(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, June 21, 2010

Away ~ (away lagi?)

(scheduled entry)
hye. salam Isnin.
masa ditaip entry ni pukul 3.30am hari Isnin. tengah rehat separuh masa pertama Brazil vs. Ivory Coast. huh. dapat gak aku layan bola. dah lama aku tak layan bola, nak tau kenapa? sebab TV1 punya masalah! game best selalu taknak tayang, kalau tayang pun siaran tertunda. tak kuasa aku nak tengok, setakat tau result je la.
okay. aku nak away sebab apa? sebab aku akan menjalani peperiksaan akhir semester pendek aku ni pada Khamis (24hb) dan Jumaat (25hb). cehhh konon fokus la tu? >____< insyaAllah fokus sebab aku nak tinggalkan laptop aku. so korang takkan tengok aku online 24 hours kat facebook tu, dan mungkin takde nak blogwalking sangat. kalau online pun, tumpang laptop member je la kot. hehe >____<
dan lagi 1 yang penting adalah, aku dah diblock oleh Facebook kerana aku disyaki spam T____T puncanya? aku kurang pasti tapi mungkin sebab aku beria-ia komen dekat gath GB tentang pemilihan baju untuk gath tu nanti. dok bergaduh-gaduh dan komen-komen pasal baju tak cantek yang jadi pilihan ramai orang. haha. 
ni la msj yg aku dpt bila nak komen org
ehemm. tetibe nak buat kempen sikit. jom "like" baju yang chantek untuk gath tu nanti. jom like baju yang ini :
cemane nak like? klik LINK ni. photos no 5. make sure connect to FB ya ;)
baru pasan, ade name Ruti. aku suke!! 
hahaha beria aku soh korang vote, padahal bukan dapat apa. saja je. sebab aku sangat tak setuju baju yang ada muka orang tu. tapi ramai orang like, konon2 sebab cool. sebab bagi aku, cam x elok je pakai baju ade muka orang. kan kan? huhu >_____< 
ada orang kata maybe lama jugak akaun aku nak OK. so, tak dapat la aku nak komen2 status korang wat masa ni. so, takda la nak leka sangat dengan FB sekarang. haha. memang die tak bagi aku FB sebab nak exam ni. huhuhu. T______T
okay la, kita berjumpa lagi seminggu InsyaAllah. korang jangan la sampai lupakan blog aku ni T____T err tapi memang for sure lah trafik aku akan jatuh. dah la sebelum ni trafik tak tinggi mana pun. huhu kesian aku T____T ehh termintak simpati lak. sorry2 >___< bye bye~ miss me ya!

Brazil 3 - 1 Ivory Coast
Brazil menang !! yeayyyyy~



sungguh aku akan rindu kawan2 blog aku >____<
sape yang pegi gath GB tu? please roger2 i ye.

42 comments:

  1. dah vote

    design tu mmg lawa + simple

    pastu hmmm, kalau tak pegi tapi nak beli bley ke :P

    ReplyDelete
  2. hahah

    sampai ke entry ko bawak baju tuh

    sian kene blok fb..sabo2..

    *thanks for the backlink :)

    ReplyDelete
  3. ish..ish..ish.. kes camni pun ade.

    ape la diorang nak report2 as spam. mungkin diorang tak puas hati la tu n lum pandai gune teknologi dengan baik. haha..

    all the best dear for final exam!! =)

    ReplyDelete
  4. ala awak.. fb xde, blog kan ade... hehe

    ReplyDelete
  5. aku mungkin tak pergi?entah tak tahu tak konpem lagi

    ReplyDelete
  6. study untuk exam ye..
    lupakan semua perihal FB ye!!
    gudluck dear!!

    ReplyDelete
  7. aku pun dapat yg ini dulu. tapi dia tulis dlm bahsa melayu.

    dia nak cacatkan akaun aku sbb aku buat flooding ek apa ntah dia kata

    ReplyDelete
  8. i pun nak pergi lah gathering tu..

    xpnh pg mne3 gathering ni..(:

    ReplyDelete
  9. cantikkan yg ni~~
    hehehe~~ :)

    ReplyDelete
  10. @.::WaNiE::.
    yeahhh! sayang kak wanie! ehhehe. entah. tanye la joe. heheh

    ReplyDelete
  11. @rutikeben
    welcome!
    sbb aku x puas hati yang ade muka org tu menang. huhu

    ReplyDelete
  12. patut r... ko kne block!!! hahahhahahhaahahahhahaha

    ReplyDelete
  13. Mana nak dpt baju tu? Nak beli! Tp gwa bukan geng blogger.. Ishk

    ReplyDelete
  14. Ahak..1st of all nak ckp thanks kat ruti keben pasal design baju yg cool ni..aku pon minat design ko ni.."like" already..ngehh..

    wahh2..ery semangat waja perjuangkan design baju pilihan hati..sampai ketitisan napas terakhir tu (kena banned). haha..bagus2..smoga design ni la yg dipilih nnti kan..:)

    ReplyDelete
  15. sape la yg repot tu erk....
    sian ko xleh komen hahaha

    ReplyDelete
  16. seperti kompem aku tak pergi..haish..
    ni guna link, sbb takleh msuk akaun google, hampeh betul tenet kat cni..takleh login blog sendiri 1 hari..haha

    ReplyDelete
  17. @NiZaM Limited
    hahahaha tu laa. semangat gila smpi kene blocked! >___<
    mmg design ruti paling cool!

    ReplyDelete
  18. @serol
    laaaa
    ko x gi ke/
    bru cam semangat2 nak jumpe ko
    hehehehe

    ReplyDelete
  19. design tu lawa. all the best 4 ur exam :)

    ReplyDelete
  20. design ni dah mendahului..tak sia2 kot kena blog..hahaha...

    ery gi ke gath gb tu? kite nk g tapi takde member..yuk g same2..haha

    ReplyDelete
  21. suka tgk design 2..
    dh tgk gak design2 lain..
    rsenyer yg nie pling lawa..(:

    go go Brazil!!!:P

    ReplyDelete
  22. hahaha.. ery!! menang kot after semangat bergadoh!! oh. gud luck exam~

    ReplyDelete
  23. oh kau exam kah? gudluck weh!

    emm kem salam kat anak kucin.

    ReplyDelete
  24. INGGELEN!!!!!!!


    hahahahhahaha


    >>___<<

    ReplyDelete
  25. hahahha
    first time tgk fb block user
    ish,peka jugak fb yer

    t berblog semula
    =)

    ReplyDelete
  26. @Frodo Baggins
    ko ni.. eja la betol2 sikit. aku ingat amende la inggelen. huhuhuh

    ReplyDelete
  27. design 2 lawa la..
    tp xdapat peg sbb dah start class..

    ReplyDelete