(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, April 21, 2010

Review Bloggers | Part 2 |

hye. salam Rabu.
okay. ni sambungan Part 1. ingat nak update semalam tapi lupa plak. sebab skrg aku berada di syurga, "rumahku syurgaku". so terlupe sekejap bende2 lagha ni. hahahahahaa. tak habes2 lg cte Gatsby aku ni. huhuhu.
######################################################################
7) Haziq a.k.a Sendra (aku taknak panggel kau Sendra). cite pasal CEO Kuehtart ni panjang sket. so tarek napas dulu, hembus! ok mula. haziq ni merupakan kawan sekolah rendah aku. darjah 4 & 5 tapi die lupa aku sape. takpe. lepas aku jumpa ramai budak sekolah rendah aku ni (ade cite dlm entry "bertemu jodoh"), baru aku tau blog die ni. ohh boleh tahan pemes blog kuehtart ni. sejak tu la baru folo-memolo. aku tak lepak dgn die pun sepanjang event Gatsby tu. yelah, blogger pemes siot. mst kelompok dgn yg pemes. aku pun jadi malu la kalo nak join same kan? ^___^ aleh2 da balek tetibe haziq komen kat status aku dgn ayat yg plus minus cmni la "asal aku x nampak kau kejap je td? ingt nak lepak2 dgn kwn skola lame aku ni". omaigod! kau nak lepak dgn aku rupenye? yelaa mane aku tau. sbb aku rasela kan haziq, tak sesuai la nak lepak ngn ko cte psl sekolah lama, sbb kite pegi event bloggers kan? nk tau bile yg sesuai? bile pegi REUNION sekolah! kahkahkah makan dalam x? kau reunion skolah x gi, event bloggers laju je gi. lantak aku nak ungkit ni puloh2 kali. kahkahkahhhh. relax haziq. pasni kite jumpe lg ye kalo ade event bloggers. tp kau kne la rajin tego aku. aku malu dgn blogger pemes. kahkahkahhh. (saje nak bg kau perasan lg yg kau pemes!) 
KIRI haziq
8) Darkbatman & Melz. aku gabungkan due bloggers ni sbb due2 pemes. due2 masuk TV 9. tapi aku xtau dlm rncgn ape kua psl dorg ni. tengok dorg ni dari jauh je. mcm tengok artis gitu. hahahaha. bile dpt peluang tego, aku tego je. tapi due2 org ni terserlah kemaluan mereka. ehh muka malu la aku maksudkan. lepas tu aku jadi konpius kejap sbb aku jarang jumpe lelaki pemalu atau pendiam. so aku taktau la dorg ni pemalu atau pendiam. heeeeeeeeee. gmbr mereka takyah la letak ekk. sape tak kenal Darkbatman & MelzRomeo kan? hikhikhik. 
9) Zac Zirwan & Nabil. ni gabung jugak sebab taktau nak cite ape. hehehe. Zac aku nampak dr awal lagi dah. tp x berkesempatan nak tego. dah last2 baru dapat tego. naseb die cam jugak la aku wlopon gagap2 nak sebut name aku. cisss. Nabil pun da nampak dari awal. aku pandang die, die pandang aku. heh aku konpius betol ke tu dia. last2 aku tego jugak laaa. btol la itu dia & dia kate die malu nak tego aku. ceh ceh. Nabil ni tegar jugak kot. turun dr JB untuk Gatsby ni. tapi takpela, kau da abes final kan? huhuhuh syiok2! *Nabil aku tak dapat pic kau. 
KANAN zac
10) Azuan & Dude. dorang dua ni geng sekali dengan Kapten. dude merupakan partner kapten. azuan pulak budak UKM (sama aku) merangkap coursemate room mate aku. Dude boleh tahan ramah & funny. Azuan mmg pendiam. tanya 1 soalan, jawab sepatah je. heeeeee. room mate aku pun kate mcm tu Azuan. kire ko mmg betol-betol-betol pendiam laaa. 
KIRI azuan TENGAH sara KANAN dude.
curik dr FB Kapten.
11) HudaSara & Eera. Huda ni Huda awek Sigg. kitorg perasan die sejak nak naik monorail lagi. die agak kelam kabut laa. berlari-lari turun escalator. kahkahkah. lepas tu beratur pun belakang dia. tapi tak tego lagi sbb kitorg takot salah orang. hehehehe. bila tengok die melepak dgn Kapten, baru la konfiden nak tego. heeeee. Sara pulak aku tak perasan pun time dok sembang dengan Kapten, Huda, Azuan & Dude. aku perasan ade sorang perempuan diamm je tapi taktau pulak Sara. heeeee sorry Sara. memang pendiam kot pasal die langsung tak bersuara time ktorg semua rancak sembang. sory sory sory T____T Nunu Eera lak datang dgn JMR die. die nampak aku dulu. thanx tego ery! eera antara yang rajen komen kt blog ni jgk. thanx babe! ^____^ 
Huda. curik dr FB kau.
12) last sekali, Yob & Azfar. ehh ape aku nak cite pasal kau ni Yob? taktau laaa. hahahaha. cume nak kate, bagus la kau ingat name aku wlopon gagap2 nak sebut, e-e-ery farieha! hehehehe. bak kate akak otak ketat, kau takla sesumo mane ^___^  tp aku tau, sejarah ko kan sumo tu. heeeeeeeeeeeeeee. Azfar lak contestant contest aku. die start tego aku dulu. naseb baek la kan. kalo tak, mmg aku tak kenal laa. huhuhu. thanx sbb join contest blog akak! (wah akak gituuu) ngeeeeeeee.
TENGAH yob. curik dr FB huda.
sekian la review bloggers yang dah aku jumpe ni. harap another event boleh lebeh rapat dengan dorg & dpt kenal other bloggers. mmg best event macam ni. mase ni la nak ringan2 mulut tego orang. kalo tak ringan mulut, payah ciket ler. heeeee. see u next time! ^_____________^ 
contest merekacipta HEADER blog ery farieha.
Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 April 2010

