(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, July 13, 2010

Kisah Gathering GengBlogger 10 Julai 2010.

hye. salam Selasa.
waduh. lama kot tak update blog! masih terasa kepenatan ni. tapi nak gak update pasal Gathering GengBlogger yang sudah berlangsung di Taman Cabaran, Putrajaya. asal nak update je asyik tergendala sebab dok melayan mereka ni di Facebook, komen semua gambar gath. lepas 1, 1 gosip liar datang. ciss mereka memang kuat gosip. kalau terdengar gosip2 pasal aku tu, sila abaikan ye. hahahaha! memang cabaran aku dengan Eda nak pi Taman Cabaran ni. Eda orang kampung Putrajaya pun taktau kat mana. kahkahkah. tapi selamat jugak la sampai ke Skate Park.
antara aktiviti yang dijalankan adalah Ice-Breaking, Game Teka-teki, Sharing Session, Bergambar dan lain-lain aktiviti bebas. bagi aku aktitivi kali ni just okay. antara yang perlu dibaiki ialah persediaan. mungkin sebab kekurangan AJK jadi aktiviti yang dijalankan tak banyak. dan ramai jugak yang blah bile sampai time makan. so, yang tinggal sampai akhir tu aku rasa ade la kot 30 orang, kan? 
sebelum pergi gath ni, aku dah plan dengan Geng Separa Mereng ni untuk jumpe mereka. mereka adalah; Chaon, AzizanKadir, Yus, Violet, Kech. Chaon datang dengan housemate die, Miro. Kech datang dengan Nisa dan Dayah. kat sane tu adela beberapa bloggers yang aku kenal dan mereka pun kenal aku, tu penting! hahahaha. korang layan lah gambar dulu ^______^

antara gadis yang datang awal.

sesi ice-breaking. fuhh cool gle aku~

gambar paling comel okay? >___<


ni la Eda yang tumpangkan aku. hehe

ni Kech yang makan sikit tapi licin =P

bersama blogger pemes yang kacak, Ariff Shah

lagi sorang blogger pemes yg kacak, Aie

Joe tak boleh bergambar berdue, kene ramai2. hehehe.

gadis stylo. cehhh!

cik Intan comel . ahakss.

cik Huda yang bergaya habis ^___^

si comel bulat Violet atau name sebenar Dayah.

antara yang hadir.



semua gambar ni ade diambil dari kamera aku sendiri, Eda, bro Syahirul, Farid, Azrul Hisham, Intan dan sapa sapa lagi la. thanx sapa yang bagi semua gambar ni ! 
gathering GB ni habis dalam pukul 4.30pm macam tu. tapi lepas tu tak terus balik. pi melepak dengan Geng  Separuh Mereng tu pulak sampai 1 pagi. dasyat. tapi takpe la, bukan selalu nak melepak dengan dorang ni, alang-alang da jumpe tu, terus meronggeng lah. memang enjoy lah, cuma mood aku bukan 100% elok sebab malam sebelum tu aku tak tidur. fuhhh. gila betol. mamai aku dibuatnye dengan perangai dorang ni. hakhak. 
Joe dah merancang for next event. Bowling kate die. walaupun aku tak terer men bowling, aku redah aje. hahaha. ape-ape pun aku harap for next event semuanye dirancang dengan rapi dan baru semuanye boleh berjalan lancar, InsyaAllah. jumpa lagi korang for the next event. sape yang tak pegi tu lepas ni pegi la. tak rugi pun, best ape dapat jumpe bloggers yang sebenar-benarnya, dapat kawan baru. kan kan? 



entry dah agak outdated.
orang x kisah lg gath ni. haha!

64 comments:

  1. yup...memang ada kekurangan skit dari segi persediaan...maklum la AJK yg in-charge pun tak ramai...tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun pertama kali gathering GB ni dianjurkan...

    thanks kepada semua yang hadir.... (^_^)

    ReplyDelete
  2. hhahahaha..belum outdated selagi gosip belum reda...hahaha...aku pon belum buat entri lagi..nak tunggu gambar nisa pulak...

    best gila kot gathering ni walaupon ade kekurangan sebab kita makin rapat dengan blogger lain..iu yang penting..hehehe..kawan makin bertambah..aku rasa seronok je!

