(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, June 27, 2010

Demam lagi T____T

hye. salam Ahad.
mase menaip entry ni, aku tak berapa nak sihat. haishh. demam lagi. demam, lepas tu gastrik pulak. pagi-pagi bangun muntah angin. terseksanya T_____T dah lama jugak aku tak update ni. tu yang tegar jugak nak update. huhu!
oh by the way, exam short sem aku dah habes! means, dah habis jugak la short sem aku. dapat la cuti 2 minggu. orang lain cuti 2 bulan, aku 2 minggu je. haha takpe, berkorban (cheh!). err pasal exam, OK kot. sebab ni bukan subjek major dan aku harap aku leh dapat A. waktu exam ni jugak la aku nak start2 seram sejuk je badan. demam yang macam xnak demam pun ada. kesian aku. dah berapa kali entah demam dalam 1 sem. anti-body semakin lemah T_________T 
sebelum balik, sempat jugak layan Toy Story 3 dengan Annis. kami asik dating berdua je, sebab yang lain busy. huhu. best best best! kelakar ada, sedih ada. time pegi jejalan ni lah aku start panas badan. bak kate Annis, kua x ingat dunia. haha. by the way, thanx Annis teman aku tengok Toy Story 3. hehehe 
macam biasa, posing dulu sebelum jalan2. hehe
semalam aku sekodeng anak2 kucing aku bawah katil aku. waaaaaahh mereka semua da besar, da bukak mata, tapi jalan terketar2 lagi. comel gila semua ! ada amek pic tapi henfon aku tu buat hal balek. ade button yang xleh tekan, so tak dapat nak transfer gambar ke pc. T____T (macam2 masalah kan?) anak kucing semua GEBU! pastu kan, ade 3 ekor, ekor kontot, sekor je ekor panjang. terbalek macam anak kucing yang hilang dulu. hoh, aku taktau la ni anak hasil dari jantan mane. hohoho.
hah. masa g jalan2 tu, sempat la timbang berat and ukur tinggi guna mesin 2x20sen tu. dan berat aku menurun lagi!  T______T ni semua gara2 kafe kolej tak bukak. makan tak menentu. lepas tu demam lak. haiyoooo senang betol turun berat. Annis pun same. kami memang spesis yang sama. haha! tapi amazingnya tinggi aku bertambah 2cm! padahal aku bukan pakai heels pun. hahahaha.
okelah. huyung hayang da aku menaip entry ni. need to rest. rest and rest sampai tak larat nak rest dah. doakan aku cepat sembuh ye!



membosankan sungguh entry ni.
gath GB tu aku rase cam tak gi je.
dah la tak sempat bank in duit order baju T____T

31 comments:

  1. alarhh~
    ciann kamuh.
    smg cpt sembuh ya!
    huuuu

    ReplyDelete
  2. Ery, amar pun demam jugak T_____T
    get well soon dear...

    ReplyDelete
  3. ko blakon toy story gak ke..dah mcm plakon citer tuh dah ko bgamba kt poster tuh..ekekekek

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh yek... :)

    ReplyDelete
  5. bawak banyak2 berehat dik...makan ubat tu jangan skip...hehe

    ReplyDelete
  6. dah tengOk toy story ke ? beshhh gilak tak ? :))

    ReplyDelete
  7. demam2 pon ko keluar gak ek ery! duk umah jaga kucing sudey..!

    ReplyDelete
  8. @rutikeben
    ko nak kate aku cam katun gak ke? T_____T
    ceitttt!

    ReplyDelete
  9. cheh~ hahahhaha

    ko dah tinggi ek? lalalala~ mcm sme je? har har har

    weh2... anak kucing ko dah bg name belom?

    ReplyDelete
  10. ery, ko maseh blohe tinggi lagi ?
    kenapa tidak aku ??
    why3 ?
    xD

    ReplyDelete
  11. @I n n z
    waakakka
    aku pon pelik mane dtg 2cm tu :P

    ReplyDelete
  12. dah demam gigih taip entry ni :p

    get well soon

    ReplyDelete
  13. henfon K770i memang selalu masalah button tak boleh tekan kan?aku dulu pakai fon tu juga tapi kini tidak lagi..babai lah hp tu..duit nuffnang banyak2 beli fon baru je ery..

    ReplyDelete
  14. @Sendra
    bila dah ok, terhentak sikit, jd balek. button yang same. huhuh
    banyak mende? kalo byk da lame rembat hp baru tau +_____+

    ReplyDelete
  15. adess...
    sian2.. sabar ekh..
    alahai.. terkomen lak, pasnieh mesti wadud terjangkit..waaa..
    lari3..;p

    ReplyDelete
  16. tuh aku nk kata ko comei la..

    (baek kan aku)

    ReplyDelete
  17. aku demam tak de mood kot nak update..haha

    ReplyDelete