(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, June 3, 2010

Rejected Once Again.

hye. salam Khamis.
"haishh. ape la nasib aku dalam bercinta ni? asyik gagal je. pasrahnya aku. bila difikir-fikir, kenapa ek asyik gagal je? attitude aku ke ek? sakit doh rasa bila gagal dalam bercinta ni. hurmmmm." ehhh. ape aku merepek ni? hahaha. aku buat onar betol la kat korang. uikss takmo marah. haha. semalam konon aku cakap, nak terima someone yang pernah suka and admire aku for 3-4 years kan? haishh korang ni, percaye ek? gila ape aku tibe-tibe nak terima die tanpa berfikir panjang? tapi someone itu memang wujud, yang ni aku tak buat onar. heeee. kan aku ade cerita dalam entry Pengalaman Bercinta aku, hati aku tertutup untuk sementara, bukan setakat tertutup tapi terkunci. dalam pada ada orang yang dah dapat kunci tu, tapi tak sempat bukak lagi, aku dah kene reject. kunci tu dah hilang balek. ade sesape nak tolong carikkan kunci tu? ^_____^ sebenarnye, ape yang berlaku sehari dua ni adalah; (sila hayati sajak yang x berapa nak puitis di bawah)
aku tak boleh. setiap masa, setiap minit, setiap saat, sebelum tidur, bangun tidur, aku teringatkan apa yang telah berlaku. aku tertanya, masih adakah peluang untuk aku bersama kau, sedangkan kau mempunyai kehidupan baru. ini lah soalan yang kerap kali timbul, entah kenapa, aku teringat kata-kata kau, kata-kata itu seolah memberi sedikit harapan untuk aku, yang mengatakan aku masih ada peluang bersama kau. maafkan aku, tapi berat sangat bagi aku nak lupakan. walaupun kita dah berjanji untuk lupakan semua ini. aku mencuba yang terbaik untuk melupakan semua ini,dan move on seperti biasa. doakan aku.
hahlamak. berpuitis betul la aku 2,3 hari ni. ntah-ntah korang pon bosan nak layan aku kan? T____T takpe lah, at least aku meluahkan ape yang terpaku dalam hati aku ni. daripada aku asyik terfikirkan semua tu. sekarang hidup aku kembali ke normal mode. handphone aku pun dah senyap sunyi semula. tak perlu topup untuk setahun pun takpe. (aku join youth club, so luput tahun 2013) lepas ni merata-rata lah aku tinggal henfon aku. sape call, sape mesej mesti selalu terlepas. maaf yer (cheh, mcm ade org nak contact aku pun) 
sekarang jugak cafe dekat kolej aku tutup untuk sebulan pada waktu malam. dan pada setiap malam jugak la aku akan meroyan nak makan apa. tak megi, biskut cicah milo. haish. memang bertambah kering la aku macam ni. ni yang rase nak bawak kete gi kolej ni. siann kami, kebulur kot malam-malam T_____T ada sesiapa baik tak nak bawakkan makanan ke kat UKM ni? wuwuwu~ 

sape nak teman aku malam ni? room mate aku dating. haish. time-time macam ni la asik kene tinggal sorang-sorang dalam bilik T____T (nanges)

42 comments:

  1. kesiannye kamu

    jom makan sy pi rumah kakak saya kat sek3 malam ni

    kekeekke

    ReplyDelete
  2. siannnya die....huhu..ape lagi...kuar g amir ali lor makan..haha

    ReplyDelete
  3. aku baru tahu kau 43.5 kilo (kepeng) dan 150.5 cm (ketot)..tahniahh...

    weyh,chill lahh..blah r kau jiwang2..cehh.

    ReplyDelete
  4. @Sendra
    tau pun. skrg entah berapa la berat aku

    ReplyDelete
  5. woot woot.. single jela lagi best! hehe.

