(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, July 15, 2010

Juara 8TV Showdown 2010.

hye. salam Khamis.
Showdown 2010, aku bukanlah penonton setia program ni. tapi kadang-kadang tu tengok jugak la kalau teringat nak tengok dan kena masanya. tapi time cuti hari tu aku layan jugak pasal taktau nak tengok apa lagi kan? lagipun aku ni dalam diam minat sangat dance tapi mungkin keadaan tak mengizinkan aku menceburi bidang ni. lagi pun bila fikir balik, ada hikmahnya kan? bukan elok pun perempuan menari, lagi lagi yang bertudung. 
Result Final Showdown 2010
tempat KETIGA : Floor Fever (FF)
tempat KEDUA : Giler Battle Crew (GBC)
tempat PERTAMA : Wakaka Crew (WKK)
Wakaka Crew ni femes pasal ade Alam je. err tapi dance diorang pun not bad lah kan. tapi masa final tadi, aku lebih suka tengok GBC dari Wakaka. tapi bila time battle, Wakaka pulak lagi best. hahaha!  
aku siap vote kot untuk GBC dua kali, diulangi dua kali! pertama kali dalam hidup aku vote vote ni. hahahahaha semangat ke? actually bukan semangat, tapi saja nak membazir kredit henfon aku ni. jarang benar nak gerak kredit aku, so membazir la sikit. hahaha! maklum la, orang takde boyfren kan, lu orang bajet aku nak mesej sape? call sape? haha! tapi akhirnya Wakaka jugak menang. cisss. tapi aku suka yang lagu Waka Waka tukar jadi Wakaka tu. haha cool gila! 

this is the Champ; Wakaka Crew.
GBC. cool sluar merah. aku SUKA!


tadi Miro kabar nak wat Muahaha Crew. 
sapa nak join? muahaha!

32 comments:

  1. Congratz too Wakaka! I just back from the live :D

    ReplyDelete
  2. oh k terkomen first,muahaha klaka :D alam punya rezki. mmg hebat dance the bboys kan

    ReplyDelete
  3. hehe. same lh. td bru aya tgk. before niee xpon :P

    ReplyDelete
  4. owh...
    diorang edit laku waka waka ke?
    nak kena tgok nih dkt youtube

    ReplyDelete
  5. dah lama x tngok 8tv..dah habis ke rancangan ni..cam best je

    ReplyDelete
  6. macam best.. wadud nak layan jugak la..
    hehehe.. tapi segan gak sebab wadud x pandai menari..:P

    ReplyDelete
  7. tak layan la pula nari2 ni..
    huhu~

    ReplyDelete
  8. ini yg kau ckp kt FB tuh kan??
    aku tak tengok pun. tidur jaa lebih. :) hahaha

    ReplyDelete
  9. i tak tgok pun showdown :) tapi i tgok kadang bila akak i tgok showdown ni. huhu :D

    ReplyDelete
  10. nape muka aku xde dalam picture nih?

    ReplyDelete
  11. eh? ape nih? haha showdown? wakaka? aq x tau der..

    x tengok tv la plaks kan... ngehahahaha

    ReplyDelete
  12. tak pernah juge menengok siri ini..
    ade dak pompuan bertudung gak ke?
    mcm hampeh jee...

    ReplyDelete
  13. congratz...da agak da wakaka crew leh menang..ehehehe

    ReplyDelete
  14. Hoho. layan gak eh mende ni. :p ade satu citer dance2 nak kuar 3d. macam ni la joget2. :p

    ReplyDelete
  15. @mj
    ahaa ade terbace
    ape ntah tajuk die
    lupa lak
    hohoho

    ReplyDelete
  16. uiks..xpernah lak tgk citer ni
    mmg kureng sikit tgk tv,lebih addicted dgn internet.LOL.hehehe :)

    ReplyDelete
  17. bleh join grup miro nie.. muahaha crew.. hahha..

    ReplyDelete