(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, May 1, 2010

Maaf | First Check Arrived | New Babies.

hye. salam Sabtu. (entry takde gambar)
sorry pasal entry before this. tah emosi ape datang kat aku tah. dok menaip ikot suka emosi je. entry before ni aku delete dah. sorry to all ye. and thanx pd yang terus bagi support tu. sorry sorry sorry (dah mcm lagu Super Jr dah). aku masih sayangkan blog ni. skrg aku sedar, tanpa korang, tak hidup blog aku ni. terima kaseh ye !
okay dah cukup pasal entry emosi aku tu. hari ni kakak aku & abg ipar and parents aku pegi Ipoh. pegi umah abang aku kat Ipoh. tinggal aku dengan kakak aku & my niece, Eva. sebab tak ikot? sebab dah janji dengan kawan nak tengok Iron Man 2 besok. dia dah bayar online pulak tu. so, macam kesian pulak nak cancel. takpela, lepas ni aku duduk rumah jugak. hari2 boleh spend time dengan family. (sedapkan hati sendiri) 
hah tadi elok time diorang semua nak keluar. bapak aku check la peti surat. ade surat untuk aku. disebabkan aku tak pernah dapat check, aku pun tanyela, "ape tu?". bapak aku jwb, "check." okay x lain tak bukan check dr Nuffnang laaaa. terus la bukak, habis diserbu oleh kakak-kakak dan parents ku. mereka tanya duit ape, aku jwblah hasil klik iklan kat blog. so aku rasa sekarang mereka & aku sendiri pun dah percaya la duit kelik-kelik ni kan? bukan scam lagi. seronok-seronok. bertambah la duit poket aku skrg, Alhamdulillah ^____^ jumlah aku dpt tak lah banyak gila, tp of kos la lebeh RM 50 kan? kalo tak cne boleh cash out? hehehe. gambar tak amek lagi. sebab online pun guna pc rumah ni. malas pulak nak keluarkan laptop aku haa. 
haa, semalam kan, mase akak & abg ipar aku balek, dorg bawak balek 2 babies. opsss ! bukan baby dorg tapi baby meowww. suke sangat la aku dgn anak sedara aku tu. comel jee. baru dalam sebulan lebih je kot umurnya, lebih kurang besar anak kucing aku yang hilang dulu. huhuhuhuh. name mereka : BOBO & KOKO.  next update aku taruk pic mereka ek. comel sangat-sangat. rase nak geget-geget haa. ngeeeee~
nota ; ramai pulak kata Iron Man 2 tak best. tp takpela, belasah je la esok 

29 comments:

  1. congrats dah cashout nuff!
    sy bile la lagi. wuwuwu. erk, teremo cket;p

    ReplyDelete
  2. aien
    usaha tangga kejayaan
    ^___^

    ReplyDelete
  3. huhu..bila la nak merasa wet nuff ni..
    haila..

    ReplyDelete
  4. bieyra,
    nnt merasala tu
    sis pun berbulan2 br rase
    uhuhuh

    ReplyDelete
  5. thniah dpt check nuffnang. blog aku ntah bile la nk dpt. =.="

    ReplyDelete
  6. aku sedang menanti aku punye check
    huhu

    ReplyDelete
  7. hehe. aku dapat dua Cheque. Nuffnang satu, duit insuran satu... :)



    Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

    ReplyDelete
  8. good2. nak minta choki2 satu yea.

    ReplyDelete
  9. ko ade kakak ke? siot la! bila nak kenalkan nih?

    ReplyDelete
  10. ingatkan anak betul tadik. wakkaka~ bestnye da dpt cekk

    ReplyDelete
  11. alynn; bende tu xyah kejar. nnt adela rezeki tu =)

    huda; yeke? dalam 2,3 hari je sampai umah.

    kapten; huiyoo kayoooo =P

    hbz; coki2? okay no hal. hahahaha

    aidi; kakak aku sume da kawen laa. ade hati kau. hahahaha

    zida; anak betul anak kucing. heeee

    ReplyDelete
  12. tahniah dpt weet nuff ..:)

    ReplyDelete
  13. alahhh rugi kalau tak boleh minx belanja HA HA HA T_T

    ReplyDelete
  14. akak ingat pon nak cash out la jugak. hehe..
    xpenah cash out lagi nie.
    tapi xbanyak mane.
    sebab akak xklik2.
    sume bergantung pada BE je.

    ReplyDelete
  15. wanes; mekaseh =D

    liyanaa; huitt kau lg byk dpt duit nuff. blanje aku dulu =P

    ReplyDelete
  16. aha kak.
    BE pon klik2 jugak.
    kalo xde org klik, x naik BE tu
    =)
    cash out je kak.
    hehehehe

    ReplyDelete
  17. T_________T
    ta penah boleh cash out nuffnang pun

    jgn geget bobo dan koko
    nanti kene cengkau ngan kuku diorang
    =D

    ReplyDelete
  18. syahira;
    aloloo xmo sedeh2 ekk. nnt blh la tu =)
    ngeeee. mereka comel sgt!

    ReplyDelete
  19. wahhhh bila nak belanja ni hehe

    ReplyDelete
  20. yey! welcome back happy emotions :) tu tgk ramai yg support lg :)

    ReplyDelete
  21. wah...dpt cek...lately ni blogwalking ramai yg bercerita psl dpt cek nuffnang....huhu...nak juga....

    ReplyDelete
  22. arieza; hahaha sorry yee =D

    syuzana; nak? nnt dpt la tu ;)

    ReplyDelete
  23. baguslah dapat juga kan sambil2 luangkan masa... saya belum cash out lagi tunggu le

    Siapa Tengah Tengok Blog Anda Sekarang

    ReplyDelete
  24. sharinginfoz; btol3. heeee

    ann; ape maksud ann? x paham. huhu

    ReplyDelete
  25. jelez ny..
    sbb du8 nuff i, still ciput lg ny...
    nyesal ltk pak cik nuffnang kart blog thn ny..
    igt kn pok cik nuff ny penipu..
    hehehe

    ReplyDelete
  26. liez;
    penipu? stakat ni takde lagi la kes tipu.
    hehe

    ReplyDelete