(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, July 27, 2010

New Bloglist.

hye. salam Selasa.

okay, hari ni agak kerajinan nak re-design blog ni
dengan menambahkan satu lagi blog list iaitu "Face to Face" bawah Journeys.
ini list bloggers yang aku dah pernah jumpa in real world.
ada dalam 70 orang.
aku rasa macam ada lagi, tapi terlupa link kot.
so sesiapa rasa pernah jumpa aku dekat event Gatsby or Gath GB or private meet up,
boleh la remindkan aku semula.
maklum la,
space hard disk aku ni sikit je.
ngeh3.

tak sangka,
ramai jugak yang aku dah jumpa.
heh.
dulu ingatkan macam takde nak jumpa bloggers ni,
tapi best pulak bila jumpa.
bertambah lagi kawan.
kan orang kata,
berkawan biar beribu.
tapi nak carik yang sejati masih satu.
^____^

lepas-lepas ni,
mana-mana event bloggers,
insya Allah aku takkan miss.
nice to meet u alls ^____^



ok. da kena pi wat esaimen.
da start berlambak.
err kenapa style penulisan aku berubah?
jadi macam Innz plak >___<

60 comments:

  1. heee bila nak jumpe kak wanie

    bile bile

    hehehe

    ReplyDelete
  2. kena dating dulu ek sebelum masuk list? hehe

    ReplyDelete
  3. haha. ari tu ak terserempak ngan ko kat bgnn bio tp oleh kerana nk cepat sbb de hal. x sempat ak jerit2 nme ko.. hehehe

    ReplyDelete
  4. fewwit.. thanks for adding me into the list :D

    ReplyDelete
  5. yay aku ada...hehe..ery ko join ke gb nye boling?

    ReplyDelete
  6. sob2..siapa lah gua dihati mu..waaa..haha

    ReplyDelete
  7. bes kan p gath dpt jmpe blogger2. hehe.. tp nxt gath x dapt join kot. jauh.. huhu~

    ReplyDelete
  8. wahahahahaha... aq yang ko x jumpe lagi kan? ngehahah amcam? esaited tak nak jumpe aq? hahaha

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi try pegi event blogger. teringin jgk, tapi segan. hehe

    ReplyDelete
  10. ery cepat terpengaruh dengan aku .
    haha. cepat, jadikan aku, idola kau .
    haha

    ReplyDelete
  11. @J.M.R
    penah la
    ko dengan nunu kat gatsby
    :D

    ReplyDelete
  12. blog aku takde. taknak kawan. bye. :p

    ReplyDelete
  13. tima kasih daun keladi..
    dah letak juga blog cik ery kat ligakampung.com

    ReplyDelete
  14. @zack zukhairi
    aik
    hahaha
    kawan la dulu
    baru boleh link
    hahaha

    ReplyDelete
  15. bile kite leh detim cik ery?
    hee :D

    ReplyDelete
  16. saya tidak berada di bloglist anda...
    huhuhu

    ReplyDelete
  17. err maaf, sbb bace komen prtama tuh, name die kak wani.. sy konpius..haha! sonok sngt nk komen :)

    maaf gile :)

    kak ery..

    ReplyDelete
  18. aku rasa dh letak ko nye blog kat blog list aku..sat2 aku g check..

    p/s: ntah bila la baru leh nk masuk dlm blog list baru ko ni

    ReplyDelete
  19. @Hasrol Nizam
    haah
    ko letak dah
    kat bhgn rajen komen tu
    maceh2
    hehehehe

    ReplyDelete
  20. tak akan sama sekali jumpa dengan bloggerz lain.. haha.. :)

    ReplyDelete
  21. wahh.. terharu biru jingga ada link kat sini.. hahha.. rajin renovate rumah kan.. bagus2..

    ReplyDelete
  22. TQ - ramai tu dah jumpa 70 orang...

    ReplyDelete
  23. hahaha.
    apsal xletak link aku weyh??.
    kita kan salu jumpa kat twitter.
    d:

    ReplyDelete
  24. semestinya asada belum lagi tergolong dalam list tu.. isk..

    ReplyDelete
  25. walaweh banyak gak ko dah jumpa blogger2 nih! ;) bila nak jumpa aku? hahahaha :P

    ReplyDelete
  26. @Privacy_Resident
    hahahaha
    ko xyah jumpe
    kdg2 terserempak je kt ukm :P

    ReplyDelete
  27. lu xnak jmpe gwa kah?
    gyahahahah~

    ReplyDelete
  28. cool.. enjoy adding blogs =)

    ReplyDelete
  29. Alaaa mau jmpa jugak
    Tapii.... Bila? ? ? :p

    New Entry Prof-Hariz
    29 July 2010 @ 2 Month

    ReplyDelete
  30. @ery, same2.. tu pun ramai lg aku tak letak kat sinun..pening sat..hehe

    ReplyDelete