(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, July 19, 2010

Aku hina. (errr)

hye. salam Isnin.
perghhhh! Isnin baru nak update blog lepas Khamis ari tu? apesal ah mood aku ni datang dan pergi? nak bukak blog pon malas, apatah lagi update. blogwalk pun cuma ke blog yang walk-in ke blog aku, lain lain blog aku tak terjah pun. hoooh. dasar pemalas. 

gune google translator
despicable me = aku hina. errkk?
aku rasa macam da laaaaaaaaaaaaaaaama sangat tak tengok movie. since aku cuti hari tu. jadi tadi aku pun pergi la tengok Despicable Me kat KLCC. tengok 3D woh! first time aku tengok 3D. hehe. maklum la, orang nak belanja kan? alang alang 3D terus. ahaks! tapi bila dah tengok dalam 3D, takdela teruja sangat. tapi kalau tengok Action maybe best gila dalam 3D kan? macam biasa, aku tak reti buat movie review, reti komen je. 
rating : 4/5 stars
jalan cerita die biase, tapi disebabkan wujudnya 3 "little kittens" yang comel tu dengan makhluk kuning tu, tu yang jadi kelaka gila cite ni. comellll~ tu je ayat aku sepanjang movie ni. hahaks. bagi aku movie ni best dr Toy Story 3 tapi Shrek 3 lagi best! hehe okay la movie ni boleh aku gumbira sepanjang hari. wahh sepanjang hari tu. haha. (memang bahagia sepanjang hari sebab semua ditanggung kecuali tiket tren. lalala)

comel wey bebudak ni. 
makhluk ni pon comel gila.



 thanx kau belanja aku tadi, segan weh. haha.
len kali belanja lagi >____<

38 comments:

  1. wahaaa....! hehe

    macam tuh plak? hohoho

    tang mne yang hina tuh? lalalala~

    best x citer nih? hehe klau best mcm aq nak tengok je... hoho

    ReplyDelete
  2. aku tak tengok cerita nie... wah banyak lucu ek cerita nie...

    ReplyDelete
  3. wah! citer baru ke nie? oh ya! sama ar kita..tau komen n kutuk movie je...hhehe. :)

    ReplyDelete
  4. patut la diam je.. g tgk movie rupanya.. hahha..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak tgk wayang... tp skang cam dh xde mse. lg2 dgn tesis nk kne mula dh ni

    ReplyDelete
  6. wah!! boleh gossip ni!
    mesti kluar ngan blogger..
    ye x??
    ekeke~

    ReplyDelete
  7. 'kau' tu sapa

    gigih nak kepoci hahahahah

    ReplyDelete
  8. uik... best ke tengok citer ala-ala kartun ni???

    ReplyDelete
  9. aku nmpak gak cerita ni kat poster msa nak tgk wayang ari sabtu aritu. nmpak mmg cute gila makhluk2 kuning tu..

    pegi wayng ngn sape kah?ehem2.. :D


    Dari gopeng ke taiping. oh kisah bas lompat

    ReplyDelete
  10. i dah tengok cerita ni tadi.. tengok 3d gak... cerita ni boleh buat i gelak gak la =)

    ReplyDelete
  11. wahh citer ni best eh.wahhh

    ReplyDelete
  12. wow ! macam best je :) nak tgok laa nanti :D hihi

    ReplyDelete
  13. aku tak tengok lagi cerita tu..tapi sebab ramai dah buat review cerita tu lepas tu semua orang guna ayat yang sama je pasal cerita ini (comel)..pergi blog mana2 pun sama juga cakap beda yang sama iaitu (comel) so yeah aku faham..cerita despicable me ini comel..okey jadi dah tak payah tengok lagi dah sebab aku faham cerita ini comel.

    Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

    -Sendra.

    ReplyDelete
  14. citer ni best apa...toy story pun aku bagi 3 bintang jer

    ReplyDelete
  15. best ke..kwn aku kate cite ni tak best pon..

    ReplyDelete
  16. @kaizen shinobi
    haha hina sebab die gunekan budak2 kecik tu utk projek die

    ReplyDelete
  17. @Hasrol Nizam
    mmg comel weh
    kelaka lak tu
    dengan kawanla.hahahah

    ReplyDelete
  18. @Sendra
    sbb mmg comel!
    best lg dr toy story kot

    ReplyDelete
  19. saya belum tengok lagi despicable me. terasa mcm nk tengokla nanti

    ReplyDelete
  20. wan tak tgk g cite nie..member wan kate bez..utk budak2 msti suke tgk nie..huhuhu...

    ReplyDelete
  21. hahaha...kak jie tgok semalam sebab tak boleh tgok Eclipse ( bawa anak bawah umur)

    boleh tahan org dalam panggung tu gelak

    ReplyDelete
  22. @rhapsody LiN

    ngan sape eh?
    ery, camne buat [reply to comment ni] ni?
    susah tak?
    ajar sikit =)

    ReplyDelete
  23. @noor afzan
    alamak
    ery x reti wat tutorial
    ery amek ni kt blog liyanaa.com

    ReplyDelete
  24. @Kujie
    hehe.
    mmg ade yang beria gelak.
    hehehe

    ReplyDelete
  25. aku tgk eclipse kt klcc gak :)

    ReplyDelete
  26. hehe..lame gak tak tgk wayang. hish. nak kene g tgk wayang ni...=)

    ReplyDelete