(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, July 14, 2010

Gath GB di Kosmo 14 Julai 2010

Paper KOSMO 14 Julai 2010
page 37
orang penting GengBlogger
atas; Joe
bawah; Ariff Shah
masa ni geng separa mereng takdak lak.
muka & pose "terbaik" dari aku!
dah la depan; pheeeww. 
p/s : merasa aku masuk paper. dah la pose paling special tu. wakakakakaka! (padahal malu siot)
p/ss : mesti semua tertarik yang kat selendang merah tu kan? kahkahkahh perasan pulak wey.

71 comments:

  1. hahhaa perghhh masuk paper der.... hohoho terbaek!!!

    ReplyDelete
  2. hehe...ok la posing camtu...ala2 manja gitu..muehehe :p

    ReplyDelete
  3. bestnyee,,,huu..kita picisan..tak layak g..ehehe

    ReplyDelete
  4. bukan senang dpt masuk paper tu.. :)

    ReplyDelete
  5. hoho sorg lagi pemes.. gyhahahahaha~

    ReplyDelete
  6. pasni kite wat GATHERING lgi... :D

    ReplyDelete
  7. wah2..
    ery da glamer ni, da masuk paper~ :P

    ReplyDelete
  8. wahhh arifshah i kat situ laaaaaaa.!!

    ReplyDelete
  9. @syahirul.com
    mmg pemes la.
    da la pose terbaik punye
    hahaha

    ReplyDelete
  10. fuuiiyooo..
    dapat masuk paper tuh..
    walaupun x besar kan...
    kerana diri mu begitu berharga.. hahaha

    ReplyDelete
  11. ehh..apesal muka ariff shah kat geng blogger lain tapi kat paper jadi lain pula??pelik pelik..tapi tahniah weyh,femes dah kau kan.tahniah.

    p/s:blog aku kat blogroll kau tak update lagi dah..baik edit dengan memasukkan semua url baru.

    ReplyDelete
  12. @Sendra
    bese la tu
    aku tgk muka die pon cm len. tp leh cam la tu die.hehehe

    laa yeke?aduh mls lak nak update2 lg

    ReplyDelete
  13. ery..ekek..comey la gamba camtuh..haha

    ReplyDelete
  14. memang kerana dirimu memang sangat berharga.. :)

    ReplyDelete
  15. best la dia dapat masuk paper. hahaha xD

    ReplyDelete
  16. bestnye...perjumpaan blogger2 hebat....congrtz all :)

    ReplyDelete
  17. cube ko tgk btl3.
    profile gb aku pun msuk sekali derr .
    haha !

    ReplyDelete
  18. pose terbaik ala-ala model tu..

    ReplyDelete
  19. wah.satu page tu..mantap ni, bukan sng nak dpt satu page punya review ni..

    ReplyDelete
  20. terasa sgt BANGGA walau pon x join..tp rase respek ats usaha yg sgt gigih blogger2 lain..troskan berjuang dan berbelog..yepppiiii~aah sgt comel itu pose oleh ery...hehe :P

    ReplyDelete
  21. @Hasrol Nizam
    taw xpe
    mule2 aku ingat cam 1 column je ke
    skali 1 page!
    ohoho

    ReplyDelete
  22. @rizal jabai
    mmg rugi.hehehe
    erk comel la sgt.wakakka

    ReplyDelete
  23. wow ! macam seronok. rugi rugi tak pergi :D huhu

    ReplyDelete
  24. WOO..GLAMER CIK ERY KITE NIH..

    ReplyDelete
  25. wohoo.. nampak meriah, mesti best kan dapat gi gath tu.

    fewitt!! awek selendang merah tu comel la.

    ReplyDelete
  26. pasni konpem ramai masuk meminang la kan.. keh keh..

    ReplyDelete
  27. @ezany
    hahahahahha
    sape nak masuk minang budak tu?

    ReplyDelete
  28. haha
    persan jgk eh
    alaaaaaaaa
    jeles la
    sbb 2 xnk komen
    haha

    ReplyDelete
  29. @Admiral Hafiz
    hakhakhakhak
    mmg tu tujuan ery soh komen pon
    hhahahaha

    ReplyDelete
  30. Hahahhaa.. apesal ko pose cenggitu? Macam tak puas hati sesuatu je :p ok lah tu dapat masuk paper. best kan? ^^ Lenkali bile nak buat gath lagi. Aku macam akan MIA untuk setahun je. haih.

    ReplyDelete
  31. @MaryamJamilah
    wakakak
    mase ni aksi bebas
    aku pun wat aksi bukan2 :P

    ReplyDelete
  32. hahaha.... muke x leh bla. lapar mekdi ke? :P

    ReplyDelete
  33. rugi x pegi.. apa boleh bt, sudah masuk sem baru maaa... =(

    ReplyDelete
  34. Kalau saya ada dekat KL, dah terjah tu.. hehe

    ReplyDelete
  35. wow! glemer lah lepas nih. nasib baik pose comel..

    ReplyDelete