(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, July 30, 2010

Picnic ATAU Sukaneka?

hye. salam Jumaat.
PICNIC atau SUKANEKA? okay, berlaku kekonfiusan di sini. dua dua program suka suka. bukan wajib. jadi, aku dibelenggu antara dua ini. dua dua pulak hari Ahad ni (1 Ogos). sedikit info tentang dua program ni :
PICNIC
credit to Syahirul.com
picnic ni dianjurkan oleh salah seorang blogger, tapi aku pun tak kenal dia. aku dijemput oleh Bro Syahirul untuk berpiknik di Sungai Gabai. piknik ni untuk para Twitterers dan Bloggers. kira lebih kurang macam Gathering lah kan? cuma masalah UTAMA aku sekarang adalah Transport! okay, aku takde transport sendiri. dan mengharap orang pick-up aku, dan orang orang yang diharap mesti lah yang rapat dengan aku je. takkan tiba tiba nak mintak tolong bloggers lain yang tak kenal kan? malu la ai >______< kalau aku pergi, insya Allah dengan Geng Separa Mereng ni ; Chaon, Yus, Jijan, Miro, Vio, Kech dan Nisa. weh Innz, dengar kate ko nak pergi. dengan sapa? sape nak tau pasal event ni, boleh klik [SINI]. dah lama sangat tak mandi sungai, aku teringin! 

SUKANEKA
on Family Day Kelab Kimia 2009
(comel dok aku?)
sukaneka ni pulak dianjurkan oleh Pusat Pengajian Fakulti aku. kira ni dalam UKM je lah. sukaneka ni menggabungkan 3 kos beradik (bak kata Say-O); Kimia, Tekno Kimia & Oleokimia. sukaneka biasalah kan, ade permainan budak budak kan. galah panjang, tiup tepung bla bla bla. (ye la kot) event ni pulak most of kawan aku terlibat, dan diorang ajak aku pergi jugak. lagipun dah agak lama aku tak spend time dengan bebudak ni. masing masing sibuk je. tapi aku kurang gemar sukaneka. main sukaneka je pun tapi kang penatnye mengalahkan main bola sepak! (ceh cakap macam pernah main bola sepak je) 

jadi, berlaku lah kekonfiusan di sini. hurmm. aku rasa, kalau last last minit takde jugak transport nak pi picnic kat Sungai Gabai, maka sukaneka lah aku serbu. jadi, kepada yang berkenaan, sila confirm kan cepat cepat ye. uhuuuu~


esok mau nonton Inception.
haha ketinggalan sungguh.

25 comments:

  1. oyeahhh! ahernya kau buat jugak pop window nih :)
    ehemmmm! nak g tgk wayang ngan sape tuh? ;)

    ReplyDelete
  2. comel nya muka anda bila kena tepung . haha ;D

    ReplyDelete
  3. pening kalau terpaksa pilh antara dua.. mana2 yg terbaik la.. =)

    p/s:
    Tak mahu semua, jangan buang semua

    ReplyDelete
  4. ko duk kat UKM ke? dekat dah tu ngan aku. bangi

    ReplyDelete
  5. ko duk kat UKM ke? dekat dah tu ngan aku. bangi

    ReplyDelete
  6. wahahaha

    aq mcm x dapat pegi jeh~ sigh~

    ReplyDelete
  7. aku gerak sendri kot .
    dgn motor jeh .
    takkan aku nak amek ko nek mtr plak en .
    haha.

    ReplyDelete
  8. hahahaha
    amacam?
    dah buat pilihan mana satu nak pergi?

    Inception best!

    P/S : Mari Makan Buah Tomato!

    ReplyDelete
  9. jangan tak pergi 2 2 sudah
    hehe

    ReplyDelete
  10. @azizie
    haah laaa
    haa meh2 jengah aku kt ukm :P

    ReplyDelete
  11. @I n n z
    kompem gi ek?
    aku tak jadi lah
    huhuhu

    ReplyDelete
  12. oit makcik. pakai bedak sejuk ke tu..huu

    ReplyDelete
  13. nak johin :( tapi tak ada siapa ajak dan nak bawak :(

    ReplyDelete