(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, May 30, 2010

Youth 10 - Quarter Day 1 & 3 Quarter Day 2.

hye. salam Ahad lagi.
okay, hari ni bosan. duduk bilik je. taktau nak buat ape. dari duduk tak menentu, meh la aku kasik update blog aku ni. berkenaan entry previous, lupa plak nak selit beberapa gambar yang aku rasa agak penting! hoho. hari Jumaat tu sebenarnya aku ade jugak jumpa beberapa bloggers seperti Kech, Nikon, Sakura dan beberapa lagi. korang kenal tak? tak kenal? pergi la masuk blog diorang ^____^
bebudak ni memang plan nak gi Jumaat. diorang datang secara jemaah lah. dah macam mini-gath bloggers lak. hehehe. so aku pun contact-contact la Kech untuk meet up di mana-mana di PWTC tu. dah petang baru terjumpa diorang ni. time dah penat, malas nak berjalan. haha!
dari kiri : Nisa, Nikon, Ery, Kech & Sakura.
ni la cik Nikon. hehe
ni plak kak Kech.
kecik je orangnya ^___~

------------------------------------Day 2------------------------------------------
Day 2 adalah hari Sabtu. kali ni pergi dengan kengkawan Bloggers iaitu Shafiq, BudakHitam, Innz, dan Akmall Arief. okay, fine aku kecewa dan terkilan dengan Akmall sebab tak dapat lepak dengan dia. padahal dia sangat beria mau jumpe kami T____T die sangat bergegas balik sebab dia kate TAK BEST. huhu. tapi pada aku, memang dah masuk second day tak best sebab RAMAI gila orang! memang jalan bertembung bahu lah. so aku pun jadi pening last-last. naseb baik aku pergi jugak 1st day. puas jugak pergi. hoho! 
memang best dapat jumpe diorang ni. bagi aku, diorang memang gila sekepala lah dengan aku. sembang gila-gila. kitorang before this tegor kat Facebook je. so bila dapat lepak sekali tu memang hangat ah! macam2 benda disembangkan, gosip, ngumpat, opss! hahahaha. 2nd day ni tak best sangat sebab konsert pun radio cina punya. so, kitorang memang tak stay sampai malam lah. pukul 6 pm gitu dah gerak balik. 
dari kiri: Shafiq, BudakHitam, Ery, Innz.
kredit to Shafiq.
photographer of da day. hehe.
kredit to Shafiq.
kipas-susah-mati Nuffnang! ehem2.
kredit to Shafiq.
Alif Satar! sempoi je ^___^
kredit to Shafiq.
uih masuk Mag lagi? iskk pemes btol~
antara goodies yang aku dapat ^___~

tu je la kisah Youth 10 aku. nak pergi hari ketiga aku malas dah. lagipun benda sama je ade. takde orang ajak aku pun (nasib baik, kalau tak pokai aku). cukuplah meronggeng dua hari turut2. lain kali ronggeng lagi. haha! seronok dapat jumpa kawan baru. korang bila lagi nak jumpa aku? haha! (bajet pemes lak)

nota ; masih teringatkan budak iras FT itu T____T

38 comments:

  1. tanpa spek merah.... aq x bpe nak kenal kot? wakakakaka

    ReplyDelete
  2. @kaizen shinobi
    yela.aku jumpe ko aku pakai spek merah la. haha

    ReplyDelete
  3. spek merah sdh turun ke baju dan selendang,
    hehe xD

    ReplyDelete
  4. wah
    sonok gila jumpa ramai2

    ReplyDelete
  5. wah, sampai 2kali pegi nih..best ek..siap msuk mag lg tu..hikhik

    *yg iras2 FT tu adik dia kot..:-p

    ReplyDelete
  6. @JMR
    not bad lahh. tp sabtu pnye kurang best

    ReplyDelete
  7. pergi youth 10 tak ajak aku? fine ery. fine! :(

    ReplyDelete
  8. @Aidi-Safuan
    ehhh merajuk lak. haha! ko sombong =(

    ReplyDelete
  9. asalla buat time aku kat penang..haih..

    ReplyDelete
  10. wah.
    hebat.
    bagus la.
    jumpa blogger2.
    ;)

    ReplyDelete
  11. btol2, memang best dapat jumpa ngan member sekepala, xderk segan2, siap buat lawak gelak kaw2 relax jer.. hahaha

    ReplyDelete
  12. last day pun aku pergi..hahaha... kotak libresse tu aku geram betul sebab tak dapat...hahahaha

    ReplyDelete
  13. @syahid
    hahahaha nak ke? kalo x aku blh bg 1 kotak kat ko. haha

    ReplyDelete
  14. @Ery Farieha hahaa... aku la sombong sekarang nih kan? siot jer


    p/s: eh, da ada button reply comment plak. :P

    ReplyDelete
  15. bestnye..xjoin pon youth sbb xda sape ajak..huahua..
    tp mase g prog belia kt putrajaya hrtu dpt free pass ticket youth tu..

    ReplyDelete
  16. lagi apa aktiviti kat sana??

    mana aktiviti kamu selain bergosip hahahha

    ReplyDelete
  17. best2...rugi tak dapat join huhuhu

    ReplyDelete
  18. @Aidi-Safuan
    haah kau yang sombong =P
    haha advanced sikit =P

    ReplyDelete
  19. Gyahhhhhhhhhh geram takleh gi jauh sangat

    ReplyDelete
  20. asal tak cakap...
    kalau tak boleh wat gathering kat situ...
    hehehe

    ReplyDelete