(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, June 14, 2010

Perempuan dan Bola?


hye. salam Isnin.
perempuan dan bola? sinonim tak? hahaha sangat-sangat la tak sinonim kan? bertentangan sinonim ape, akronim ek? betul ke aku eja ni? >____<
nak dijadikan cerita, pagi tadi, Germany vs. Australia merupakan game pertama aku tengok sejak World Cup ni start. yelah, sejak World Cup start, ni la baru aku balek rumah, before this kat UKM. so takleh nak tengok, nak tengok online malas. haha!
aku ni tak la gemar sangat dengan bola sepak ni. last aku tengok entah bila tah. 4 tahun lepas kot? World Cup yang lepas. haha! masa tu Form 5. maybe! bagus gak kalau aku layan World Cup je, at least 4 tahun sekali la aku nak langut depan TV tengok bola. kalau minat semua game, macam EPL, kan selalu ada game, kang selalu pulak aku tengok bola kan? kang aku jadi lupa anak bini suami lak. haha.
masa tengok bola semalam, tiba-tiba aku rasa cam SUKA lak dengan bola sepak ni. i mean suka tengok je la. main tu jauh sekali la. haha! duduk depan TV melangut sorang-sorang, terjerit sorang-sorang sambil Twitter, seronok jugak! hahahaha! segar je mata aku tengok bola ni. tak la bosan sangat. tapi taktau la kalau selalu tengok boleh jadi bosan ke kan? >______<
muke gedik camni pun suka tengok bola?
aku taktau la pernah ada orang buat topik ni atau tak. tapi aku sendiri nak tanye.
wahai lelaki di luar sana, korang suka ke perempuan yang suka tengok bola ni?
kalau dapat lelaki yang GILA BOLA, mesti suka sebab senang nak jaga hati perempuan suka bola ni. tak pun ajak je sekali tengok bola. tapi kalau jenis lelaki yang tak gila bola, macam mana pulak? contohnya Kaizen a.k.a Nizam. hahahaha ape pandangan ko beb? kau jugak kene. hak hak hakk.
dan perempuan, berapa ramai yang suka tengok bola ni? 
yang aku tau Su'aidah sorang je geng Twitter aku. haha! kalau ada lagi, boleh geng. ayuh! ^___^ dan aku suka Germany menang. here we go, ale ale ale! (lagu Ricky Martin) Germany 4 - 0 Australia bhai! tak sia-sia terjerit-jerit awww semalam. hahaha! terbaik ah Germany, top scorer buat masa ni ~

hoh. 1st time cite pasal bola. 

66 comments:

  1. spek merah dah ilang :p

    tahniah sebab berjaya meminati bola,pasnih layan la epl lak

    ReplyDelete
  2. @rutikeben
    haha kang aku layan epl kang, x tido malam. bahaya2

    ReplyDelete
  3. aku ada beberapa kawan wanita yg minat bola..tak hilang pun feminin diri mereka..dan mereka adalah cun..mungkin kebetulan .haha.dorg punya minat adalah minat yg betul2 minat..bukan minat tgk player jambu...knowledge lagi bagus dari aku

    ReplyDelete
  4. Suke pe pompuan yang tengok bola...eh, saye pernah buat review pasal apa pmpuan tak tengok bola...hehe, tu pun kalau nak tau la...hehe

    ReplyDelete
  5. tak best tgk sorang2..kena ajak membe skali tgk..baru best jerit2..

    ReplyDelete
  6. aku dah berzaman minat bola. sejak 2002, tapi kelab punya season aku tak bape minat. aku lagi suka perlawanan antara negara cam world cup atau euro cup.

    best sebenarnya tengok bola. aku lak tak suka laki yang tak minat tengok bola. macam aku rasa tak cukup lelaki la kalau tak minat bola. kahkahkah!

    ReplyDelete
  7. @fndrocka
    aku takde minat mane2 player lg stakat ni sbb bru nak minat kan? haha. tp xde la kot nak tgk yg kacak semate2. huhuhu

    ReplyDelete
  8. @nursarah
    ohhhh. ye kot, x cukup lelaki. kahkahkah

    ReplyDelete
  9. Siapapun boleh minat dengan olahraga ini, yang penting positif.

    Cerahkan hati dengan pancaran sinar Illahi
    Tebarkan kedamaian dengan cinta kasih dan kelembutan.
    Tetaplah berkarya mengisi kreatifistas dengan pancaran cahaya Illahi
    Karyamu tetap dinanti.......

    ReplyDelete
  10. huhu bola tu satu sukan, semua org boleh suka;)

    ReplyDelete
  11. kalau wani tengok bola sampai pagi cam ery ( i read ur tweet sebab hp asek vibrate2 jek haha)

    confirm ai jadi janda uuuu !! haha

    ReplyDelete
  12. HEHE.best la bola ni yang. ^_^
    afi pn kdg2 mek tau gk sal world cup even xtgk live.tgk result je. ;p

    ReplyDelete
  13. aku tak suka tengok football. tapi aku suka tengok footballers. lagi-lagi yg kacaks2 tu... boleyy? hahahaha

    ReplyDelete
  14. pmpuan yang tgok bola..bukan tgok bola..die tgok player bola..xgitu ery?..:D hik2

    ReplyDelete
  15. kadan2 tertengok gak bola ni bila kena hasut dgn member yg hantu bola..tapi utk wordl cup ni..belum sempat tengok lagi..

    nak tunggu spain lawan 16 jun nanti..haha!

