(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, March 9, 2010

Dah besar dah. boleh kawen dah.

sila jamu mata melihat gmbr2 ku. malas maw menaip. tapi aku takmau tido, sbb takmau miss kelas esok. ni kisah aku balek umah last week. 

bila Eva cuba utk buat peace tp tak jadi.
heh.

smbt besday abah ke 60.
ade 6 candles.
kek tu dibuat kakak aku.
ni blog bisnes kek dia : elyzabrownies

anak2 comel aku da besa.
5 minggu.

ni Tot & Tat (bantai je name ni)

ni Tam & Tut (bantai jugak)
TAM faveret aku.
heh pilih kasih lak aku.

nota besar : bahagia lagi. bila DIA call lagik. hehhh. 

14 comments:

  1. waahhh
    ada anak kucing

    terinat kat zubaidahhh
    huhuhuk

    ReplyDelete
  2. sapa lak zubaidah?
    ooo kucing kau ek?
    hahahaha~~

    ReplyDelete
  3. salam...
    comeynyer eva....kalau dua pis....kalau tiga kacang pis..hehehe

    ReplyDelete
  4. dia. lalalalala~

    paklong: hehehe tulaa. asik jd 3 je =D

    ReplyDelete
  5. peh dh 60thn pun mkn kek ag..cool

    ReplyDelete
  6. bapak die bernama kashfullah. hehehehe

    ReplyDelete
  7. mcm sedap je kek yg ur sis wat..
    tam mcm nma kucing kite yg mati 2..:(

    ReplyDelete
  8. yeahh best2.
    tp aku bkn ske kek sgt pun.haha

    ReplyDelete
  9. wallaweh!sangat kiut si tam itu.. sayangnya dah hilang.. uhh..

    ReplyDelete