(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, May 17, 2010

Aku tak dapat sijil Malaysia Book of Records T___T

hye. salam Isnin.
okay, tengok tajuk pun tau kan? semalam, aku ade anta email kat Nuffnang pasal cerfiticate gatsby tu. aku tanye lebih kurang macam ni la (tapi aku tulis dalam English yang tunggang langgang la. haha)
"bloggers yang dapat certificate ni yang dapat nombor pada sticker Malaysia Book of Record SAHAJA atau semua bloggers yang datang pun dapat?"
dan ini lah jawapan yang aku dapat,
"only bloggers (not guests who are not bloggers) who are IN TIME FOR THE COUNTING of the record are eligible for the certificate." 
so betol la kan yang dapat sticker and number je dapat sijil kan? sumpah aku sedih Y________Y padahal terlambat sikit je kot Y_____________Y waaa baru nak bangga-bangga sikit2 dapat sijil Malaysia Book of Records taw! Ynn and akak OtakKetat tak dapat jugak nombor. mari la sedih bersama Y___________________________Y

nota; tapi mcm nak try test gak g amek. kot dapat? huhu.

47 comments:

  1. lahhhhhhh nape korang x g amik sticker masa tu?
    padahal kite dtg sama time kot!

    ReplyDelete
  2. amek mane lak sticker tu? huhu!

    ReplyDelete
  3. sticker tu kan kat tempat tukar baju tu.

    kesian ery

    takpe nanti wani amik, wani scan, wani photoshop tukar nama ery hahhaha

    ala beb.. small matter jek tu ;)

    ReplyDelete
  4. kak wanie; small ke? big la sbb msia book of record =(

    ReplyDelete
  5. aku punya orang yang tolong ambilka..wee..jangan jeles yaa..haha

    ReplyDelete
  6. nasib baik aku menepati waktu walaupon aku datang dari perak.wakaka..

    ReplyDelete
  7. oh...tak ada rezeki ler tue....

    ReplyDelete
  8. sendra; huh. benci. pdhal aku belakang ko sikit je. pelik la.

    anak perak; eh yeke ko dr perak? ke shah alam? =P

    riz; huuu soden den sodeh!

    ReplyDelete
  9. takde rezki kot..cubal g nnt..:-)

    ReplyDelete
  10. alahai sedih gila gua nasib baik belu nk pergi sana :( tapi kenapa kita xdpt hoi sedih gila tsk

    ReplyDelete
  11. la ye ka? la frust ka? tak sedih pn. biasa ja. hahaha. ala bkn bleh guna utk apply keje pn. keh keh keh. rilek sudah :p

    ReplyDelete
  12. aku siap simpan lagi nombor badan tu...heheh

    ReplyDelete
  13. cis. selamba dia nak maksudkan kita tak IN TIME. dah beratur sket punya panjang nak in time cmne? belasah kang. hahaha.

    ReplyDelete
  14. aq amek sticker, hahahaha....

    sedih siott...


    weh2.... nih email confidential la... ades...

    ngko... hahhahaha

    try je g amek... hahaha

    ReplyDelete
  15. haha
    mane komen td hilang? x approve lg =(

    ReplyDelete
  16. saya katak bawah tempurung. tak tahu ape2 pasal nuffnang T___T

    ReplyDelete
  17. ynn; taktau. pelik gak. huhu

    kak huda; ahahha tp kalo tampal kt rumah pon best wo. kite masuk msia book of records! hahaha.

    kaizen; aku remove da. heee. tq

    skyone; bagus la simpan. huhu

    maisyara; jom la join. best taw ;)

    ReplyDelete
  18. kite pon xdpt kott. sedeyh jugak T.T

    ReplyDelete
  19. kakaka.
    korang nak sticker aku ke?
    aku jual.mahu?

    ReplyDelete
  20. takpela, next time maybe boleh try lagi hehe

    ReplyDelete
  21. aku de sticker kot.
    no 412.
    hehe =)
    jadi aku dpt la ek ?
    ^__^

    ReplyDelete
  22. beb, dah ade yg dpt ke sijil tuh?

    ReplyDelete
  23. ruginya tak dpt sijil tu..tak dpt nk tunjuk dekat anak cucu nanti..hehe

    ReplyDelete
  24. awak nak pecah rekod apa plak awak hehe

    ReplyDelete
  25. dapat sijil pegi gatsby tue eh..? tak rugi la tak pegi..hahha..

    ReplyDelete
  26. l0lly lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xdapat :P

    ReplyDelete
  27. dude; jual? aahh dekot, tu pn nak jual =P


    anis; hahaha bile la plak next time tu?

    ReplyDelete
  28. innz; yela. hhuhuh~

    suaidah; sijil kne amek sendri. ngeee

    ReplyDelete
  29. hasrol; tu laaa. rugi2. huhuhu

    syaf; rekod gath bloggers terbesar taww =P

    ReplyDelete
  30. chaon; haah. weh rugi weh, kalo x leh frame kt umah. hahaha

    lolly; hahahah x g tak dpt ler =P

    ReplyDelete
  31. haiyoohh.. sy pn xtau ape2 gk.. kt mne nk tau sume ni ek?? huhu.. sadis kn sy ni.. haha

    ReplyDelete
  32. sabar jela.. rezeki tu ada je kat memana.. :-)

    ReplyDelete
  33. test je g amik , asalkan name kau ade kat list die sudah , hahahak .

    ReplyDelete
  34. hah tu la
    tp bile tah nk g amek?

    ReplyDelete
  35. ery, korang bukan beratur sama time ke dgn aku? aku dapat sticker tu. tp aku tak dapat pon email pasal cert tuh.

    p/s : kita bukannya datang lambat. tp daftar yg lambat sbb beratur panjang.

    ReplyDelete
  36. ni aku yang tanye Nuff, die balas emel aku
    hoho

    ReplyDelete
  37. ko nak ke sijil tuh? nanti aku da amek kat nuffnang pastu aku potostat bagi ko.

    ReplyDelete
  38. fotostat? x ori ahh. x men la. haha

    ReplyDelete
  39. amek ktne beb?? kenapa laa aku tak tahu! hahaha

    ReplyDelete
  40. kar ofis die
    haha ni kantoi x tgk homepage nuffnang =P

    ReplyDelete
  41. dapat sticker...

    hehehe no. 49...

    next week g ambik....

    =)

    ReplyDelete
  42. Rugi jer pegi hari tu, tapi sijil satu pun tak dapat.. hehe.. Tak pe, yang penting dapat jumpa rakan bloggers kan.. Rasanya dah cukup.

    ReplyDelete
  43. takde la rasa rugi sgt sbb mase gi xtau pun dpt sijil
    =P

    ReplyDelete