41 comments:

  1. kau kat rumah dah ke.

    ala, ak baru nak balik esok. heh .

    ramai ek blogger yg kau jumpa.
    aku kau tak jmpe ke kat ukm. kah kah kah. (okey, tak psl2 je)

    ReplyDelete
  2. hahha..sumpah aku tak pernah perasan aku ni femes okey..setakat blog kueh..hehh..orang baling2 je kueh tart kat aku..hahhaa..

    alaa..yang gathering sekolah tu,aku tak pergi sebab masa tu memang tak dapat cuti..tambahan pulak daleel main2 cakap aku tak dijemput..makin ah jadi point aku malas nak pergi..

    Aku nak borak ngan kau pasal budak2 sekolah lahh..alaa..gathering blogger dah biasa lahh..cerita pasal blog je bosan dong..hahha..

    sekali lagi aku nak tekankan..aku blogger picisan je lah..takde apa yang femes..hehh..

    nway tahnks bg tribute utk aku makan dalam dan panjang tu..hahahha..tunggulah aku cerita pasal kau nanti..haha

    ReplyDelete
  3. yana; haah kat umah. tp ade exam lagi. hak3.
    nak wat cne, tak berjodoh kt ukm tu.hahahaha

    haziq; hahahahahahhahaa. aku mampu ketawa je :P yg nak trase ngn daleel tu pesal? cesss.

    ReplyDelete
  4. sukeenya tgk bloggers yg join gatsby.
    sedihh tak dpt join:(

    ReplyDelete
  5. aien; nnt next event kite join ek? :)

    budakhitam; hah cne nak cte? aku x kenal ko pun. nnt next gath tego ek :P

    ReplyDelete
  6. ak xsuka bergambar...tapi ak suka amik gabar....hehehe...tak pe,lain kali ak tegur ang na...heheheh

    ReplyDelete
  7. rasenye nak tembak je tuan blog ni abb tak tahu nak cerita ape pasal aku. hahahhaha. tapi serious wei kau patut belanja aku lunch haritu baru kita boleh borak2. baru buleh kenal hati budi masing2. ahhahaahhaa.

    tapi thanks sgt tegor aku, aku mmg kurang aware sikit. tapi tgk kau tegor aku, aku igt kau walaupun aku gagap. gagap tu sbb nebes lah. hahahahhahaha. aku ni pemalu tau. percayalah......

