(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, March 14, 2010

Kita perlu bangkit dari kejatuhan & kegolekan!

okay. tajuk gile semangat kan? biaselaa hidup. sape yg tak penah terjatuh, tergolek kan? tak kisah la terjatuh tgh elok2 jalan ke. tergolek jatuh bukit ke (heh mcm hindustan lak)
bermula la alkisah ....... semalam bersamaan Sabtu a.k.a Saturday 13 March, aku dan mereka bergerak ke Sunway Pyramid. ehh sapekah mereka? mereka adalah pelajar2 atau erti kata lain, murid2 bekas SK Pasir Gudang 4, Johor. aku skolah kt cni 2 tahun je - darjah 4 & 5 Arif. terjumpa mereka dlm Facebook, penah aku ceritakan dlm entry first. mostly girls cam lagi aku but mostly boys tak cam aku. dushhh kau org !! antara yang datang : Ery, Ain, Aida, Daleel, Farid, Afiq, Liyana, Matun, Ajun, Syahid, Han & beberapa lg yg aku tak kenal sbb dorg kelas lain. maaf ye T_____T sepatutnya artis Fify OIAM 3 nak dtg, tp almaklom la artis, busy sgt. tak dpt jumpe artis. kecewa dah jejaka2 ini. hahahaa 
aktiviti yg ktorg buat cumalah makan, lepak, sembang2, gosip2, bowling & paling best ; ICE SKATING ! hehehe. ni dah 2nd time aku, tp mcm 1st time kot. still xleh jalan tgh n laju. and tergolek 2x ; 1st afiq bawak. 2nd jatuh sendri.hehh sedeynyeeee T______T si Farid, Ajun terus dah boleh ke tengah jalan sorg2 even 1st time. menci tol mereka ni. hehh. 
bowling ! grup aku menang ! ^___^
debaran sudah bermula
lepas habis semua kejatuhan & kegolekan
barisan jejaka. maaf, semua dah berpunya T___________T
gadis menyelit. yg berkaca mata tu belom berpunya. lalalalalaa~

ape yg boleh disimpulkan, BEST sgt dpt jmpe dorg. seronok tak terkata. even lame tak jumpe pun, tp mcm hari2 jumpe. next reunion plssss. kalo buat kt JB, pinjam 1 umah nak stay. hahahahaha. rindu korg seyy !! c u next time all !~

nota : bgn2 tido je sakit tangan. heh. sengal ~

19 comments:

  1. pergh. giler lama x berjumpa
    igt lagi ek... tp sayang semua dah berpunya ;p

    ReplyDelete
  2. ingat2. tp xla sme.hehehe
    aah syg. br ingat nak cekau sorg. wakakakak~~

    ReplyDelete
  3. fify oiam 3? sapa tu? xknal pn. hehe.

    ReplyDelete
  4. hahaha x kenal ke kak? die masuk oiam 3 tp xla finalist.

    ReplyDelete
  5. hye,pengakuan terbuka,sy tak penah pon main boling,tgk eja boling pon tak btol...hehe

    ReplyDelete
  6. ade je kwn sy x pnah men
    hehehe
    tp knp ye? x mencuba?

    ReplyDelete
  7. kalau men bowling mmg bangun pagi lenguh tangan hahaha

    ** sile jgn pecaya sgt orang yg menulis ni penah main bowling sekali jek seumur hidup..tapi bowling kat henpon selalu hahahahah

    ReplyDelete
  8. hahaha
    tp mmg btol
    da berbulan x men bowling pun

    ReplyDelete
  9. jgn bg i.i lgsung tak pandai haha

    ReplyDelete
  10. woahh.. bestnyee reunion sekolah rendah. aku da tak kontek da member sekola rendah. huhu

    ReplyDelete
  11. sasha: hahaha kalo x pandai kne la latih.hehehe

    ika: sonokk gile! ni pun kontek by FB. hehehe

    ReplyDelete
  12. esok nak pergi sana. Yeay!

    ReplyDelete
  13. iceskating tuuu-(tetibe teingin ABC!)haha ;D

    ReplyDelete
  14. ahahaha
    ice skating lg enak dr ABC
    hahahaha

    ReplyDelete