(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, May 30, 2010

Youth 10 - Day 1

hye. salam Ahad.
actually, cam malas nak menaip tapi macam usaha gak. entry ni nak cite pasal Youth 10 yang berlangsung kat PWTC dari 28 Mei hingga 30 Mei. ni nak citer untuk hari pertama dulu. takde la nak cite panjang mane, tapi saje nak banyakkan entry. haha!
ok, Day 1. aku pergi dengan room mates aku; Annis dan Sabrina. actually aku planning nak g Sabtu, tapi dah budak 2 ekor ni nak gi Jumaat, aku follow jugak lah sebab takmau duduk bilik sorang-sorang. huhu. sampai-sampai je register dapat la goody bag yang cuma ade air kotak 2. heh. okelah tu.
dari kiri : Sab, Annis, Ery.

jalan-jalan je lah kat dalam tu. kalau boleh semue gerai nak berenti. asal nak bagi barang free je, kami bolot. hoho.tawaran jadi cover girl pun kami dapat taw. ehem ehem. tolong jangan percaya ye! nak bukti? hah tengok. kami masuk magazine Cosmopolitan taw!
tak percaya lagi?
nak cerita pasal artis plak. Dato CT ade tapi aku tak sempat bergambar pun T____T beberapa artis yang aku sempat jumpa dan bergambar on Day 1 :
shila OIAM anak andy lala
mase ni sesi soal jwb. hoh.
Tini DJ HotFm
Ikhwan DJ HotFm
ikhwan ni ramah gila! suke~

kitorang stay sampai malam. sebab malam tu ade konsert HotFm Kita Punya. so antara artis yang perform : ada lagi 1 Joanna & Co tapi takde gambar the best. huhu 
Sharpshooter
Tilu
Lan & Noh
aku tunggu dorg je sbenanye.
puas hati dpt jugak tgk! ^__^

sekian la untuk Day 1 Youth 10. haha. malas nak update panjang panjang sangat. tapi Day 1 memang best sebab dapat tengok Konsert. weeehuuu~ sampai kolej dalam pukul 11 lebih kot. hehhhh.
time konsert ni aku ternampak sorang laki muka iras-iras Faizal Tahir. dan banyak kali aku dan dia bertentang mata. omaigod! aku asyik teringat die je. haha T____T sumpah, kacak macam FT. wuwu~
bakal bersambung ~

nota ; jangan ditanya mana spek merah ku T___T

51 comments:

  1. Feeewitt, mag cosmo bulan bila tuhh...nak beli satu!

    ReplyDelete
  2. macam best je. hee. tapi akmal kata tak best? hmm. tggu esok jelah :)

    ReplyDelete
  3. Kejelesan keamatan. Ketidaksempatan nak pergi~ T______T

    ReplyDelete
  4. wakakaka.
    wah.
    entah2 betul FT.
    haha...
    cambest je.
    tapi tak sempat nak datang.
    haish.

    ReplyDelete
  5. wawawa.bestnya. rugi je nga cuti skang

    ReplyDelete
  6. nak tanya jugak..dimanakah spek merah kamu itu? hehe...opsss :p

    ReplyDelete
  7. dengan spek merah kau nampak lagi muda~cepat weh update yang part 2 pulak.

    ReplyDelete
  8. haha..jumpa cinta ye??moge ery akn jumpe lg si ft tu..hehe

    ReplyDelete
  9. haha memang ko hantu FT ekeke

    ReplyDelete
  10. @eykameow
    hahaha tu la akmal. die x reti nak enjoy kot =D

    ReplyDelete
  11. @Hizami Rahim
    xkan la FT dok bawah stage kot? haha!

    ReplyDelete
  12. @Sendra
    hahaha ye la tuu. day 2 lagi sebulan aku update. wakakak!

    ReplyDelete
  13. @azuan
    hahaha tp ni sbb dok pandang2, tu rase cm jatuh cinta =P

    ReplyDelete
  14. wowh... best la ekh dapat begamba ngan artist?? :-)
    dapat ngan artis yang ok, best la, kalau yang angkuh tuh sory to say la..

    ReplyDelete
  15. jeles nyer.. nak g tp x de kawan..

    ReplyDelete
  16. waahh seronokk ye kauu nokkk...bak mai fresh oren hahahahaa

    ReplyDelete
  17. @sherah
    mst la nox! haha. fresh oren utk akmall je =P

    ReplyDelete
  18. jalan2 sakan naa..takde peluang nak pergi, sebab skrg kat jb..

    ReplyDelete
  19. bestnyeeee
    heheheee
    majalah cosmoPOLITAN?
    bulan bapa? mau beli
    hahahaha =D

    ReplyDelete
  20. @Si Kenit
    editor tu kata dalam 4,5 bulan lagi. haha!

    ReplyDelete
  21. xsempat nk pegi la msa 2.. knp xcuri2 tgkp gmbr guy yg mcm ft 2.. nk tgk jgk..hehe..

    ReplyDelete
  22. @NUNU EERA
    huhuh tu la! tp susah nak tangkap, sbb die mcm seblah ery je. wuwuw~

    ReplyDelete
  23. @♥Raidatul Auna
    eh2 tamo jeles2 ek? hehhe next time pegi lah ;)

    ReplyDelete
  24. seronok la korang
    aku dua2 xdapat pergi

    ReplyDelete
  25. aq dah tanye kot semalam? mne spek merah ko? hahaha jawab2

    ReplyDelete
  26. bestnya...spttnya jd petugas kat sana tp da blk kg skrg...hehehe...

    ReplyDelete
  27. @mindbreaking
    haha tgk membe jd petugas kat sane, bosan je

    ReplyDelete
  28. hari sabtu borink sehh..
    tercangak jerk.. hhuhuh artis p0wn x byk
    perasmian dia kasi rasuah ja

    ReplyDelete
  29. Tak dapat pergi..
    x de 'kaki'..
    hoho~
    jeles2..

    ReplyDelete
  30. @Mohd Adziim
    haah angau T___T
    kenape dengan spek? hohohoh

    ReplyDelete
  31. ok ni baru menarik

    kurus ye kamu ery

    ReplyDelete
  32. @.::WaNiE::.
    hehe mmg jumaat gak best. ramai artis tp sabtu x besh dah. huhu~

    ReplyDelete