(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, March 23, 2010

So Panass !!

ohh my diors , my pradas, my guccis !! ohh so gedix. jangan jeles yaa. kami mmg koloni "So Panass". ahakss. semalam So Panass buat surprise birthday utk aku. si Yani mmg de kate nak dtg bilik aku sbb nak pinjam majalah Dara. so, aku expect die dtg nak amek Dara je la. skali bukak2 pintu, menyanyi2 dorg lagu Happy Birthday. dah la dtg kul 1 pagi. bikin havoc btl la. hahaha. terharuuuu siot ^_____^ rase nak menanges sekejap. tp cover2. hehehehe.

kek bday ke 21 aku. secret recipe tu! cheese + hazelnut. fuhh masyuk !

ramai kan? mau tak havoc! haha.
kad dr koloni So Panass ! 
wish setiap sorg. muahhxx sayang korg !

ni 1st time aku dpt surprise cmni. sll aku wat surprise kat orang. tak pun celeb biase2 je. hehe. mmg kenangan sangat. pastu dah habes kek, tinggal krim je, habes aku dibuli annis & yani. MANIS muke & rambut dibuat dorg. dorg calit krim kt aku. menjerit2 aku. hadoiii. takpe korang. tgk la besday korg nanti. hahahaha. balas dendam. hakhakhak. 
aku dpt 2 hadiah dr Paan & Ain. paan kasik patung comel. ain kasik cadar pink. rupanya ain beli kt Mid hari tu. hahaha. tp mase tu xtaw pun die beli ke x & utk sape. utk aku rupenye. tak sia2 aku ckp "Comel la yang pink ni". ^_______^ 
forever n ever, aku takkan lupa kenangan ni. having them as my friends it was such a pleasure ! sayang mereka sangat! mereka lah kawan ku ketika gembira & sedih. kekalkan So Panass ye all my diors ! muahhxx khas utk my pradas !~

note : ohh tak sabar mau pulang ke rumah 

25 comments:

  1. hepi besday.
    memg 1 kenangan yg xdpt dlupekan :]

    ReplyDelete
  2. da tua ek makcik? 21 eh? haha.. welcome to the old club.muahaha.
    epi besday dear. may god bless U. blaja rajin2.. ;)

    ReplyDelete
  3. fab: thanx

    jan: yupp. sangat!

    alynn: hehe besh gle.

    senah: thanx babe. lmbt la ko.hehehe

    hans: yupp best!

    ReplyDelete
  4. waa kek itu nampak sangat lazatnyaaaa

    ReplyDelete
  5. epi bufday ery.
    wish u ol de best + gudluck 4 evryting.

    u make me tmbh mngidam mo mkn kek.
    huuhu

    ReplyDelete
  6. wanie: mmg lazat gle!hehehe

    panadol: thanx2.. heeee

    ReplyDelete
  7. happy birthday kawan,kau lg tua dari aku..

    ReplyDelete
  8. tme kaseh la haziq.
    alaa awet muda =P

    ReplyDelete
  9. wee!!!
    beznye!!
    akak ingat mase kat matrik dulu..
    huhu..
    surprise party paling bez yang penah ade dalam hidup akak..

    ReplyDelete
  10. laa.. birthday ko ey? epi belated besday ery. :)

    ReplyDelete
  11. yelaa 21 mac. x pasan le tu. hehehe thanx~

    ReplyDelete
  12. alamak.. ur bezday la.. lmbat wishes plk.. btw.. hepi bezday.. may hepi alwaz..

    ReplyDelete
  13. heyyy, happy belated birthday. pehh, lmbt gilaa wish! :) maaf! hee :) we love suprise, kn kn :)

    ReplyDelete