(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, April 28, 2010

Kau memang muka tak tau malu.

hye. salam Rabu.
pukul 3.30pm nanti aku bakal menduduki paper final ku yang terakhir iaitu paper Spektroskopi Asas. dan sekarang aku pasrah, aku redha, aku tawakal sebab cinta spektroskopi ku ditolak mentah2. jadi, skrg masa untuk update blog. sepatutnya masa utk tido tapi takpe, kejap lagi.
hari ni aku telah mengaktifkan LIKE page blog aku kat Facebook. dah lame create tapi aku malu-malu nak invite orang jd "like" blog aku. no more fan okeh? just "like", not "fan". tapi setelah segala kemaluan aku hilang hari ni, terbina lah like page blog aku. nak add? klik badge bawah ni or kat sidebar ni.
fan eh, liker baru 52 je. tapi tak kisah pun. tujuan aku buat sebab taknak ramai sgt bloggers add aku kat Profile aku. sbb itu agak private tapi like page ni umum. yela, kang aku emosi2 semua org tau. haha.
lg 1 nak promo twitter aku jugak. sesape yg aktif twitter boleh la follow aku ekk. skrg aku lebeh aktif twitter dari Facebook. hohohoh. biase la, bende baru nak teroka. teruja lebeh laa. nanti lama2 semua pun bosan. betol tak? heeeee.
Follow Ery_Farieha on Twitter
boleh la klik untuk follow.
nota ; barang x kemas ape lagi ni. sape nak tolong?
sorry la tajuk bikin saspen. heeeee.

24 comments:

  1. hilang kemaluan? ades...

    liker? wades...

    bahasa2 yang pelik tapi benar digunakan disitu...

    ngee~

    ReplyDelete
  2. @KaiZeN SHiNoBi

    ahahaha
    betol la kan? =P

    ReplyDelete
  3. Ada fan page.. profile page xde? hehe..

    ReplyDelete
  4. @Ramdzi

    ada. tp rahsia.
    ahahaha
    sila la jadi my page liker.
    hahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe
    sebenarnya kan mcm2 grup yang invite aku
    mcm2 fan page yang invite aku
    semua aku ignore

    bukan apa... aku x aktif kat sana

    Entri Terbaru
    BAGUS JUGAK ADA ADIK PEREMPUAN

    ReplyDelete
  6. @Kapten

    ahh merajuk ngn kau setahun

    bluerkk =P

    ReplyDelete
  7. baru habis exam ka..??

    minggu depan haku start short-sem dah...tak sempat nak hayati cuti...

    ReplyDelete
  8. @.::WaNiE::.

    hikhik maceh kak wanie =)

    ReplyDelete
  9. @eastbullet

    ko U ape? aku pn next week short sem dah
    lgsg xde cuti
    hohhoh

    ReplyDelete
  10. Selamat maju jaya dengan exam awak. Buat elok2 dan amalkan minum madu.

    ReplyDelete
  11. @Syafrizal

    thank you.
    wah minum madu? x penah try lg.
    heeeeee

    btw, dah MERDEKA !!!

    ReplyDelete
  12. @Anak Perak

    da try wat tp mcm error.
    x muncul pun kt blog.
    huhuhuh.

    ReplyDelete
  13. same la kita. Zida pun lg aktif twitter dr fb. haha :)

    ReplyDelete
  14. @zida

    die mengikut musim laa.
    pasni FB bosan, twitter bosan, muncul la web lain plak.
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. wahh..blogger femes..ramai add eh?jelesnye saye.. tp cmne nk wt button like 2 ery?

    ReplyDelete
  16. @darkbatman yang kacak.

    button like mane ek aie??

    ReplyDelete
  17. ery!! kemaluan hilang pergi manekah hahahahaha sengal tul ayat kamu dear XD

    ReplyDelete
  18. @Ecah

    aahaha die hilang kejap jeee
    =P
    sengal ke? hadoii terlucah lak. mahap ye =P

    ReplyDelete