(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, March 3, 2010

No RSS feeds? oh no !

okeh. aku baru tau masalah aku ni tadi. si ejum nak taruk link blog aku tp xleh. muncul window ni


anyone please help me? kesian org yang nak letak link aku, tp muncul mende ni. (ceh bajet ramai nak letak link aku?) tp, please please please help me !! 

note: thanx ejum gitaw, kalo tak aku taktau doo T___T

12 comments:

  1. den tgah cube..googling jap..kalau jmpe solution den bagi tau eh..

    ReplyDelete
  2. pergi this website..http://feedburner.google.com
    login dan burn url

    ReplyDelete
  3. maceh la ejum.
    T___T i kne googling mende len. maap yerk susah kan T____T

    ReplyDelete
  4. ni dia ada prob ngan code dlm tempalte tu..aku penah jadi..tapi lepas wat pandai sendiri ejas br oke...

    klu nka pastikan cek kat sini...

    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3a%2f%2flapinkyery.blogspot.com%2f

    ReplyDelete
  5. yob: hehh bagus kan kwn2 aku? syg dorg ! hohoh

    gen: tp cm x reti plak nak adjust. huhuhuh

    ReplyDelete
  6. aku nak komplain jugak.. aku jadi sama macam ejum..

    ReplyDelete
  7. T____T

    ye chaon. jap g aku fix. haiyooo ~

    ReplyDelete
  8. oh maaf, aku sangat pemalasssssss nak apdet link blog, jadi aku follow blog je, mana yg apdet, pasti akan kuar kat feed kan, maka itu yg aku baca heheheheh

    ReplyDelete