(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, July 26, 2010

Satu widget sudah dibuang.

hye. salam Isnin.

widget ape dibuang?
cuba tengok sendiri.
hahahahah.

widget FOLLOWERS.

reason buang?
saja!
boleh gitu?
>____<

alaaaa.
kalau nak folo, macam taktau nak tekan button mane.
hahahahaha
taktau jugak?
errr. cari sendri ;)

ok bye!




i SAYANG semua followers i.
muah muah untuk korang.
^____^

45 comments:

  1. salam..hurm.,..hajat di hati..nak gak buang.tapi malaslah..haha.... cara nak follow? senang je..kan? hehe..

    ReplyDelete
  2. hehehhe...boleh ke camtu ery???hehehe,,

    ReplyDelete
  3. i taw cam mane..
    siapa yang tak tahu, boleh tanya i cam mana caranya..
    hehehe..

    ReplyDelete
  4. aduh... lepas ni widget apa pulak dia buang huhuhu

    ReplyDelete
  5. sama la..aku baru buang kelmarin..kalau sapa x tau macam mana nak follow tu dorang tak tahu fungsi Navbar tu kot? Macam mana saudari buat background banner header tu transparent?

    ReplyDelete
  6. agak2 ko kenapa dekat window aku ni nampak, firefox prevented bla bla bla..

    ???

    why?

    ReplyDelete
  7. hurmm.. klu ada widget tu lebih nmpak meriah kat sini..

    ReplyDelete
  8. muah muah untuk korang..

    wah, best2..hahaha

    ReplyDelete
  9. @Amir Izzat
    buang pun malas?hahahaha
    syyhhhh diam :P

    ReplyDelete
  10. @J.M.R
    wakakakak
    tu yg ko ske
    kabo kt nunu.hahaha

    ReplyDelete
  11. kalo tekan tubi boleh..? hahha..

    ReplyDelete
  12. ni mesti tengah kebosanan sampai tak tahu nak buat ape...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  13. haha..stylo btol reason buang tu... :)

    ReplyDelete
  14. kenapa kenapa?
    nasib baik dah follow

    ReplyDelete
  15. enjit-enjit semut, sape sakit naik atas ;D

    ReplyDelete
  16. jgn,gan letak blek ape yg dah dibuang...huhuhu

    ReplyDelete
  17. hahahaha.
    aku dah lame xletak weyh..
    ade gak org tanye camne nak follow.
    tp bukan ke leh follow dekat dashboard aje..
    adess..
    mende tu xpenting pon..
    cam nak berlumba follower sape paling banyak lak.
    kan?.
    d:

    ENTRY BARU ; TUTORIAL Twitter For Beginner (2)

    ReplyDelete
  18. @annadzirah
    hahaha
    tu laa
    carik sendri la cmne nak folo
    ngeh3
    jahat aku :p

    ReplyDelete
  19. kenapa u buang beb? mesti follower u bersepah kan? :P

    ReplyDelete
  20. macam2 lah ko ni.. jap lagi tambah balek. hahhaha

    ReplyDelete
  21. niat d hati, nana nak gak wat mcm ni..
    tp kat wp de lor..huhu~~ kesian!! :'(

    ReplyDelete