(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, June 12, 2010

dimanakah kesucian ku?

hye. salam Sabtu.
aku sekarang dalam usaha menyiapkan assignment yang dari semalam tak siap-siap. haha! cemane la nak siap, kejap assignment, kejap FB, kejap blog. keh keh keh.
eh tajuk tu salah. actually "dimanakah kesucian BLOG ku ini?" hahahaha. hari ni dengan rajinnya aku godek la account Nuffnang aku. aku tengok la part keywords. eh eh. terkejutnya aku. ape yang aku terkejut ni? biasanya keywords blog aku tak hebat pun, tak hangat pun. sebab tu aku tak pernah cerita pasal keywords kat blog aku ni. tapi kali ni memang berbeza. meh share kat korang.
nak lebih clear KLIK je.
1. GIO BILA CINTA
aku tau gio ni penyanyi yang menyanyikan lagu bila cinta OST lagenda budak setan kan? tapi aku SIKIT pun tak pernah buat entry pasal Lagenda Budak Setan. sebab aku bukan la peminat novel. dan keinginan nak tengok cerita ni pun tak lah tinggi sangat. hehe. so aku taktau la kat mane die carik pasal GIO ni kat blog aku. ngeheheh!
2. lapinkyery
okay ni takyah cite la. url blog aku kot? haha!
3. BEROMEN DALAM BILIK
auwwww! ni keyword hangat ni. err maap la. takde pasal romen-romen kat blog aku ni. ko sebenanye nak ape? nak carik video Ariel Peterporn dengan Luna Maya tu ke? haha. maaf lah. blog aku bukan begitu, masih suci. auwwww! beromen ni memangla paling afdal dalam bilik (untuk suami isteri), jangan la nak beromen kat luar bilik, orang nampak malu. (kalau reti malu)
4. jangan bercinta
huh? ehh jangan bercinta ape ni? jangan bercinta dengan lelaki merokok? jangan bercinta dengan lelaki mulut manis? hehe taktau la ape ko carik. tapi tu la, aku sarankan memang jangan bercinta dengan 2 spesis lelaki di atas. opppsss!
5. UITM puncak alam
uitm puncak alam tu kat mane? uitm shah alam tu ke? ohhh macam baru tau. eh bukan eh? kate Annis, kat Kuala Selangor ek? hohohooo. untuk makluman saye student UKM Bangi, bukan UITM. hehehe. so anda cari siapa ye? Farid Kamil ke?
6. BAGAIMANA CARA BEROMEN
hoho. ni lagi 1. aku taktau la cara beromen ni. tapi kalau aku tau pun, senyap sudah! hahahaha tak perlu la cerita kat blog suci ni kan? ngahaha! sesiapa yang sudi nak share link "bagaimana cara beromen" ni boleh gak, BOLEH BLAH! kah kah kahh. nak tau cara beromen pi lah tengok ape-ape tube ke, cd cetak rompak ke. 
7. kumpulan nasyid = shahir
dulu aku pernah sekali je kot buat entry pasal shahir af8 ni. mase af baru2 start dulu. ye, memang shahir tu bekas kumpulan nasyid pun. kumpulan SAUJANA. dah? selesai? haha.
8. pengalaman bercinta
nak tau pengalaman bercinta aku ke? nah masuk link [NI]. tapi kenapa kau nak tau ek? nak stalk ek? ke nak ngorat aku? kalau nak ngorat, pastikan muka ensem ala-ala shahir af8 (tu paling koman la), ade kereta best macam shahir af8. hahahaha demand nampak? perasan sungguh kau, ery.

aku mengesyaki orang yang carik pasal BEROMEN DALAM BILIK dengan BAGAIMANA CARA BEROMEN tu orang yang sama. kan kan? memang pertama kali aku dapat keywords macam-macam ni. sebelum ni setakat orang search pasal blog aku je. tak pun pasal shahir tu. semalam cik Lolly meroyan tergilakan shahir. aku tak bagi kebenaran sebab aku dah adore die dulu baru cik Lolly. hahahaha~ okay, sila jangan rampas FAIZAL TAHIR dan SHAHIR AF8 dari aku. amaran!! ok, sekiannn~
dua-dua bekas penyanyi nasyid. machonye ~

50 comments:

  1. eryyyy

    bagaimana cara beromen, tlg ajar jap

    wakakkakakkaka

    ReplyDelete
  2. pasni kalo nk taw cene nk romen, aku tanye ko la.
    hahahaha !~
    sumpah lawak bhaii ~

    ReplyDelete
  3. wakaka..macam2 keyword pelik2..

