(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, April 16, 2010

Haunted Room.

hye. salam Jumaat.
wah. dah sabtu. wah! dah 3 exam lepas. wah! lagi 4 exam bakal menerkam. next paper Isnin nanti; Kimia Koordinatan. hadoii pening dah aku dok membaca pasal Kimia je. erhh, da amek kos Kimia, mmg Kimia je lah. hehh. 
malam semalam meronggeng ke Alamanda. macam heaven gile kan dah habis 3 papers. siap dah meronggeng lagi. tak sabar2 nak habes exam dah. hoh. tengah dok jalan2, terjumpa kawan lama aku, budak sekolah RENDAH aku kt ipoh. time darjah 1-3; Emma Othman. Oh My Gucci ! mmg teruja gila aku! buat jejak kasih tengah2 jalan. "emma!!" "farihah!!" . dpt sembang kejap je sbb kawan2 aku dah jauh tinggalkan aku. bukan nak tunggu aku T__________T 
Emma. comel la kau skrg. aku je tak comel2. wuwuw~
bile plak kite nak DATING?
g Alamanda makan kat Johnny's. alaa makan yang steamboat tu. kawan aku, Aini yang ajak. tp aku tak bpe reti makan campur2 cmni. heeeeeee. last2 yang aku beria makan cuma Udang 4 ekor tapi udang masak last sbb bebudak ni takleh makan udang. ohohoho. 
smbl tunggu movie start. camwhore je la ^___^
lepas tu tengok movie "Haunted Room"; cite hantu Thai. boleh tahan seramnye. thumbs up laa. sape suke tgk cite hantu, tgk la cite ni. ngeeee. aku xnak buat movie review sbb nak soh korang g tgk sendri. muahahahahaha (gelak cam evil gile kan?). agak TOUGH jugak aku rupenye tgk cite hantu. budak2 sebelah aku dah tunduk2, tutup mata; aku masih gagah tengok dgn mate terbeliak sambil makan popcorn, wlopun berdebar tunggu hantu tu keluar. sampai Ily tanye, "ery, ko tak takot ke?". aku menjawab, "tak, aku cume berdebar. hoh". pergh, MACHO n COOL gile aku. kahkahkahhh. rugi boyfren aku nanti. mesti nanti die budget aku nak peluk2 die time aku takot. aku lg slera makan popcorn ade laa. 
ramai betol couples semalam. oh, tibe2 hati ni terasa jeles. ehhh apekah? T___T yelah, dah berbulan2 ni takde dating2. nak dibanding dgn dah 4 tahun dating2. ahh! dah2, toksah dok layan emosi aih. 
hah, cakap pasal esok, Street Fair, AKU PEGI dgn kakak OTAK KETAT (tetap pegi  wlopon tak dpt duit).die mmg aku da lame kenal. so, esok kami pegi together-gether. sape lg pegi? meh roger2 YM aku ; lilgurl_ery. excited pulak nak jumpe sesape yang dikenali kat sane nanti. weehuuuu~
nota : da la siap soh pakai kasut & stoking g Street Fair tu. heh.

contest merekacipta HEADER blog ery farieha.

Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 April 2010

12 comments:

  1. saat habis paper adlah saat yg paling nikmat..
    dan shopping adlah saat yg pling mmemuaskan..
    hehe

    ReplyDelete
  2. ida..
    masalah x btol2 hbs lg pun
    ahahaha

    yani; alololoooo
    mane ade kejam.

    ReplyDelete
  3. wahahaha. belum habis exam dh enjoy? :P

    good luck exam nnt ya! :)

    ReplyDelete
  4. nurul; biase la tu.
    kasik lepas tensen dulu
    =P

    ReplyDelete
  5. lol, camtu pulok,, fokus exam dulu lo,

    ReplyDelete
  6. ni terlebih lepas tensennn

    ReplyDelete
  7. ape yg terlebeh? bpe jam je pun. bukan seharian.
    huhuhuh~

    ReplyDelete
  8. rumate yana ery farieha,yana pegi tak sok?nk g tapi xde member..huk3

    ReplyDelete
  9. hehehe kalau ada jodoh kite berjumpa, jumpe esok ery heheh

    ReplyDelete
  10. yani, die x gi laaa. nak g ke? jom laaa. heeee

    kak wanie, insyaAllah :D

    ReplyDelete