(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, May 2, 2010

Pemenang Contest "Tunjukkan Bakat Anda"

hye. salam Ahad.
okay. ahad dah menjelma. aku tau, ramai yang berdebar-debar & bersemangat nak tau siapa pemenang contest ni kan? okay here they are :




SAGUHATI 


dengan header

hadiah : wang tunai RM 10




KETIGA


dengan header

hadiah : wang tunai RM 30




KEDUA


dengan header

hadiah : wang tunai RM 50


PERTAMA

























jeng jeng jeng!























dengan header

hadiah : wang tunai RM 100

aku akan pacak header MEL for first 6 months. lepas tu aku akan beralih ke header yang lain, ikut urutan then ikut suka aku. hehehe. so kiranya aku akan bagi penghargaan kepada setiap contestants utk gunakan header yang diorg dah buat. okay kan? so harap takde yang kecik2 hati ekk? 
kenapa mereka dipilih? kerana cantik dan sesuai untuk blog aku. ehhh yang lain tu cantik jugak, tp of kos lah contest kan, ade menang ade kalah. so aku harap takde yang kecik hati ke, terasa hati ke, kate tak cantik ke header aku pilih ni sbb of kos lah, lain orang lain pandangan ^___^ 
kepada para pemenang, please email aku ur details :
nama penuh :
no akaun bank  (bg yg nk duit bank-in) :
no phone (yg nak top-up) :
utk yang nak bank-in, sape yang ade akaun CIMB dgn BANK ISLAM, aku prefer dua ni. tp kalo yang takde takpe la. 

emel ke nurfarihah.yanti@gmail.com
nota ; aku sampai sakit kepala, pening & juling nak pilih header ni. ting tong~

46 comments:

  1. phewiitttt congrats utk semua yg menang

    hehe

    ReplyDelete
  2. wuhuuuuuuu

    tahniah kepada mel romeo..meh share adiah meh...hahaha

    ReplyDelete
  3. oh lupe..tq cik erry!!jap nk lumpat2 dgn gumbira..hahah

    ReplyDelete
  4. wah3.bestnya dorang.huk3.bla nk wt contest lg neh?haha.nak hadiah jgk. :p

    ReplyDelete
  5. ahakz dah ada pemenang...
    congrate kpd yg menang..mmg sgt cantik..hehe.

    Keyyah xmenang, tp cik ery simpan lah ek header 2..hahaha.. yg ptg kita terus jd kwn blogger okies..

    ReplyDelete
  6. beep beep..
    wahh..dapat rm100..
    tahniah
    :)

    ReplyDelete
  7. hehe...takde rezeki...abg eq cuba lagi tahun depan...hehe...

    ReplyDelete
  8. semua cecantik..xpe2..lain kali nak cuba lagi.. haha..

    ReplyDelete
  9. hee aku dh ckp dh kalau aku jd ko aku pilih mel punya hihi tp smua pun lawa2 serius T_T jeles pulak aku ha ha

    ReplyDelete
  10. Omaigod² mel 1st . Syukur Alhamdulillah coz suka ngan design melz ! ;]

    terkesima jap ;| hehehe

    ReplyDelete
  11. best gila. thniah to all the winners :D

    ReplyDelete
  12. tahniah untuk pemenang...memang cantik....=)

    ReplyDelete
  13. aku pun nak buat ler.
    muahaha

    ReplyDelete
  14. wah!! besh laa cik ery ktew..

    ReplyDelete
  15. wahhh hebat2 adiah die.huhuhuhuh.nak join taapi takde kehebatan dalam bab seni ni,huhu

    ReplyDelete
  16. sedih tol la. nape header aku tak terpilih nih?! :(

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang,..
    memang chantek2 belaka header tu

    ReplyDelete
  18. tahniah wat pemenang2..hukk...jeles2 ak ta menang..hee..tade lah..guwau2 jek...pape pown memang cun r yg dpt 1st tuh...=)

    ReplyDelete
  19. huuhuhuh,,,wan tak menang..taniah kepada pemenang,,,

    ReplyDelete
  20. la..lambat lagi nak letak headernya....huhu..~

    ReplyDelete
  21. thanx to all.
    congratz again to all winners.
    ehh yang tak menang pls jgn sedeh2 ek.
    insyaAllah ade la rezeki tu nanti.

    brrrr. mmg susah sgt nak jd judges ok. huhuhu~

    ReplyDelete
  22. header melz mmg dr aritu i tgk mmg layak mng! heheheh tahniah semua~

    ReplyDelete
  23. tau xpe
    haha
    header die mmg skali tgk da terpikat
    =P

    ReplyDelete
  24. tahniah pada yang menang.. header yg melz buat tu memang sangat cantik..

    ReplyDelete
  25. tahniah pada pemenang ;) comel

    tapi saya ske rutikuben punye lamanya nak tunggu 6 bulann hahahaha

    ReplyDelete
  26. oleh kerana berkata sejujurnya, saya pilih tempat kedua tu (wei ko bukan tuan punya blog da, ko tiada kuasa memilih pemenang so duduk diam2)
    hehehe...jgn mara aaaa

    ReplyDelete
  27. uda; takpe. next time try lg eh =)

    wanie; ahahha rase cm nak tuka. 6 bulan cm lame gile lak. huhuhuh

    aku; x marah aihh. len org len pndgn =D

    ReplyDelete
  28. eik. pesal aku tak mng pn? haha (menyampah tak? menyampah tak?) :p

    ReplyDelete
  29. hahaha nyampes!
    same cm aidi =P

    ReplyDelete
  30. wahhh makin lawa la blog dia ye hehehe

    ReplyDelete
  31. alahai aku terlambat, ada kontest rupanya. anyway, tahniah pada para pemenang. :D

    *anyway, pasal link komen tu, ko ada try tak buat? mungkin ada salah letak kod tu kot atau blog id salah letak huhu

    ReplyDelete
  32. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  33. kyuubi; ahha mmg terlambat sgt ko =P
    ada try tp tah la mane salah. haha malas da nak buat.

    syaf; yeahh cantek2 =D

    pago; tahniah2 =D

    ReplyDelete
  34. eh boleh bro bagi no akaun bro kat sinie x??

    [even bro xmenang he..23x]

    yup semuanya menarik.. kalah bro huhuhu bro pun xmampu nk wat cam tue

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  35. chantek2
    tp kenape T___T lolly? huuu

    ReplyDelete
  36. nak malu ape.. bro xtayang2 ape2 lagi nie he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  37. Alaaaaaaaaaaaaaaa~ saguhati :( hehe thank ya~

    klu MEL 1st prize = 6 bulan,
    AMAR 2nd = 4 bulan
    RUTIKEBEN 3rd = 2 bulan
    SAGUHATI = 1 bulan

    hehe~ :P

    ReplyDelete
  38. ahah syukur taw
    ade 26 banner lg menunggu tu
    taknak ek?
    =P

    ReplyDelete