    ReplyDelete
  4. eee... blog u seksi... ^__^

    ReplyDelete
  5. hahaha...yang yang cari menda2 tue pun awat lah sengal sangat...keyword cam budak tak masuk sekolah...

    kesian tuan rumah..blog gua suci bak kain putih...kalo ada tompok2 pun...sekadar ayat kurang budi bahasa dari gua...


    jom komen:
    Masjid Jamek & Si Budak Setan

    ReplyDelete
  6. @AiZ
    seksi? hahaha blog i x mendedahkan pape pun :P

    ReplyDelete
  7. tergoda tgk ur en3 jari ne terus mengatal menaip..ahaha.. nk cara beromen pi beli dvd laaa.. ahaha

    ReplyDelete
  8. waka waka.
    ;)
    ku tetap sokong celine dion.
    haha~
    ;P

    ReplyDelete
  9. puncak alam tu kampus uitm yang baru la..

    ReplyDelete
  10. hot giler blog ni ! tambah ngan keywords hot ! hehe.


    cepat jawab ! :)
    Soalan 1

    ReplyDelete
  11. cik kak!!! ajar r cara beromen.. nak taw gak.. wah gitu... hahahhahaha

    ish3..dah x suci dah blog nih... lariiiiiiii... ngehahahhaa

    ReplyDelete
  12. ternyata ramai yg nak menuntut ilmu beromen ek kah3

    ReplyDelete
  13. miahahahaha!! aku punya blog tak pernah bende2 tuh ade :) peace

    ReplyDelete
  14. Oh ! Blog nie dah tak suci nie ....

    ReplyDelete
  15. @touyakaruma
    ceittt. blog ni telah dinoda. tuan blog x bersalahh

    ReplyDelete
  16. eh bunbun yang search haritu keyword pelik2 tu..
    ngehngehhhh

    JOM PERCAYA XD

    ReplyDelete
  17. @cik bunbun
    ahahahah oooo cik bunbun nak prektis kt sape tu? wakakakkantoi

    ReplyDelete
  18. pergghh, cemane boleh sesat kat blog ko ni erry? hahaha

    ReplyDelete
  19. @ika honey bunny
    xtau la weh. cemane tah boleh sesat. huhuhu

    ReplyDelete
  20. keh keh keh hot gakkk ann keyword tuuuu ;p

    ReplyDelete
  21. aku rase Gio tu sebab ade title blog dekat tepi2 tu la...haha

    ReplyDelete
  22. Aduh.. siap keyword beromen tu... huhuhuh mmg mantap la.. ni 2nd time saya tgok... huhuhuh

    btw.. tgok tajuk posting tu.. eeee.. mcm lain maksud jer.. wakakaka

    salam dari BLOG A-Y-I-E

    ReplyDelete
  23. @A-Y-I-E
    ahaha br 2nd time ek? :P
    eishh typo tu. wakakak

    ReplyDelete
  24. In Indonesia, Peterporn really booming,,,
    i wonder is it really him on that video ?? ;d

    ReplyDelete
  25. hahaha.lawak tol,rasenye ckop panas keyword itu smpai berapi2..hehe

    bloog ery sgt bertuah krn dpt keyword itu..haha

    ReplyDelete
  26. eh eh shahir & FT , iloike :P

    ReplyDelete
  27. salam ziarah, selamat beenalan. im come form blog huda luna alsagoff :)

    ermm.. nk kritik ckit..nape syik tulis sal ro**n je? ermm x molek la..

    pasal artis nasyid jd solo singer ni.. cam sedey je.. elok berdakwah dgn nyanyian nasyid dowang, lepas jadi solo...popular..pastu da x gaya islamic..hope syahir stil meneruskan ke-islamik-an dia .

    jgn marah, jus a litle critic :)

    ReplyDelete
  28. @Sha-na.Szied
    ro**n? err sorry. x paham. huhuhuh
    pasal penyanyi nasyid tu, mgkn dorg ni bukan seislamic yang kite sangke. dorg ni mgkn cume menyanyikan nasyid dulu, tp tahap islamic bukan setinggi ustaz :) just my opinion. as long as xde gosip bukan2, kire ok la tu

    ReplyDelete
  29. hri tu aku buat entri macam mana nak mngorat awek, ade lak yg serach macam mana nak ajak awek buat ringan-ringan..cis..itu pun nak kena serach ke...ntah pape

    ReplyDelete
  30. @::ienafazlyna::
    ahaha baru paham =P
    tu laaa. ape2 tah org zaman skrg

    ReplyDelete