    ReplyDelete
  16. @.::WaNiE::.
    ahahha kaco akak tido ke? alahaii sorry xD

    ReplyDelete
  17. @ika honey bunny
    ahaha aku bkn tgk player weh, aku siyes tgk game die

    ReplyDelete
  18. @q-nizam
    weh mane ade. aku betol tgk game la. ceitt. ni mls ni.

    ReplyDelete
  19. derr.... mengapakah aq? hahahhaa

    orang ajak tengok bola aq lepak2 sudey... hehehhee

    ReplyDelete
  20. @kaizen shinobi
    kehkehkehhh okela tu. trafik free utk ko :P

    ReplyDelete
  21. erk? hehehe... owrait! wakakkakaa

    ReplyDelete
  22. ehem ehem ! sy minat bola ! sanggup tak tdo sebab nak tgk match FIFA. Hebat tak? haha :D

    ReplyDelete
  23. bola?? 4 taun lepas minat, skrunk?? dh ta minta.. alsan sbb xde malaysia kowt.. hee..

    =D

    ReplyDelete
  24. wew~ walaupon saye suka main bola, tapi saye tak suke tengok bola sebab saye lagi suka layan tido. hehehehehe

    [expect] the un[expect]ed

    ReplyDelete
  25. suke sangat tengok bola...tp utk WC ni..tgk games yang best2 je la...hehe

    ReplyDelete
  26. @HUDA
    men bola? men bola ape? bola jaring ke? hehehehe

    ReplyDelete
  27. i punye bad history dengan world cup.tsk

    ReplyDelete
  28. go german...go german....hehee..
    mmg dah agak germAn akn menang...
    ak xksh pmpuan suka bola ke x..sbb ada gak llki xske bola..heehee..

    ReplyDelete
  29. Nak tengok bola, aku tak kisah je. Tapi lau aku mintak buatkan minuman ke, makanan ke....datang teman tidur ke tapi isteri tu tolak...yang tu memang kena marah la jawabny.
    Ye kan?

    ReplyDelete
  30. @Mohd Adziim
    hahaha ye aku paham. aku blm kawen lg pun :P

    ReplyDelete
  31. pomuan tengok bola aku tak kisah..lagi aku layan...lagi aku sayang...wakaka

    jangan obses dengan ketampanan player sudah

    ReplyDelete
  32. @syahid
    tah. aku x usha pn muka diorang. tgk game je kot. huhu

    ReplyDelete
  33. hehehhe~~
    nana mmg kaki bola..
    xkesah org nak ckp pape pon~ :P

    ReplyDelete
  34. yunk, i tak suka tengok bola. kasi tips sikit macam mana nak suruh suka tengok? huhh

    ReplyDelete
  35. saya suka bola,suka sangat!awww.support kaka!yaay!

    ReplyDelete
  36. hahaha...harap germany tak spt dulu...

    -masih terkenang zaman oliver kahn-


    Jom Komen:
    Real Man Don’t Use Antivirus

    ReplyDelete
  37. tak minat bola..tapi kengkadang bile dah tertengok.leh ar gak layan..hihi..

    vote for spain sbb bf minat spain.hahaha :) boleh ke camtu?

    ReplyDelete
  38. suka perempuan suka tgok bola..tp xnk la smpai gler bola..kalo jadi bini aku..abis smua x terurus nnt..hehe

    ReplyDelete
  39. perempuan dan bola sgt cool,tp kalau dah over obses dr lelaki..x best lak plak kn.hehe

    ReplyDelete
  40. rmi je
    kucin gwa ske tgok bola gak
    gyahhhahahhaaha~

    ReplyDelete
  41. saya suka tengok bola + saya suka main bola a.k.a futsal!!!

    ReplyDelete
  42. kalau dulu2 maybe tak ramai pompuan minat tgok bola
    skrg dah ramai dah
    biasa lah tu kan

    ReplyDelete
  43. @DuniakuAbstrak
    betol tu. aku x la gila bola kot. lek2 sudah. hehehe

    ReplyDelete
  44. banyak nye komen...
    hehehe....
    Go Germany...sebab balajar kat GMI...
    hehehe....

    ReplyDelete
  45. perghhhh!!! ramai gilaa orang komen der! bagi ilmu sikit ah derrr~ aku nak jugak komen banyak cmni.

    emmm nway ada nama aku kat situ. ahahah :) TQ TQ. kite tgk bola lagi okay malam ni~

    ReplyDelete
  46. @Nur Su'aidah
    err camne nak bg tips ek? ngahaha. jom2 tengok!

    ReplyDelete