(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, April 10, 2010

Bahangnye Belom Terasa.

hyee. salam sabtu.
bahang ape lak aku belom terasa ni? pada hal kat luar punye la panas. sampai nak tido tengah hari or petang2 pun tak boleh. kalo tido jgk, bgn2 kompem masam je. hehh. cuaca skrg mcm tak menentu je kan? tgh hari or awal2 ptg, mesti panas giler. tp nnt lwt petang cikit, mesti hujan. uih, aku bkn mengeluh taw. bertuah bumi Malaysia ni sbb hujan taw. hujan kan rahmat. nnt dah ptg, baru la syiok tido. heheheh.
bahang yang aku maksudkan; bahang FINAL EXAM. gila ape aku ni, exam nanti ISNIN kot, tp tak rase2 lg bahangnye? iskkk mmg aku gile dah T__________T minggu dpn je aku ade 3 PAPERS; amali kimia, kimia polimer & pengurusan industri kimia. tiga2 tak khatam lagi. heh. ape la nak jadi aku ni? rase macam sangat hilang minat kimia. mcm dah takde chemistry antare aku dan kimia. erkk?!
exam aku berlangsung for 3 weeks. iskk takleh ke exam seminggu je? ahahaha gilo apo aku. dah la 7 subjek. deret2 seminggu kalo semua nak habiskan seminggu. lagi meroyan. tak sabarnye nak tunggu habis exam! walhal exam start pun tak lagi T______________T
meh tgk jadual exam aku. semua pun nak 2 jam kecuali amali kimia. start 12hb, habes 28hb. huwargh! lamanyeeeeeee. heh mcm x penah final exam je, pdhal da 4x dah, maksudnye da sem 4 dah. huh? next sem dah tahun 3 iaitu FINAL YEAR. oh my gucci! bersediakah aku? 
semangat, tolong lah datang. aku takmau nafsu menguasai diri aku. uhhhhhh ='( 
nota : aku baru2 nak aktif TWITTER. meh la follow aku ^______~



contest merekacipta HEADER blog ery farieha.


Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 APRIL 2010

25 comments:

  1. gudluck..kau dah nak abes belajar,aku baru diploma sem 1..

    ReplyDelete
  2. ery..good luck! all the best!
    dan wat yang terbaik untuk semua subjek....=)

    ReplyDelete
  3. rasa nak meletop dh ery woi. dok habiskn study.

    ReplyDelete
  4. gud luck ntk final yea
    farysa bru je abes
    hehe
    =)

    ReplyDelete
  5. wah hbs da perjuangan?
    best2
    huhuh thanx!

    ReplyDelete
  6. saba ye cik ery. biaselah aday belajar.. kalo nak senang kendian hari, kena b'susah2 dahulu.. skrg nih. g.luck!!..

    paper saye lagik terok, satu dua jam, satu lagi 3 jam.. subjek ade project and final 60%.. parah xparah.. tapi, xper.. rilex and do the best!.. prepare awai2 ya!!..

    chayok2,
    puteri.

    ReplyDelete
  7. prepare awal tu yg lomah aih
    iskkkk pe nak jadi laa
    hehe thanxx~

    ReplyDelete
  8. pergi kt blog2 senior rmai nga cuak xm .
    hoho
    all the best (:

    ReplyDelete
  9. waa..dh nk abes blaja..bgs2..nt dh keje bru best..time final exam sume kecut perut..tp biler dh tinggal alam stadi sure akn rindu pasne..hehe

    ReplyDelete
  10. thanx all!
    batman: da keje best ke? mcm x best je. huahahaha =P
    adehh bakal merindui mereka di ukm nnt ='(

    ReplyDelete
  11. hahha ery ni nak kene hambat ngan rotan niiii..

    pegi study hahaha

    ReplyDelete
  12. err tamaw2
    =P
    ok2 nak g study la ni
    lalalalala~

    ReplyDelete