(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, March 12, 2010

Tido 3 jam semalam telah diqada hari ni.

okeh. silala kasihan kan diri ku ini. heh. tido 3 jam tu sebab tungkus lumus siapkan lab report. heh dah wat last minit, tu la akibatnye. jgn contohi ye adik2 sekalian. heh. balek lab ingat nak tdo tp x sempat psl kene uruskan hal cenderamata utk annual dinner malam semalam. penattt & mengantuk!! nak annual dinner tu pn cam takde mood sgt. tak caye? buktinya cuma ada 30 gmbr shj, kalau tak lebeh maa! haha. 

Malam Integrasi Highlanders
11 March
tema : Warisan

tema warisan. sah2 aku pkai baju kemelayuan je. hahahahaha kan sng gitu? mls nak pk byk2 psl dressing. pakai kebaya sudaahhh. ni ade la beberape pic. 

my bes buddy, AIN
luv u babe =)

pengarah ku, DILA
dah last2 br dpt amek pic
sian ko babe 

penyeri hidup ku =)

dh hbs program pn
melepak je =D

di akhir program
selendang diikat ke pinggang
heh stylo x? T___T

malam tu taktau la nak definisikan sbg best atau tak. lagipun aku dok mengntuk sgt, so mcm kemalasan sikit la. huhuhuh. waahh rindu mau blogging semula (pdhal br sehari x blogging.heh). oh ye td tido sampai kul bpe tah leh gtaw tp dah diqada' la yang penting ! hahahahaha seronokk ! esok mau reunion dgn kwn skola rendah pulak. weeehhhuuuu !~

nota: kemeriahan tak dirasa. kenape kah?

12 comments:

  1. waaa~~beshnye ad reunion~~~Huhu

    nk gak...*wink*
    sng gle tema kowang...x pyh pk psal dressing~~huhu

    ReplyDelete
  2. ecah: yeah best2! ehehhe
    tu laaa. aku mmg mls nak pk2 dressing ni.huhuh

    ReplyDelete
  3. da dinner ek? aku nye kolej kamis dpn. huhu. mau mkn saje. =P

    ReplyDelete
  4. tido tu mmg harus ok qada kalau tidak serba xkena hahaha

    ReplyDelete
  5. tu dia.. kira bertuah dh tu dan lg qada tdo. huhuhu saya di cni, nk qada pun tak smpat :(

    ReplyDelete
  6. bestnyaaa....
    sy pun windu ma old frens tp still xda peluang mo jmpa...
    anyway,nice outfit!:)

    ReplyDelete
  7. farah: hohoh. ni mknn x sedap. bantut slera makan.guhuhu

    wanie: yeahh btl.

    ika: yup3 ;)

    arieza: alalala shian die.

    yna: nnt adela tu. hehe thanx

    ReplyDelete
  8. 1st tym datang sinih,.

    kamu yg mana satu ye,.

    ReplyDelete
  9. wah.. cik ery, si bju merah! hot gitu!!

    ReplyDelete
  10. cikti: kebaye merah itu.hehe

    annysa: alaa x larat mau masukkan sme =)

    nawal: ngeee merah itu menawan =P

    ReplyDelete