    ReplyDelete
  8. weeeee
    besnye
    farysa xdpt pg
    tgh oliday kt umah
    hehe

    ReplyDelete
  9. nabil; okeh. x tego siap ang. ahahaha

    yob; aik? aku blanje kau lunch? kasik sekeh maw? ahahahaha. pemalu? kah3!!

    farysa; yeke? next time g la. best3! ;)

    ReplyDelete
  10. ng ramah kalau dengan awek..hahaha

    ReplyDelete
  11. hahahaha
    gatai hang
    hang tu tunang org
    toksah dok join kapten sgt
    ahhahahaah =P

    ReplyDelete
  12. sumpah kalo den tau suma ni den p..tapi masalahnya da terlambat da..

    wuaaaaa..tingin gila nak jumpa2an ni...baru 3 orang blogger aku jumpa face 2 face..

    ReplyDelete
  13. ooo si sarah tu pemalu ke orangnye:P

    ReplyDelete
  14. aku nak part 3
    aku punya plak... spesel
    hahaha

    ReplyDelete
  15. vio; at least penah la jgk kan. huu aku ni pes taim!

    kak wanie; hahaha xtau laa. dgn ery dia diam je. x berkata2 =P

    kapten; dah2 la tuu. bosan da org bce psl gatsby
    hahahahaha

    ReplyDelete
  16. wahh...pegi gatsby jugak eh...
    xjupe pun...
    ramai sangat kan..
    huhuhu... ^_^

    ReplyDelete
  17. haah
    alaaa x kenal tu pasal x jumpe
    pasni da kenal mesti jumpe
    cheh.
    ahahaha

    ReplyDelete
  18. jangan kaitkan dengan gatsby
    kaitkan dengan aku sehensem Fahrin ker... cam tu ler

    ReplyDelete
  19. jangan kaitkan dengan gatsby
    kaitkan dengan aku sehensem Fahrin ker... cam tu ler

    ReplyDelete
  20. jangan kaitkan dengan gatsby
    kaitkan dengan aku sehensem Fahrin ker... cam tu ler

    ReplyDelete
  21. slalu msuk blog ni sbb sma2 p'cinta kucing n FT.. wah g2..

    ReplyDelete
  22. alah , kau plg berkenan ngn chaie kan , cite jela . hahahak .

    ReplyDelete
  23. aku dah cite dah psl die dlm previous entry la
    ahahahhaa

    ReplyDelete
  24. sib baik arr tak join klu tak abis ko tepek gmbr kt cni...wakaka

    ReplyDelete
  25. hahahaha
    relax laa
    aku mntk permission dlu sblm tempek
    heeee
    =P

    ReplyDelete
  26. ehh nak join jugak. tp tak femes. T____T

    ReplyDelete
  27. yasmin; boleh je gi.
    kene ramah mulot sket la. bg org knal. heeee

    ReplyDelete
  28. check out the latest dates for makeup classes!!!

    APRIL

    24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
    25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

    MAY
    8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    **MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
    **LUNCH PROVIDED
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
    **LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
    **BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

    PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

    WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
    016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

    ReplyDelete
  29. jelez aku tgk korang2 nie.. heh..

    ReplyDelete
  30. chaon; takmau la jeles. tu laa, bile ajak jual mahal =P

    ReplyDelete
  31. terbaek la entry nih!sbb de gmba aku..hehe

    ReplyDelete
  32. ehem!


    weh aku ms tu takot terlambat lah!
    bkn kelam kabut!
    aku kejar masa!

    hehe
    jahat kau ye kutuk aku
    ggt kang!

    sampai nye hati mu berkata sebegitu kepada daku~~~~



    nak merajuk ngn kau sehari!

    ReplyDelete
  33. eh eh
    x sampai sehari lg ni
    kau merajuk lg ehh?
    =P

    ReplyDelete