(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, May 5, 2010

Kisah Arwah di Harian Metro

hye. salam Rabu.
pagi-pagi lagi aku dah bangun untuk ke kelas. balek je aku terus online dan aku terbukak blog Jard. kisah arwah accident semalam masuk Harian Metro. memang dahsyat kemalangan yang dihadapi sehingga masuk surat khabar. lagi sekali aku menjadi sebak. ya Allah, tabahkan lah aku. even aku tak kenal rapat dengan arwah, pemergian arwah aku rasai. apatah lagi isteri yang baru sebulan berkahwin, keluarga & sahabat arwah. 
kredit to Jard & Kakinakl
kredit to kakinakl.
tajuk tu sgt memilukan.

nak tau petikan penuh berita sila ke blog Jardkita yang masih hidup harus meneruskan kehidupan dan jadikan pemergian mereka yang sudah pergi sbg pengajaran untuk kita. semoga arwah tenang di sana. kami akan selalu doakan arwah tenang di sana. we will miss u bro Hisham.

12 comments:

  1. salam ziarah dari akak...al fatihah buat beliau..yang pergi tetap pergi..
    yang hidup perlu meneruskan kehidupan di alam yang penuh pancaroba.

    ReplyDelete
  2. al-Fatihah utk beliau.. moga beliau ditempatkan ke syurga.. Amin.. ;)

    ReplyDelete
  3. kita doakan arwah tenang di sana.

    ReplyDelete
  4. al fatihah~

    itulah dunia zaman sekrang, semakin ramai yang pergi, kita? entah bila...

    ReplyDelete
  5. al-fatihah buat arwah... moga arwah dicucuri rahmat..




    komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



    ReplyDelete