(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, July 23, 2010

Dapat Hadiah! Jom Cuci Mata!

hye. salam Jumaat.
sape yang kenal aku tu, mesti tau asal weekend je mesti aku balek rumah. hehehehe. kecuali kalau ade hal penting je aku duduk kolej tu. balek rumah aku tak la online 24 hours macam kat kolej sebab aku lebih suka tengok TV dari on9. on9 bile malam2 gini je. dan macam biasa la, balek rumah aktiviti mesti nak tengok baby meoww. mereka dah besar! ngeeee~
oh ye. tp sebelum tu, saje nak cite. aku dapat hadiah dari 'dia'. ehemm. hepy sangat walaupun dik asyik kata hadiah tu tak seberapa pun. nak tau ke ape die kasi? cehhh bajet cam korang nak tau sangat lak. hahaha. die bagi ni ; 
ni kotak die.
wah happy family sungguh bears ini.
taraaa. dpt bear.
hekhek tomey!

walaupun kecik, aku dah peluk cium da. hahahaha pasal 1st time dapat hadiah bear dari someone special. penah sekali dapat hadiah bear dari room mate matriks aku, Ai dan Bam. wahhh rindunye kat korang! ^__^ eh awak, tenx lagi skali ye bagi hadiah ni. ^____^ 
ok sekian cerita hadiah. sekarang nak kasik korang cuci mata dengan baby bulu lak. hehehehe. 

ni anak AYU. kecik kecik lagi.
tapi depa x gebu macam anak popok.
anak2 popok meminta untuk keluar main.
si GEBU!
warghhhhhh! gerammmm!


malas nak cite panjang2
tibe2 selesema
byk sgt cium kucing ke? T___T

47 comments:

  1. @x-po
    ari tu je single
    hehehe
    frust ke bang? :P

    ReplyDelete
  2. aq setuju ngan xpo... hehe cakap ko single? ngeh3


    weh... bak meh 1 anak kucing ko! hehe

    ReplyDelete
  3. Anak kucingggggg!!!!
    nakkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. siapakah gerangan si dia? untung ery kan..

    ReplyDelete
  5. gilek ah ery .
    dah maju skunk.
    haha ~
    bile zami nk porpose aku neyh ?
    wakakakaka ~mati la aku dy bace. xP

    ReplyDelete
  6. kena bagi kucing tu makan banyak-banyak. bagi gemok. nanti mesti lagi comel!! super comel.

    ReplyDelete
  7. saye nak geget belog awak!
    bnyk tuceng kiyut :D

    sweet la si dia bg bear~

    ReplyDelete
  8. weh, ko jual tak anak2 kucing tu...aku nak beli..berapa hengget sekilo ye..hahahaha

    ReplyDelete
  9. oo.. dia tu yg kasi ek.. tahniah2..

    ReplyDelete
  10. omg !!! BIA BETOL U JAGA DORANG SUME ? cute sangat sangat okeyy... kalau i sure dok uma je main dengan dorang. so cute :') nak satu ! huhu. n dat bear also cute ! :) huhu

    ReplyDelete
  11. Cinta merupakan sebuah arti dari orang yang dicintai, dimana hanya hati yang mampu merasakan dan tidak mungkin lidah mampu mengucapkan.

    Salam untuk sahabatku

    ReplyDelete
  12. makcik yg dah in relationship!!!
    hahahaha. aku lupa nak tanya siapa masa jumpa aritu. hampeh punya budak :DD hahahhaa.

    dapat bear tuh. somel~

    ReplyDelete
  13. comey2 bear tu! tp kucen tu lg comey! kekeke

    ReplyDelete
  14. hye bang.. eh.. cik ery.. hahha..
    dapat bear tue.. congrats~
    kucing mesti ade jugak kan..

    ReplyDelete
  15. @kaizen shinobi
    tu hari tu
    ni hari ni
    lain
    heheheh

    mane bleh :P

    ReplyDelete
  16. @I n n z
    wakakaka
    ko bukan dah de org propose? :P

    ReplyDelete
  17. @edaolala
    hahaha i pon keje asik nak men ngn dorg je
    gerammm

    ReplyDelete
  18. peh..bear besau..teringat aku citer toy story 3..hehe.. commeyyyyyy gilo anak kucing tu.. nape gamba kucing fav aku sikit jer?? T____T

    ReplyDelete
  19. selsema sbb cium kucing?

    ke sbb cium bear tu??:_p

    ReplyDelete
  20. comel2 belake kucing ni...yaya alah pada kucing..tp adik yaya suka sgt main...siap peluk2 bawa tido lagi tu

    ReplyDelete
  21. wah bagus2, jaga kucing tuh leklok k... tak terjaga kucing kat kg...

    ReplyDelete
  22. comel nye...... semua2 tu....
    bila aku nak dapat bear plak

    ReplyDelete
  23. @MrSup
    sbb kucing fav ko
    bkan fav aku
    hahaha

    ReplyDelete
  24. eh, bile masa i kasik u hadiah?

    ReplyDelete
  25. waa comeynyee kucingg!! suke2!

    ReplyDelete
  26. bear tu macam besar ja ! best ! :D

    ReplyDelete
  27. chomeL2..tapi xde miau oreng + white socks..nnti klo ade give me plzz..haha

    my last entry - http://www.yohanibrahim.com/blog/me-and-sebastian-vettel

    ReplyDelete
  28. nak seekor kucing comel ni, boleh?

    ReplyDelete
  29. alolololoo...kiutnya kucing tu >,<

    ReplyDelete
  30. hohoho~ sehat2 dah semua.. hope membesar dgn baik..

    ReplyDelete
  31. alamak..peminat kucing juga rupanya ye....kalau x blogwalking page to page tak tau la...good2

    ReplyDelete
  32. @pilotHans
    haah
    xde lg kucing cmtu
    xde keturunan lg
    ekekeke

    ReplyDelete