(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, March 7, 2010

Jangan berlucah-lucah.

tettttttttttttttttt ! saya budak bawah umur. tak boleh tulis itu semua. hahahahaha bwh umur apenye. 21 mac nanti da nak 21 tahun dah. (sila phm maksud tersirat) dah boleh g mendaftar SPR dah lepas tu. dah dewasa dah aku. uihh? tak la dewasa kott. masih muda remaja. hakhakhak.

kadang2 kan, ade la beberapa blog yang entry sumenye ade baur2 lucah. kalau lucah sikit2 then lawak2 tu, aku x kisah lagi. boleh open lagi laaa. tapi kalau lucah yang serius, yang setiap perinci "tuutttt" tu die cite, korang boleh terima ke? mungkin itu style die menulis kott. aku bace komen2 org. ade org tnye, "entry ni boleh menimbulkan kegersangan, boleh ke publish entry gini?" , cth soalan laaa. hehh  nak jwb ape? boleh tak boleh, die da post entry tu. terpulang pd readers je la kan? terpulang pd tuan blog jugak la nak tulis cemane pun. hak die. kan kan kan? ;)

takot jgk aku nak post entry ni. kot2 ade org attack aku balek kang? sape nak back up? hohohoh. cume persoalan. kalo ade blog2 yg tulis berunsur lucah ni, baik tulis kt ctu besar2, 18SX ONLY. ahahahaha. ehh tp kalo ditulis cmtu, lg org excited nak masuk. ye x? hahahaha. 

kesimpulannya, tepuk dada tanya iman. jgn tnye selera, selera tu nafsu. semua ade otak, ade akal, pk la mane yg betol, mane salah. mane baik, mane buruk. tak ada siapa nak disalahkan pun ^___~

wassalam ! (cehh td masuk x bg salam. huhuhuh T____T)

note : berdebar2 bile dpt komen baru kt entry ni @!@

27 comments:

  1. Ehtah la cik Ery.. Cik Ery pun dah besar panjang.. dah pandai jaga diri sendiri.. Ehh.. macam xmenjawab soalan je.. hahha..

    ReplyDelete
  2. ahaha tahnye kau.
    btol2, pandai2 la pk kan?
    tp cm x patut gk de entry sebegitu.huhuhuh

    ReplyDelete
  3. tu la guna nye blog.. org bebas nk bersuara melalui penulisan.. hak individu.. setiap blogger ade tarikan n strategi utk menarik reader.. gua perasaan kalau ade entry lucah gerenti ramai pengomen..ntah?

    ReplyDelete
  4. tp cm menaikkan nafsu org. x cam bahaye?huhuhuh.
    hehh yelaa kotttt.

    ReplyDelete
  5. aku suka je..
    kekekeke..
    nasib la..
    kalau setakat korang nak main2..
    aku bace jela..
    kalau nak cite hal snedirik lucah2..
    kekeke..
    aku xsggp bace..
    hahaha......

    ReplyDelete
  6. aus: tula yg aku maksudkan. kalo cm bese2 aku pn blh terima. tp kalo cte tu mmg sirius, sanggup ke?huhuhu

    ReplyDelete
  7. sabo jela..
    xmau bace yang lucah2 bace blog oreo sudahhhh :P

    ReplyDelete
  8. ahhaha yelaa
    bace blog oreo kene kasik oreo.
    ehhehe

    ReplyDelete
  9. huhu...nak buat camne. entry yang lucah kan biasanya bole tarik traffic. :p

    ReplyDelete
  10. terpulang kepada pemikiran pembaca lar kot..kalau diorang suka..diorang komen...tapi kadang2 aku rasa ada tjuan org post tajuk lucah2 ni..nak suh orag komen..n response..huh.sunguh bosan

    ReplyDelete
  11. q-nizam: bosan? yeke bosan? hahaha

    luz: oooo br taw. hehh.

    ReplyDelete
  12. ery..
    entry i ade unsur lucah gak kdg2..
    u leh terima ke??=P

    ReplyDelete
  13. wena: stakat i bace,xde lg menimbul ape2 spekulasi. hohoho
    i maksudkan ni mmg lucah btl lucah. huhuhu

    ReplyDelete
  14. huhu... layout baru!!

    *out of topic*

    ReplyDelete
  15. kalu org tu tulis lucah thp x tkwl mmg horror ah... takkn sumer nk tulis kt blog, kekdg blog2 ni bebdk bwh umo bc. Kna put under category: adult shj bole bc hoho. Kalu tulih lucah sgt, nk mntah ada gaks baca hoh

    ReplyDelete
  16. aku rasa perlu ada confidentiality bila nak bercakap benda taboo macam sex. org yg open cakap tu mungkin dah x rasa benda tu taboo kot.

    ReplyDelete
  17. noha: tulaa. horror gilee

    avid: taboo tu ape? T_____T

    ReplyDelete
  18. sebab diorang pikir, kalu wat entry macam tu org suke,, padahal,,hmmm

    ReplyDelete
  19. manusia mcm2 perangai. depends on them la. sb tu blog die la kan.

    ReplyDelete
  20. senah: yaa aku tau kebebasan berblog tu tp bebas pun ade batas, x?

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. lucah bagaimanakah yang dimaksudkan hehehehe..

    for me semuanya terserah pada individu baik penulis mahupun pembaca. ala tapi kalau terlampau lucah sangat bukan boleh letak ke apa adult content ke ape entah tu? mcm kadang2 jenjalan blog sblum masuk blog tu siap warning kan.

    ReplyDelete