(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, July 21, 2010

Keywords Minggu Ini.

source : blogger in draft stats
source : Nuffnang 
source : Nuffnang this week

  • Pengalaman Beromen; ramai sungguh yang carik. Pengalaman beromen takde, pengalaman Bercinta ada.
  • Ain Fathiah naked; who is Ain Fathiah? kenapa nak tengok die naked? T___T
  • Belaian Basahan Amoi; uihh ini sungguh lucah. grrrrrrr~
  • disko di Putrajaya; aku taktau. tak pernah gi disko even selalu pegi Putrajaya.
  • Pengalaman Bercinta dengan Orang Arab; perghhh! orang Arab jugak ko nak. orang Malaysia suda.
  • Raja Farah Azfar Raja Rahim; ni sapa? artis Raja Farah tu ke?
  • gambar cik mat gebu; ini BLOG mat gebu. penuh dengan gambar masakan, gambar mat gebu aku tak pasti ada ke tidak.
  • Kosmo 14 Julai; berkaitan dengan Gathering GB. KLIK sini nak tengok muka comel aku dalam kosmo.
  • Surau Al-Falah Puncak Jalil; aku yakin ni datang dari blog Abah aku. sila roger blog beliau. 
  • Mashimaro Afzan; yang aku tau blog Mashimaro lain, blog Afzan lain. taktau kenapa digabungkan? 
p/s : tak habis habis keyword "romen" muncul dan aku baru tau puncanye. atas chatbox sebelah ni haa --->


bukan aku taknak cerita tentang dia,
tapi ade perkara lebih penting perlu diutamakan.
harap takde yang kecik hati.

66 comments:

  1. boleh tahan jugak keywords ko dapat. macam macam ada. memang tak boleh blahh. haha.

    ReplyDelete
  2. mencari pengalaman beromen pun melalui internet.hebat.hehe.

    ReplyDelete
  3. hahahah...lawak je org malaysia ni asyik nk melucah saja...

    ReplyDelete
  4. wah. ada disko kat putrajaya.
    hahaahahaha

    ReplyDelete
  5. mcm besh je ni Surau Al-Falah Puncak Jalil..dekat je tu kan..hehee

    ReplyDelete
  6. mak aish... terkejut eden. dibuatnya... nasib baik aku punya blog clean... .

    ReplyDelete
  7. phewitt :P mengancam keyword awak.. cuba cari liyana lunia, amacam :P

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha

    sebbaik x de cari kucing?
    ekekekekeke

    ReplyDelete
  9. ngahahahah! lenkali kau jgn buat ayt pelik :D
    agagagaga.

    ReplyDelete
  10. nape ur blog sll dpt keywords yg cm ni..saba jela.. ade plak disko kat putrajaya ke.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. @nizamsani
    sbelum die beromen, die crik pengalaman org dlu.hahaha

    ReplyDelete
  12. @azizan4444
    memang pon
    dkt area umah aku le
    p la sane jan
    hahaha

    ReplyDelete
  13. @Liyanaa.
    liyana lunia kua blog awak le
    hohoho

    ReplyDelete
  14. @Aiza Aidid
    hahaha mmg lawak disko at putrajaya tu

    ReplyDelete
  15. keyword rakyat Malaysia...hah ha

    ReplyDelete
  16. hahahahaha. putrajaya ada disko ke? xD

    ReplyDelete
  17. panas2 keyword kt blog ni ye.. huhu

    ReplyDelete
  18. @Anarm
    heshh padahal tak penah wat entry benda2 luca pon T___T

    ReplyDelete
  19. uih.. lucah2 banyak ke sini..? hahha..
    terer betol cari keywords.. nanti ajar aku.. =)

    ReplyDelete
  20. @Chaon Cornerz
    isk
    i x sukela keyword lusyah2 ni
    hohoh :P

    ReplyDelete
  21. haha..keyword yg berunsurkan lucah tu mmg tak blh blah..

    ReplyDelete
  22. ni blog lucah ke ery?
    adesss~~ huhuhuhu~~ :P

    ReplyDelete
  23. phewit2.. blog femes..mesti la ramai org masuk.. hehe..keyword pun panas2 gitu..kalah awek yg jual pisang goreng panas.. :P btw keyword anak kucing xde ke? rindu siut nk tgk anak kucing tamtih tu.. kim salam aku kat dier ek..sambil main2 leher dier.uhu

    ReplyDelete
  24. isk2.. kotor sungguh pemikiran mereka2 tu..

    ReplyDelete
  25. @MrSup
    hehehe
    nnt aku balek umah aku amek gmbr dorang lg ye :D

    ReplyDelete
  26. ohoh!!!camne tetibe muncul mashimaro kat sini~??
    hahaha....yak tahan ngan blog afzan plak tu~~wakakaka...
    tu maknanyer ko ngan aku ade pertalian la ery~~

    ReplyDelete
  27. haha~

    nape klu yg tjuk lucah je msti hot
    blog lin pon cmtu

    ReplyDelete
  28. haha~

    nape klu yg tjuk lucah je msti hot
    blog lin pon cmtu

    ReplyDelete
  29. haha..


    sama lah.. lin pnye blog pn cmtu. tg lusyah2 salalu top =.="

    ReplyDelete
  30. @mAsHiMaRo
    hahaha entah laaa.
    pertalian ape? ekeke

    ReplyDelete
  31. fuyooo...
    romen-romen yer....
    ish3....
    hehehehe...

    ReplyDelete
  32. belaian basahan amoi paling kelakar..keh3

    ReplyDelete
  33. kui3..beromen jugak lah yg paling banyak =p ish2..hehe

    ReplyDelete
  34. kalau google ery romen, kopem2 kuar blog ni kan..haha

    ReplyDelete
  35. rajin2 la admin blog ni monitor chatbox dia ea...
    hehehe...

    ReplyDelete
  36. blog ni diklasifikasikan sebagai UMUM ker?
    konpius2..
    hoho!

    ReplyDelete
  37. Knapa ngan dia?

    Segan r sebut nama ko kt blog aku...nak referal free ke?

    ReplyDelete
  38. haha sian dia
    mmg zaman lucah skrg ni
    nasib video ariel tak keluar hehe

    ReplyDelete
  39. @Ries Lee
    hahaha
    UMUM lah
    japgi kene tapis ni >___<

    ReplyDelete
  40. @Syafrizal
    nasib la sebab x penah wat entry pasal ariel pon
    hoho

    ReplyDelete
  41. Hahahaha diorg kemaruk nak beromen* opssssss



    New Entry Prof-Hariz
    Pssst Pssst Malam Jumaat...

    ReplyDelete
  42. wah2..mcm2 ada kt blog ery nih..hikhikhik...

    ReplyDelete
  43. kekeke :D
    berguna juga word romen kt chatbox tu
    bwk traffic woh!

    ReplyDelete
  44. @mAsHiMaRo

    adui..
    de juga eh yang cari saya kat blog ery.
    dah le gabungan mashimaro..
    oh ye..
    saya mmg suke mashimaro..
    haha~

    ReplyDelete
  45. macam macam yang diorang search . kalau tak search benda2 pelik tak sah ish .

    ReplyDelete
  46. ko g disko ek ery..kantoi..wakakaka..lucah2 tol keyword..mcm2 diorang ni tau..nakal betull...

    ReplyDelete
  47. @nur hidayah isa
    syyyyhhh!
    jgn gitau sape2 aku g disko kat putrajaya. ngeh3~

    ReplyDelete