    ReplyDelete
  3. dari gambar pun dah nmpk keenjoyannye.. :)

    ReplyDelete
  4. @Kech Hidayah
    btol2. stuju ngn ko.
    lg2 dengan bebudak mereng tu.hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha...sapa yg mereng tu...sesungguhnya bukan aku kan..hahahaha

    ReplyDelete
  6. ko taknak jumpa aku lg ke HAHA

    ReplyDelete
  7. balik pukul 1? mak aku ckp xelok anak dara keluar mlm2..

    klu ada rezeki, akan aku pergi gath lpas ni.tp feel dia mgkin x sama ngn korg yg pergi 1st gathering..

    cam kenal je cik eda tu..pheewit..hehe

    Nikmat dunia yang kita tak sedar di waktu terjaga

    ReplyDelete
  8. btul ke tak terer main boling. geng separa mereng gile, xsangka aku bole ikut skali lol. balik kena penyapu dpn ruma, terbaik

    ReplyDelete
  9. tengah jelez nie...
    arghhhhh...

    ReplyDelete
  10. @Hasrol Nizam
    takpe. join aje.hehehe
    kem salam kt cik eda.ekekek

    ReplyDelete
  11. @/Dayah//Nurul/
    hahahaha
    aku xdela penyapu, bebel ade lah :p

    ReplyDelete
  12. erkkkkk! chaon pun ada? wahhhh dah lama die senyap. mana die pergi? hehe :)
    ehhhh aku demam gara2 majlis kahwin. kau demam tak gara GB?

    ReplyDelete
  13. best2...xde rezeki lg...insyallah lau ade jodoh ..mst dpt join pasnih..heee

    ReplyDelete
  14. @zack zukhairi
    mstla boleh bro!
    bile lak balek msia?ngeee

    ReplyDelete
  15. haipppp..bulat tu naseb bek ko strike kan..cisss...

    ReplyDelete
  16. next event ade lagi? uhoh! aq akan pegi lak... hehe sekarang kat KL dah... xdek hal punye... hohoho

    ReplyDelete
  17. @violetless
    hakhakhak
    kalo x strike nnt ko marah :P

    ReplyDelete
  18. bile ada event lg.. nak join.. yg kat putrajaya x sempat nk join.. huhuhu

    my recent post:
    sebab mengapa messi x perform world cup

    ReplyDelete
  19. nampak sgt aku pemalu gila, satu gambar dgn ery pun tak ada.HAHA

    ReplyDelete
  20. @Hazzy Ishak
    hahaha
    tu la
    patot leh join yang antara gadis terawal tu. hazzy kot plg awal.hehehe

    ReplyDelete
  21. Hohoho.. update jgn tak update...
    Lain kali buat 2 hari 1 malam baru best utk org yang sederhana jauh cam kami...

    ReplyDelete
  22. terasa rugi tak berkesemptn pegi aritu..mybe next event, kalo takde hal, mesti pergi!

    ReplyDelete
  23. sonok2..
    gembira jumpa blogger2..

    ReplyDelete
  24. @Aidi-Safuan
    mst ko x cam aku kan aku x pakai spek merah? haha

    ReplyDelete
  25. @ika honey bunny
    kalo time ni da masuk new sem, aku da ajak ko ika.huhuhu

    ReplyDelete
  26. hahaha.... patut ko pakai spek merah tuh. lagi ayu gitu. auw~

    ReplyDelete
  27. @Aidi-Safuan
    zackzuhairi puji aku cantik x pakai spek. wakakakakakaka

    ReplyDelete
  28. @x-po
    tuan punye blog pon single.
    hahahahaha

    ReplyDelete
  29. dah dekat dengan umah, tapi last minit baru tau..

    adoiii

    Entri terbaru chekgu

    nak header percuma tak?

    ReplyDelete
  30. Bowling....satu tempat je aku fikir sesuai. kat TS.

    ReplyDelete
  31. hello hello..mmg happening laa gath tue..aku ske gambar yg ber5 ngan darkbatman tue.. haah..

    ReplyDelete
  32. yup,betul c ya nxt event...
    oh lepak x ajak ea..hahaha

    ReplyDelete
  33. alahai bestnye.. ^__^ bilalah nak buat tempat yg dekat sikit ngan umah aiz.. belakang umah ke.. ^__^




    Aiz latest entry
    Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
    Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
    Original waka waka bukan shakira la

    ReplyDelete
  34. belum out date lagi ni.... gossip hangat sepanjang tahun

    ReplyDelete
  35. haaa dalam ni ada gambar aku..yess yess!!

    ReplyDelete
  36. aku tak komen lagi ke entri nie.. 0o0o.. achu kenal aku eh..? hahha.. achu, cari sy kat fb.. =)

    ReplyDelete