(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, June 6, 2010

Blog Ery Farieha Presents ...........

hye. salam Ahad.
dah 2 hari ni lepas update. ada je idea nak update, tapi internet ni sangatlah slow kalah siput vavi, kalah kura-kura. jadi aku tunggu je la bila line yang elok. untuk entry previous, ada orang cakap entry aku tu macam touching. haitt? derr, mane ade. aku taktau la tang mana yang korang touching kan tu. haha. 
by the way, sekarang aku kat rumah. kelas cancel minggu ni. bila duduk rumah, tak sesunyi duduk di kolej. bukan aku nak kata kat kolej takde kawan, ada je tapi masing-masing sibuk. dan kadang-kala aku ditinggalkan sorang-sorang, tu kekadang aku emosi T____T bila duduk rumah ni, tak rasa sangat sunyinya sebab ada makpak, akak, anak buah and kucing-kucing aku. ada TV jugak, sebab tu jugak la aku jarang online. dok leka tengok TV je. heeee. 
okay, berbalek pada tajuk. hahh blog aku ni presents ape pulak ni? Blog Ery Farieha presents my NEW BLOGSHOP. korang nampak kan banner atas tu kan? aku pernah ada dah blogshop before this, tempat aku jual barang pre-loved (barang secondhand). tapi sekarang, blogshop aku itu menjual barang aksesori wanita iaitu GELANG KRISTAL
gelang kristal tu adalah hand made by my MOM herself. ya, beliau sangat rajin dan beliau memang kreatif. (asal tak turun ke aku ha?) mak aku pun saja nak berjinak dengan bisnes ni melihatkan kakak aku dengan bisnes KEK dia, abang ipar aku bisnes cendawan, kakak aku sorang lagi bisnes TEMPAHAN JAHIT MANIK, aku? tolong jual dan tolong recommend boleh la kot T____T takdak bakat la weh. wuwu~ 
jadi, korang boleh la usha my blogshop tu. kot-kot ade yang berkenan nak beli untuk diri sendiri ke, mak ke, kakak ke, AWEK ke, boleh la beli dari aku. 
so apa lagi? jom klik banner kat bawah atau atas tu. 
Create your own banner at mybannermaker.com!
2nd blog is blog kakak aku. dia wat bisnes kek. kek harijadi, kek majlis kawen, kek ape-ape aje lah kakak aku buat. kek 3D pun kakak aku boleh buat, macam kek teddy bear, kek elmo, kek bola. (skrg kan da nak world cup) yup. ni pun kreatif gak. nak tau lebih lanjut, boleh klik banner kat bawah ni. kompem korang cair tengok kek-kek kakak aku buat. haha!
Create your own banner at mybannermaker.com!
kalau baik dan rajin, boleh la tolong promo dekat kawan-kawan korang ^____~


terasa diri ni spt tidak berharga, mudah sungguh dilupai ='(

30 comments:

  1. brownies ade tester x? nak test dulu barang sekilo dua... hahahhaa

    ReplyDelete
  2. sebut name ery leh dpt diskaun x???hehehe

    ReplyDelete
  3. @kaizen shinobi
    tu bukan test lagi
    tu balun namenye! hoho

    ReplyDelete
  4. semua nak jadi usahawan maya berjaya dah ni. suka suka ;)

    ReplyDelete
  5. Semoga apa yang menjadi cita-citanya dalam membangun usaha diberikan segala kemudahan.

    Dengan mengenal diri sendiri, seseorang akan sadar dan mengerti tentang kemampuan, karakter, potensi dan kekurangan yang dimiliki di bumi mana ia bertempat serta berdiam diri. Dengan pencapaian kesadaran itu pula, setiap individu yakin akan adanya kekuatan, kekuasaan Maha Besar yang berada jauh dibandingkan dengan dirinya.

    Cerahkan hati dengan pancaran sinar Illahi
    Tebarkan kedamaian dengan cinta kasih dan kelembutan.
    Tetaplah berkarya mengisi kreatifistas dengan pancaran cahaya Illahi
    Karyamu tetap dinanti.......

    ReplyDelete
  6. tetiba teringin cupcakes

    ery, betul eh boleh amik sendiri kat tesco extra hari biasa??

    heheheh

    ReplyDelete
  7. kalau saya beli dapat diskaun 90% tak ?

    ReplyDelete
  8. wah ramainye orang buat bisnes aiyooo cepat kayelah nanti. aminnXD hehehehe. lepastu sila belanje weuuuuu ~

    ReplyDelete
  9. dah berniaga dah kau sekarang..bagusla mek..trylah berniaga tudung plak,biar aku jadi model..keke

    ReplyDelete
  10. perkh rajin tol ko meniaga ni..nnt untung kongsi ye..haha..=p

    ReplyDelete
  11. bling2 lagi tue.. cantik..

    ReplyDelete
  12. anak n mk dua2 rajen n kreatif :)
    bgos2.

    ReplyDelete
  13. @din
    kenape tibe2 nak kongsi ngn ko?

    ReplyDelete
  14. creative nye mak ngan kakak ery.. ni klu order dpt discount tak? hehe kidd'g :p


    p/s: Jom tengok nota cinta kat belog Hana :)

    ReplyDelete
  15. wahoooo best nye kan kalau ade bakat..
    hukhukhuk

    ReplyDelete
  16. semoga murah rezeki ye
    saya pun tak buat2 lagi blogshop

    ReplyDelete
  17. waa..bagus2..satu family wat bisnes.. harap bertambah maju ye.. kalau tempah kek tu, camne nk anta ek? kalau duk jauh? urmm..

    ReplyDelete
  18. @MrSup
    kalau kek tu payah la nak anta sbb jauh, nak pos kang, jd ape rupa lak kek tu. hohoho

    ReplyDelete
  19. l0lly nak diskaun leh ?

    aaallllaaaa bolehlaaaaaaa

    ReplyDelete
  20. aku ada cadangan untuk ko. ape kata ko jual je diri ko. aku rase ko ada bakat. :P

    ReplyDelete