gagah. takde sakit2 kritikal. masih boleh mendaki tangga menuju puncak Telaga Tujuh yang dlm 500++ steps. fuhhh, adik bangga abah ! ngeeee. nak tgk muke abah aku? jeng jeng jeng !

mase kt cable car Langkawi

muke abah aku garang x? hehehehehehe. mungkin ade org kate garang sbb die berpengalaman jadi cikgu & pensyarah almost 10 tahun kot. last keje die last 4 years ; Pengetua SM Teknik Gombak. skrg pencen suda, jage cucu sorang tu haaa. 

abah aku ni tegas orgnye. bukan garang taw! kalo kat skola of kos la kene garang sikit beb, lagi2 skola teknik, kate org budak2nye nakal sikit tak? heeee. abah aku ni kalo menyakat org no 1. hehh. aku plak bongsu kan. mmg kene je lahh. tp sejak ade cucu die tu, da jrg la sakat aku. heshhh. rindu plak. kalo nak cite jasa abah aku ni, mmg la tak terkata kan. da kata abah aku. abah aku sorg je. hehehehe. 

i love u always abah ! u are the only guy in my life. (slagi blm bersuami la kan?) muah muah muah !

oh yee. dlm kesempatan ni. nk jgk wish Happy Birthday kat Liyana aka Ynn. she share the same birthday with my abah. ngeeeee. happy besday yank !

note : tak lame lagi je 21 march ^____^

23 comments:

  1. happy birthday

    waa ensem lagi tuuuu

    ReplyDelete
  2. happy bzday bapak..eh..salah2..happy bzday pakcik.. :) cikgu..msti garang ni.takutttt..

    ReplyDelete
  3. hakhakk
    takyah dok takot2.
    da jd bapak mertua baik je
    ehh? hakhakhakk

    ReplyDelete
  4. wahhh..birthday abah awk same ngan birthday sy...hihi..hai, sy pun seorang yg tegas :P

    ReplyDelete
  5. wanie: la yeke? happy bday !

    epix: insyaAllah

    ReplyDelete
  6. semoga sihat hendaknye kan...

    syg abah ea, BAGUS!

    ReplyDelete
  7. hepy bufday to ur abah kak..^^
    kter punyer bufday pom xlame ag kan?
    21st march.hehe

    ReplyDelete
  8. fid: sape x syg abah oii? hohohoh

    inani : haah2. x lame lg je tu. ngeeeee/

    ReplyDelete
  9. hepi bezday 2 ur abah..cikgu..n ur only guy..semoga pnjg umur..

    ReplyDelete
  10. eera: thanx dear

    senah: ehh kau nak jd kakak aku ke? =P

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday la yer...

    ReplyDelete
  13. lah.. kamu anak cikgu misri ke

    masyaAllah

    keciknye dunia

    sy ex student semteg 04/05

    ReplyDelete
  14. mytafa : thanx :D

    cikwanik : hakhakk yeke? ngeeee.

    ReplyDelete