    ReplyDelete
  6. alahai makin kurus kau nok. saabar lh beb owner tulang rusuk belum jumpa kau lagi. haih jangan bersedih T___T

    ReplyDelete
  7. cik ery, cafe kolej zaaba bukak pagi petang siang malam...murah pon murah loh...

    ReplyDelete
  8. @Liyanaa.
    sian aku. da la frust, makanan lak xde. mmg kurus ahh =(

    ReplyDelete
  9. cool sis :)bawak bersabar banyak2 ok (^_^)

    ReplyDelete
  10. wakaka,
    patah tumbuh hilang berganti
    jom kapel dua la kalo camtu!
    hahaha!

    ops gelak lak
    ehehe, sorry

    ReplyDelete
  11. sian ery.. awak g meluah perasaan kat dorang ke ery? awak sangat berani.. saya suke dia.. tapi dia suke orang laen.. dan saya tak berani bagtaw dia saya suke dia.. sobssss

    ReplyDelete
  12. ukm kan?kolej mane?amin?awat tak mai habaq awal2..eden slalu je pegi mkn balik bawa penuh sit belakang. HAHA

    ReplyDelete
  13. ish3...........


    reject lagi? wat tekejut je... hahah

    dah ko kunci hatimu buat lelaki... memang harapan la ko nak accept... lalalalal

    ReplyDelete
  14. cewahhh.
    gagal sekali bukan bermakna gagal selama-lamanya.
    gagal banyak kali pun bukan bermakna gagal selama-lamanya.
    haha.
    ;)
    good luck~

    ReplyDelete
  15. @huda rahman
    KIY lah. huuu sodehh~ meh bwk makanan ke cni~

    ReplyDelete
  16. lol ni memg sedih,, pasal rejected tu ? hmmm... =(

    pasal mkn, p la tapau2 siang2 k,

    ReplyDelete
  17. @fiD
    huihh ko toksah dok sedeh lebeh. wuuwuwuw

    ReplyDelete
  18. hahahaha.. siannya.. takpe.. sabor je.. pasti ada hikmah semua tu..

    semoga nanti ketemu jodoh yg terbaek utk kamOo.. jgn terlalu berharap, pastikan ada usaha. hee =)

    **eh.. siap beli bungkus makanan awal2 la utk stok malam.. :P

    ReplyDelete
  19. baru tak blogwalk 2 hari dh entri sedih2..klu seminggu aku tak blogwalk sini, entri camne la gayanye..hehe. gurau2 k..

    kunci tu, ko pergi la tanya tukang buat kunci..kot2 ada spare.. :)

    bab makan tu, aku pun jadi lapar dh skrg bila baca..

    weh, pnjg la pulak komen..

    ReplyDelete
  20. jangan la cam tu...i pun tengah mengalaminya...time sume g dating i terkontang kanting kat umah...mule terbayang antu la pe la...bile turn i plak???sob sob sob

    ReplyDelete
  21. @MASYA
    tu la kan? bila la turn kita lak? hoho

    ReplyDelete
  22. yang lepas lupakan je ye ery. :(

    btw, fiq dah jumpa kot org yang ery and innz selalu kata katakan tu :)

    ReplyDelete
  23. cayok2 miss ery..life is not just bout love..
    bnyk lg yg kite bleh buat utk isi jiwa kita selain cinta..=p

    awat lepak UKM lagi..bkn skrg cuti sem ke..cik ery tak balik kg?

    ReplyDelete
  24. @s h a f i q h a s h i m _____
    doakan ye fiq :)
    dah jumpe jejaka kachak itu? ouch. hahaha

    ReplyDelete
  25. @NiZaM Limited
    yaa btol tu. tp cinta itu sebahagian dari hidup kan? =)

    nope. ery amek short sem ler. huhuh

    ReplyDelete
  26. saba ye..nnt2 ade la tu..kalau dah jodoh takkan kemana..ayat biasa dgr kn..hehe.. kalau nk mkn kontek je hamba.. nnt hamba delivery..tp byr laa.kehkeh..:D

    ReplyDelete